من از ایران سرور ، سرویس دارم و الان چند ماهه که با این شرکت کار میکنم و تا الان کوچکترین مشکلی برام پیش نیومده.پشتیبانی خیلی عالی هم دارن.
ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
من از ایران سرور ، سرویس دارم و الان چند ماهه که با این شرکت کار میکنم و تا الان کوچکترین مشکلی برام پیش نیومده.پشتیبانی خیلی عالی هم دارن.
ممنونم
ایشون یکی از دوستان خوب بنده هستند و شکی در خوب بودن سرویس هاشون نیست
بنده هم ازشون سرویس دارم .
هاستینگ های قبلی من , واقعا به حدی اذیتم کردن که بعضی وقتا از نت حالم بهم میخورد...
ولی ایران سرور :
خیلی با صبر و حوصله پاسخ میدن ! عکس العمل و سرعت عملشون در قبال برطرف کردن مشکلات بسیار بسیار سریع و عالی هستش !
هر سوالی میپرسم واقعا بدون وقفه پاسخ کامل و روشنو واضحی میدن...موارد و مشکلات نرم افزاری که اصلا ربطی به هاستینگ نداره هم بدون کوچیکترین اعتراضی برطرف میکنن ! { درصورتی که هاستینگ های دیگه همشون فقط یک کلام : مشکلات نرم افزاری به هاستینگ مربوط نمیشه }.....
خلاصه از خوبیهاشون هرچی بگم کم گفتم ! سرویس های هاستشون هم که از سرعت و کیفیت و آپ تایم بینظیری برخورداره !!!
خلاصه بگم که کارشون خدماتشون پاسخگوییشون علمشون صبروحوصلشون و هر اسم یا صفت دیگه ای که شما بگین تیم ایران سرور بهترین در نوع خودشون هستن......
من از 10ها سرویس دهنده مختلف هاست یا سرور گرفتم و تو این 6-7 سال هنوز ندیده بودم به معنای واقعی کلمه پشتیبانی 24 ساعته داشته باشن !!!
ولی اینجا برای اولین بار , با کمال تعجب :-o تا ساعت 4 صبح کنار من بودن و از طریق تیکت درصدد برطرف کردن مشکل سایت من...!
http://i.imgur.com/OopJmDC.png
از صمیم قلبم براتون آرزوی موفقیت دارم :53: و امیدوارم که در تمام لحظات زندگیتون خوش خرم و شادو پیروز باشین...:x
سلام خسته نباشید..پلان 1 پربازدید میشه نمونه سایت برام بفرستید؟ ممنون
با سلام و عرض ادب و احترام
چند نمونه از سایت های پلان پربازدید ایران سرور به صورت پیغام خصوصی برای شما ارسال گردید . لطفا صندوق پیغام های خودتان را چک بفرمایید .
با تشکر . :53:
با سلام و عرض ادب و احترام
از اینکه نظر لطف شما رو نسبت به مجموعه ایران سرور میبینم بسیار خوشحال هستم .
پشتیبانی 24 ساعته در ایران سرور شعار نیست و یک واقعیت است . برای اینکار همکارانی در نظر گرفته شده است که به صورت شیفتی هر شب تغییر خواهند کرد و وظیفه پشتیبانی در این ساعات را برعهده دارند .
امیدوارم که در تمام طول مدت سرویس دهی به دوستان بتونیم نظر رضایت همه عزیزان رو جلب بفرماییم . چرا که هدف مجموعه ایران سرور نیز دقیقا همین مسئله میباشد .
همچنین با آرزوی موفقیت هر چه بیشتر برای شما کاربر و دوست گرامی :53:
موفق و پیروز باشید . ارادتمند محمدی
ایشون یکی از بهترین همکاران ما در زمینه ارائه میزبانی وب میباشند
ایران سرور به صورت ویژه و جهت تشویق کاربران گرامی انجمن وب هاستینگ تاک ، 10 عدد بن تخفیف ویژه 50 درصدی در سفارشات جدید ، تمدید و ارتقا میزبانی وب در نظر گرفته است ... این تخفیف قابل استفاده در سفارشات جدید ، ارتقا سرویس های میزبانی و تمدید زودتر از موعد قرار داد سرویس میباشد
تخفیف 50 درصدی ایران سرور فقط برای 10 مشتری قابل استفاده میباشد .
کد تخفیف: Off50
کد های تخفیف به اتمام رسید .
همچنان کد تخفیف 20 % مخصوص کاربران محترم وب هاستینگ تاک فعال میباشد .
کد تخفیف : WHToff