پاسخ : مشکل با دیتاسنر soyoustart
درود
دوست عزیز تا الان فقط گفتید ایشون اینجوری گفتند ایشون اونجوری گفتند! اگر مدرکی از گفته های ایشون و اینکه پنل سرورتون دست شخص دیگری بوده یا پرداخت غیر معتبر داشتید ارائه بدید تا دوستانی هم که از ایشون سرور دارند مطلع شوند در غیر اینصورت تخریب وجهه نفرمایید.بنده هم از جناب کریمی درخواست میکنم در این تاپیک شرکت کنند و شفاف سازی نمایند.
ارادتمند
فقیه
شما الان درخواست میکنید من میتونم چند نفر بیارم که تایید کنن حرفام رو شما وقتی من با ایشون تلفنی تماس میگیرم مدرک چطوری نیاز دارید بزرام همین که ایشون شرکت نمیکنن گواه اینه که حرفی برای گفتن ندارند
از ایشان درخواست کنید بیان در تاپیک شفاف سازی نمایند.
چون اینگونه تاپیک ها اگر باقی بماند موجب تخریب همکاران میشه و هیچ کارایی و سودی در بر نخواهد داشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr_net
شما الان درخواست میکنید من میتونم چند نفر بیارم که تایید کنن حرفام رو شما وقتی من با ایشون تلفنی تماس میگیرم مدرک چطوری نیاز دارید بزرام همین که ایشون شرکت نمیکنن گواه اینه که حرفی برای گفتن ندارند
شما چه جور سرویس دهنده معتبری هستید که اولا بک آپ ندارید از هاستینگ خود دوما بدون مدرک موثق اتهام به یک سرویس دهنده معتبر میزنید!؟
یک سرویس دهنده معتبر و یک شخص با تجربه قبل از اینکه انگشت اشاره به طرف شخص و یا شرکتی دراز کند حتی شده با زرنگی ابتدا اقدام به جمع آوری مدرک معتبر میکند.نه برای اثبات بی ابرویی یا ابروی دیگران بلکه به جهت کسب حق و حقوق خود!
شما حتی قوانین انجمن را هم نا دیده گرفتید موضوع تاپیک را از چیز دیگری به سمت اتهام و شکایت از یک سرویس دهنده معتبر کشانده اید! بهتر است از راه مصالحه با خود سرویس دهنده اقدام به گرفتن بک اپ خود کنید و در نهایت اگر متضرر شده اید یا شکایتی دارید با مدارک خود به مراجع قضایی مراجعه کنید.
8 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sssoheil
شما چه جور سرویس دهنده معتبری هستید که اولا بک آپ ندارید از هاستینگ خود دوما بدون مدرک موثق اتهام به یک سرویس دهنده معتبر میزنید!؟
یک سرویس دهنده معتبر و یک شخص با تجربه قبل از اینکه انگشت اشاره به طرف شخص و یا شرکتی دراز کند حتی شده با زرنگی ابتدا اقدام به جمع آوری مدرک معتبر میکند.نه برای اثبات بی ابرویی یا ابروی دیگران بلکه به جهت کسب حق و حقوق خود!
شما حتی قوانین انجمن را هم نا دیده گرفتید موضوع تاپیک را از چیز دیگری به سمت اتهام و شکایت از یک سرویس دهنده معتبر کشانده اید! بهتر است از راه مصالحه با خود سرویس دهنده اقدام به گرفتن بک اپ خود کنید و در نهایت اگر متضرر شده اید یا شکایتی دارید با مدارک خود به مراجع قضایی مراجعه کنید.
خوب وکیلشون اومد . این تاپیک برای اطلاع نیست برای اطلاع با مدرک تاپیک میزنم
من گفتم من معتبرم اگه تجربه داشتم گیر این کلاه بردار نمیوفتادم یک ادم های مثل شما چشم بسته ایشون رو معرفی کردن که من هم رفتم گرفتم سایت های مردم رو بردم
من گفتم بک اپ ندارم دارم ایشون اف تی پی که دادن گفتن برای یک اپ هم هست رو بستن ایشون نگفتن روی این اف تی پی که میدیم بک اپ نگیر گفتن اتفاقا روی این بک اپ بگیر
این صحبت هاشون
شما این چت هارو بخون تا بفهمی توی یک روز چرا موضوع تاپیک عوض شده تا صبح میگفتن پاک کن میدم اینم از عصر
فایل پیوست 27423فایل پیوست 27424فایل پیوست 27425فایل پیوست 27426
- - - Updated - - -
اینو چی میگید که من 810 تومن هفته پیش ریختم به حسابشون پس نمیدن این که ***ی تو روز روشن هست بیان اینجا اگه راست میگن رسیدشون بزارن قبل تاریخ این پست
فایل پیوست 27427فایل پیوست 27428فایل پیوست 27429
- - - Updated - - -
اینم برای کسی که گفت ادم منطقی هستن ایشون
فایل پیوست 27430
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr_net
من میتونم تمام اسکرین شات هاش رو اینجا بزارم . ایشون الان هم باز منو تهدید کردن که بک اپ رو دارن و نمیدن علت هم اینکه تاپک زدم براشون و گفتن ضرر میکنیم
منم میتونم تهدید کنم اینکه کل سرور های ایشون رو ریپورت کنم که بسته بشه پنلشون پس این کار ها فایده نداره من 2 هفته صبر کردم تا همین جا هم بیشتر از چند ملیون ضرر کردم 2 هفته صبر نکردم که بگن بک اپ داریم ولی نمیدیم
شما هم یا انتقال بدید یا بک اپ داشته باشید منتظر هم نباشد ایشون بیان شفاف سازی کنن جون حرفی برای گفتن ندارن من از روز اول لینک تاپیک رو دادم به ایشون
- - - Updated - - -
شما شیرازی هستیدمیتونید بیاید دفتر ما مدارک رو ببنید و خودتون قضاوت کنید
همدانی هستند الکی زدن شیرازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sssoheil
درود
دوست عزیز تا الان فقط گفتید ایشون اینجوری گفتند ایشون اونجوری گفتند! اگر مدرکی از گفته های ایشون و اینکه پنل سرورتون دست شخص دیگری بوده یا پرداخت غیر معتبر داشتید ارائه بدید تا دوستانی هم که از ایشون سرور دارند مطلع شوند در غیر اینصورت تخریب وجهه نفرمایید.بنده هم از جناب کریمی درخواست میکنم در این تاپیک شرکت کنند و شفاف سازی نمایند.
ارادتمند
فقیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
از ایشان درخواست کنید بیان در تاپیک شفاف سازی نمایند.
چون اینگونه تاپیک ها اگر باقی بماند موجب تخریب همکاران میشه و هیچ کارایی و سودی در بر نخواهد داشت.
دوستان عزیز مستندات و نحوه برخورد رو هم میبینید . باز هم قبول ندارید که همکار شما اشتباه کرده و باعث از دست رفتن سرور شده ؟
بالفرض که ایشون بک آپ خارج از سرور داشتن . مساله پولی که دریافت کردن و اشتباه ایشون که باعث از دست رفتن سرور شده چه جوری حل میشه ؟
با سلام
امید واریم که مشکل این همکارمون که متخصص ovh نیز به نظر هستند رفع گردد .
در صورتی که ایشون نتونستند مشکل را رفع بکنند خیلی سریع با ما در ارتباط باشند تا رایزنی ای با دیتاسنتر داشته باشیم
هر سرویس که تمدید نشه تا 7 روز از پنل حذف میشه و دیگه براش کاری نمیشه کرد . چیزی که من در تاریخ ها دیدم به نظر بیش از 7 روز است که سرویس شما مشکل دارد . . .
در نهایت امید وارم که مشکلتان رفع بشه .
البته این هم لازم به ذکر است که به خاطر پشتیبانی افتضاحی که مخصوصا سویواستارت دارد هیچوقت کاربرانمان را بهشون آفر سویو استارت یا کیم سوفی ندادیم چون وضعیت بیلینگ و ساپورت واقعا افتضاحه .
اگر پرداخت در لحظه اول اکسپت شد که شد اگه نشد بسیار این مورد زمانبر خواهد بود که مشکل رفع بشود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با سلام
امید واریم که مشکل این همکارمون که متخصص ovh نیز به نظر هستند رفع گردد .
در صورتی که ایشون نتونستند مشکل را رفع بکنند خیلی سریع با ما در ارتباط باشند تا رایزنی ای با دیتاسنتر داشته باشیم
هر سرویس که تمدید نشه تا 7 روز از پنل حذف میشه و دیگه براش کاری نمیشه کرد . چیزی که من در تاریخ ها دیدم به نظر بیش از 7 روز است که سرویس شما مشکل دارد . . .
در نهایت امید وارم که مشکلتان رفع بشه .
البته این هم لازم به ذکر است که به خاطر پشتیبانی افتضاحی که مخصوصا سویواستارت دارد هیچوقت کاربرانمان را بهشون آفر سویو استارت یا کیم سوفی ندادیم چون وضعیت بیلینگ و ساپورت واقعا افتضاحه .
اگر پرداخت در لحظه اول اکسپت شد که شد اگه نشد بسیار این مورد زمانبر خواهد بود که مشکل رفع بشود .
من سعی کردم که مشکل کاربر mr_net حل بشه ( در پی ام ) ولی متاسفانه مثل این که بعد از چندین روز تازه آقای کریمی یادشون افتاده بود با دیتاسنتر پیگیری کنن ( یعنی تا وقتی اینجا تاپیک نزدن , ایشون هم اصلا کار خاصی نمیکرد !) و با پیگیری انجام شده دقیقا همون موقع پیگیری ایشون سرور حذف و ریلود شده بود / ftp هم طبق گفته ایشون حذف شده !
ایشون هم که کلا هیچ مسئولیتی اعم از وجه دریافتی و یا این که اصلا دلیل این مشکل چی بوده قبول نمیکنن !
و جالبه که اصلا اینجا هیچ پاسخی هم ندادن و اصلا مشارکت نکردن که حداقل دیگر کاربران بدونن دلیل مشکل چی بوده و اونها دچارش نشن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
من سعی کردم که مشکل کاربر mr_net حل بشه ( در پی ام ) ولی متاسفانه مثل این که بعد از چندین روز تازه آقای کریمی یادشون افتاده بود با دیتاسنتر پیگیری کنن ( یعنی تا وقتی اینجا تاپیک نزدن , ایشون هم اصلا کار خاصی نمیکرد !) و با پیگیری انجام شده دقیقا همون موقع پیگیری ایشون سرور حذف و ریلود شده بود / ftp هم طبق گفته ایشون حذف شده !
ایشون هم که کلا هیچ مسئولیتی اعم از وجه دریافتی و یا این که اصلا دلیل این مشکل چی بوده قبول نمیکنن !
و جالبه که اصلا اینجا هیچ پاسخی هم ندادن و اصلا مشارکت نکردن که حداقل دیگر کاربران بدونن دلیل مشکل چی بوده و اونها دچارش نشن !
ممنون محسن جان من دیگه دیتا هام پرید ایشون پول منو هم پس نمیدن کارایی اداری دادگستری یکم وقت گیرهست و بزودی از طریق دادگاه پیگیری میکنیم