پاسخ : احتیاج به یک سیم کارت یا یک خط انگلیس برای تایید اکانت
یه چیزی بهتون بگم:من از اون سایت خارجی که همین نوع سیم کارتها رو ازشون خریده بودم پرسیدم که شماره ای که از آمریکا بهم میدین از چه نوعیه!...جواب دادن voip هستش.فکر کنم شماره انگلستانشم voip باشه.
اگر voip بکارتون نمیاد حتما پیش از خرید از سایت خارجی فروشنده بپرسید تا مطمئن بشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Meistero
یه چیزی بهتون بگم:من از اون سایت خارجی که همین نوع سیم کارتها رو ازشون خریده بودم پرسیدم که شماره ای که از آمریکا بهم میدین از چه نوعیه!...جواب دادن voip هستش.فکر کنم شماره انگلستانشم voip باشه.
اگر voip بکارتون نمیاد حتما پیش از خرید از سایت خارجی فروشنده بپرسید تا مطمئن بشید.
دوست عزیز لطفا بدون اطلاع از نحوه کارکرد شبکه های Cellular و نیز پروتکل VoIP، در مورد آن اظهار نظر نفرمایید! این مسائلی که مطرح می کنید و بی اطلاع از آن ها نتیجه گیری می فرمایید، درست نیستند و هیچ ارتباطی ندارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nexinel
دوست عزیز لطفا بدون اطلاع از نحوه کارکرد شبکه های cellular و نیز پروتکل voip، در مورد آن اظهار نظر نفرمایید! این مسائلی که مطرح می کنید و بی اطلاع از آن ها نتیجه گیری می فرمایید، درست نیستند و هیچ ارتباطی ندارند.
دوست عزیز نیازی نیست من اطلاع داشته باشم!....شرکت آمریکایی ارائه دهنده داره به من میگه برای این نوع سیم کارت شماره های آمریکاشون از نوع موبایل نیست و از نوع voip هستش.من برای خودم پرسیدم نه برای ایشون (اگر برای ایشون بود انگلستان رو هم میپرسیدم).
فقط بهشون توصیه کردم شما هم قبل از خرید از سایت خارجی ارائه دهنده بپرسید تا هزینه بی جا نکرده باشید..
از سیم کارت های WorldSim و دیگر سیمکارت های جهانی استفاده کنید تهران باشید سید خندان دفاتر فروش هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Meistero
بله قبلا شنیده بودم خط usa از voip هست ولی uk فکر نکنم چون sms میگیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
بله قبلا شنیده بودم خط usa از voip هست ولی uk فکر نکنم چون sms میگیره
شماره های voip هم میتونن sms بگیرن بستگی به سرویس دهنده داره که این قابلیتو فعالش کرده باشه.و همینطور شماره آمریکای این سیم کارتها هم sms میتونه بگیره.
البته من فقط درباره نوع شماره صحبت کردم نه در مورد سرویس!...سرویس این سیم کارتها voip نیست.
دوستان خودمون یه سیم کارت گرفتیم با یه خط uk رایگان هم روشه تو ایران هم جواب میده تست شده از طرف خودمون خیلی پیگیرش بودیم کسی خواست خبر بده
راه های ارتباطی با ما
Id Yahoo : Techshiraz
Email 1: Techshiraz@yahoo.com
Email 2: domain@shiraz.technology
پشتیبانی از طریق تیکت وب سایت شیراز تکنولوژی
Web Site : http://client.shiraz.technology
Viber : 09355569387
Telegram : 09355569387
دارای نماد دوستاره
لطفا معرفی کنید تا دوستان هم استفاده کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kouroshez
لطفا معرفی کنید تا دوستان هم استفاده کنند
میگم خودمون ارسال میکنیم یکی از دوستان هست برامون میفرسته از اون ور با پک تو ایران تحویل میدیم به هرکی بخواد