پاسخ : داغ کردن بیش از حد cpu و خاموش شدن سیستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
سلام
دوست عزیز برید به خدمات کامپیوتری و دو تا خمیر سیلیکون بگیرید(دونه ای 2 تومن هست) بعدش هر دوش رو بمالید روی cpu و فن رو جا بزنید.
حتما پایه ی cpu رو چک کنید که به درستی جا خرده باشه و احتمال 80 درصد مشکل شما از همین جا افتادن پایه ی cpu هست.
بعد تست کنید نتیجه رو بگید.
گرامی دو تا خمیر کم نیست؟! ( کمتر از بند انگشت کافی هست! زیاد باشه سی پیو دچار مشکل میشه...)
---------
دقیقا این مشکل برای دو تا سیستممی که داشتم به وجود آمده بود, مشکل از نوسانات برق هست! که بیشتر به مین برد فشار میاره!( پیشنهاد من به شما خریداری ترانس افزایش دهنده برق هست) تا 220 به صورت یک نواخت به سیستم شما برسه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
گرامی دو تا خمیر کم نیست؟! ( کمتر از بند انگشت کافی هست! زیاد باشه سی پیو دچار مشکل میشه...)
---------
دقیقا این مشکل برای دو تا سیستممی که داشتم به وجود آمده بود, مشکل از نوسانات برق هست! که بیشتر به مین برد فشار میاره!( پیشنهاد من به شما خریداری ترانس افزایش دهنده برق هست) تا 220 به صورت یک نواخت به سیستم شما برسه.
:)) دو تا خمیر!!!! نونواییه!!! دوستن خواهشن درست درست راهنمایی بفرمایید بیچاره همینم از دست میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
:)) دو تا خمیر!!!! نونواییه!!! دوستن خواهشن درست درست راهنمایی بفرمایید بیچاره همینم از دست میده
گرامی مطلب رو درست بخون♥ بنده گفتم کمتر از بنده انگشت کافیه!
ربطی به خمیر سیلیکون نداره
یعنی این مشکلی که ایشون میگن به دو دلیل پیش میاد :
1.فن سی پی یو یا ضعیفه یا خوب بسته نشده ، مثلا شله یا کامل روی سی پی یو نیست و...
2. مشکل نواسانات برق که میتونه از کابل پاور یا خود پاور یا حتی برق خونه باشه
که اکثرا دلیلش همون مورد اوله
این جور موارد زیاد داشتیم
سلام
خمیر سیلیکن هم گرفتم زدم بهش ولی هنوز همون مشکل هست هنوز داغ میکنه و خاموش میشه
راه حل دیگه ای در نظر ندارید
از نظر نوسانات برق هم نیست چون از محافظ الکتریکی استفاده میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uoogle
سلام
عزیز راحت ترین کار این هست که ببری یه تعمیرکار برات یه پاور ببنده روش برای تست و همونجا تست کن
اگر فنت رو عوض کردی و خمیر هم زدی میتونه مشکل از کم رسیدن برق به فن باشه
مشکلات سیستم قدیمی من (اعم از همین مورد و ریست شدن و نکشیدن هارد و از کار افتادن یو اس پی ها !! و .... ) همه با یه پاور جدید و قوی تر حل شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
عزیز راحت ترین کار این هست که ببری یه تعمیرکار برات یه پاور ببنده روش برای تست و همونجا تست کن
اگر فنت رو عوض کردی و خمیر هم زدی میتونه مشکل از کم رسیدن برق به فن باشه
مشکلات سیستم قدیمی من (اعم از همین مورد و ریست شدن و نکشیدن هارد و از کار افتادن یو اس پی ها !! و .... ) همه با یه پاور جدید و قوی تر حل شد
سلام
با یه پاور دیگه هم تست کردم ولی مشکل همچنان پا بر جا هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uoogle
سلام
با یه پاور دیگه هم تست کردم ولی مشکل همچنان پا بر جا هست
عزیز نوسانات برق رو هم در نظر گرفتید؟
- - - Updated - - -
با اهم متر چک کنید ...100% مشکل از نوسانات برق هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uoogle
سلام
چون تابستون هست و گرما ... احتمال نوسان برق وجود داره. و برخی محافظ ها هم خیلی حساس هستن و یهو قطع میکنن. یکبار به صورت مستقیم و حتی اگه بتونید از پریز دیگه در منزلتون تست کنید. قبلا تجربه کردم از سه محافظ یکی هر ده دقیقه یکبار قطع میکرد. (البته از اینم بود احتمالا جلوی چشم بود و متوجه میشدید)
اگه برطرف نشد احتمال کمی هم هست که مشکل نرم افزاری باشه یعنی با درایوری مشکل داشته باشه.
کابل برق کیس رو هم تعویض و تست کنید نگید ظاهرش سالمه و موردی نداره !
و یا ممکنه پردازنده این مشکل رو از کارخونه روش داره.
و باز ممکنه خنک کننده رو درست جا نزدید
* همچنین اگه میتونید یکبار پردازنده رو جدا کنید و چک کنید هیچ پایه ای کج نشده باشه !
** خمیر سیلیکون هم یک لایه نازک فقط بزنید. زیاد بزنید بعد از جا زدن هیت سینک خمیر میزنه بیرون و اگه زیاد باشه حتی میتونه باعث خرابی و ایراد هم بشه.