پاسخ : پیشنهاد استثنایی سرور مجازی - از ماهانه 9000 تومان -3 دیتا سنتر امریکا - و هلند
من از دیروز ده بار با ایشون تماس گرفتم و هر بار گفتن الان درست می کنم
یه ساعت بعد دوباره ...
من از خرید پشیمون شدم و تنها عائدم مکالمه ی بالای نیم ساعت با اینا و تلف شدن دو روز وقت بود
یه بار آی پی می دن خطای Encryption می ده یا بار پسورد درست نیست یه بار اصلا وصل نیست
در مورد پول هم سایت خودشون مشکل داشت نمی شد واریز کرد و گرنه بحث پول نبود
میگن که سرمون شلوغه نمی تونیم برسیم و وقت نداریم و اینا وقت ندارین بگین نمی فروشیم چرا ملت رو الاف خودتون می کنید
اینم یه تصویر از پینگ به آی پی که دادن:
http://www.irupload.ir/images/xqsnybn88tmw2fvfolj6.png
پاسخ : پیشنهاد استثنایی سرور مجازی - از ماهانه 9000 تومان -3 دیتا سنتر امریکا - و هلند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
من از دیروز ده بار با ایشون تماس گرفتم و هر بار گفتن الان درست می کنم
یه ساعت بعد دوباره ...
من از خرید پشیمون شدم و تنها عائدم مکالمه ی بالای نیم ساعت با اینا و تلف شدن دو روز وقت بود
یه بار آی پی می دن خطای Encryption می ده یا بار پسورد درست نیست یه بار اصلا وصل نیست
در مورد پول هم سایت خودشون مشکل داشت نمی شد واریز کرد و گرنه بحث پول نبود
میگن که سرمون شلوغه نمی تونیم برسیم و وقت نداریم و اینا وقت ندارین بگین نمی فروشیم چرا ملت رو الاف خودتون می کنید
اینم یه تصویر از پینگ به آی پی که دادن:
http://www.irupload.ir/images/xqsnybn88tmw2fvfolj6.png
آی پی خطای اینکریپشن میده !!
فکر کنم شما داری یکم تند میری دوست من.
شما اگه اول مشکل پرداخت خودتون را حل میکردی بهتر بود. اینجا همه آقای خطیبی را میشناسن و واقعاً ایشون یکی از فعالترین دوستان در زمینه ساپورت هستند ... بارها شده تا ساعت 5 صبح هم شخصاً شاهد ساپورت ایشون بودم!
من فکر کنم شما بهتره به جای این همه بحث و مکالمه هزینه را پرداخت میکردین تا کارتون راه بیافته چون تو پست قبلی گفتین قراره دستی پرداخت کنم ولی اینکار را انجام ندادین.
قائده کار تو همه جای دنیا اینه : اول پرداخت ... بعد ساپورت !
با سلام و احترام به شما
عرض کنم که قرار بود واریز صورت بگیره مشکل از شتاب بود
بعد قرار شد واریز بشه مشکل از سایت ایشون بود
حالا هم وقتی دو روزه قراره سرویس بدن نمی دن من واریز کنم که چی بشه؟ که سرویسم رو بدن؟
آقای خطیبی شاید زیادی فعاله و باعث می شه که به مشتری های جدید نرسه و وقت نکنه در چنین شرایطی بهتر نیست یه ایمیل بزنه بگه من می تونم ده روز یه سال دیگه اکانت بدم به شما؟
یا اگه موضوع پوله بگن که تا واریز نکنین امکان واگذاری نداریم این کارم نمی کنن اصلا می گن باشه الان دو دقیقه سه دقیقه نیم ساعت دیگه ....
این خطایی هم که شما فرمودین 24 ساعت هست که اینطوریه این پینگ رو هم که من گرفتم قطعا فتوشاپی نیست!! قطع بوده سرور که اینطوری شده دیگه این سروری که گاهی پینگ نداره گاهی خطای Encryption می ده سالی یه بار مسئولیش وقت می کنه اکانت بده ارزش خرید داره؟
در هر صورت ما ساپورت نیاز نداریم کل پول هم نه تومن بیشتر نیست من الان به یه دوستی واریز کردم و سرور رو خرید کردم
فقط خواستم دوستانی رو که قصد خرید دارن اطلاع بدم که زیاد معطل ایشون نشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
با سلام و احترام به شما
عرض کنم که قرار بود واریز صورت بگیره مشکل از شتاب بود
بعد قرار شد واریز بشه مشکل از سایت ایشون بود
حالا هم وقتی دو روزه قراره سرویس بدن نمی دن من واریز کنم که چی بشه؟ که سرویسم رو بدن؟
آقای خطیبی شاید زیادی فعاله و باعث می شه که به مشتری های جدید نرسه و وقت نکنه در چنین شرایطی بهتر نیست یه ایمیل بزنه بگه من می تونم ده روز یه سال دیگه اکانت بدم به شما؟
یا اگه موضوع پوله بگن که تا واریز نکنین امکان واگذاری نداریم این کارم نمی کنن اصلا می گن باشه الان دو دقیقه سه دقیقه نیم ساعت دیگه ....
این خطایی هم که شما فرمودین 24 ساعت هست که اینطوریه این پینگ رو هم که من گرفتم قطعا فتوشاپی نیست!! قطع بوده سرور که اینطوری شده دیگه این سروری که گاهی پینگ نداره گاهی خطای Encryption می ده سالی یه بار مسئولیش وقت می کنه اکانت بده ارزش خرید داره؟
در هر صورت ما ساپورت نیاز نداریم کل پول هم نه تومن بیشتر نیست من الان به یه دوستی واریز کردم و سرور رو خرید کردم
فقط خواستم دوستانی رو که قصد خرید دارن اطلاع بدم که زیاد معطل ایشون نشن
شما خودتون دارید عنوان میکنید که :
من الان به یه دوستی واریز کردم و سرور رو خرید کردم
پس بهتر نبود به جای این همه دردسر هزینه ها را پرداخت میکردید و بعد شاکی میشدین ؟
به هر حال ممنون از اطلاع رسانی شما ولی بنده با نظر شما مخالفم و فکر میکنم یکی از بهترین ساپورت ها را ایشون دارند و واقعاً واسه مشتریشون وقت میزارن !
موفق باشید
آقا من 2 روز هست که درخواست آی پی اضافه دادم ولی مثل اینکه تمایلی به فروش ندارند !
می خوام پول واریز کنم با این خطا مواجه میشم : عدم توانايي در برقراري ارتباط با زین پال وب سرويس نا معتبر می باشد
یه آی پی هم به قول حودشون علی الحساب دادن که اونم باز نشده !
آقای خطیبی عزیز لطفا رسیدگی کنید
جناب msi این چه حرفیه سرشون شلوغه خب
الان دوستان می آن می گن که آی پی ما رو یه روزه داد!! شما نباید اینجا مطرح کنید!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
جناب msi این چه حرفیه سرشون شلوغه خب
الان دوستان می آن می گن که آی پی ما رو یه روزه داد!! شما نباید اینجا مطرح کنید!!!
من اگه مشتری نداشتم هیچ وقت این پست رو نمیزدم
حالا امیدوارم هر چه زودتر به درخواست من رسیدگی کنند .:63:
این دوستمون محسن که اصلا جوابی نداره چون مشتری های ما نیست
در مورد ام اس ای
در خواست ای پی داده شده برای شما ! ولی هنوز برای ما ارسال نکردن یک ای پی که موجود بود همون لحظه به شما داده شد .
در این 2 روز گذشته ای پی تمام یوزر ها عوض شد به رنج های اختصاصی لرد نیک
دوستان هم از موقعیت نهایت استفاده رو کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khatibi
این دوستمون محسن که اصلا جوابی نداره چون مشتری های ما نیست
در مورد ام اس ای
در خواست ای پی داده شده برای شما ! ولی هنوز برای ما ارسال نکردن یک ای پی که موجود بود همون لحظه به شما داده شد .
در این 2 روز گذشته ای پی تمام یوزر ها عوض شد به رنج های اختصاصی لرد نیک
دوستان هم از موقعیت نهایت استفاده رو کردن
-
آقا دست شما درد نکنه
آی پی که داده بودین کار نمیکرد
دیگه هیچ مشتری هم نداریم برای آی پی اضافه
همشون پریدن
تا بعد ببینیم بر می گردن یا نه.
آقای خطیبی من سفارش سرور هلند با رم 128 مگ رو دادم - پورت 1000 - پهنای باند هم نامحدود
کی می تونید آماده کنید ؟