فکر میکنم مشکل از isp ها باشه، بعضی هاشون بسته هستن... من راحت لاگین میکنم... هیچی سایتی برای من بسته نیست... و p نون هم کانکت مشه...
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا همه سایت ها داغون بالا می یاد
کلا فعلا اوضاع افتضاحه... هیچی باز نمیشه. سرعت دانلودهای 512 شده 10 کیلوبایت در ثانیه.. جیمیل باز نمیشه.. چیز پی ان باز نمیشه و هنگ میکنه..اینبار کار از لنچ و کشتی گزشته.. تایتانیک لنگرش پیدا شده!!
اينترنت به وضع اسف باری دچار شده :دی
انشالا شنبه که مهندسين بيان درست ميشه، انشالا!
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
فکر نميکنم بخوان به اين پينگ ها گير بدن.
چون خيلی ها دارند گوگل و سايت های مهم رو هر لحظه مانيتور ميکنن و up time اشون رو محسابه ميکنن.
با اين کار فقط ضعف خودشون رو نشون ميدن.
ما که هميشه dns سرور گوگل رو ping -t ميکنيم و تا حالا هم به مشکل نخورديم.
عزیز یه بار بالا جواب دادم به این سوال، این فایلها نزدیک به 5 گیگابایت هستند، ضمنا برای همه هم کاربردی نیستن، باید بدونید به چه دردی میخورن، خیلی هاش اطلاعات قبلی میخواد...
به شکلی هم نیست که من بتونم گلچین کنم، یعنی اصلا نمیدونم چی رو باید گلچین کنم بهتون بدم؟! شما باید بگید در چه موردی اطلاعات میخواید و چه پیش زمینه هایی رو در موردش بلدید، تا من سعی کنم متناسب با سطح کارتون آرتیکل مناسبی رو در اختیارتون بذارم
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
نه به مدت 10 روز، بله، من هم پذیرفتم که احتمالا سرور گوگل انقدر قوی هست که پینگ کردن صدها نفر هم کوچکترین فشاری بر سرورش وارد نمیکنه... کاری که من انجام میدم برای وی پی اس های معمولی یا حداکثر سرور های با رم 2 گیگابایت هست... برای بیشتر از این ارزش نداره... (البته پهنای باند متصل به سرور هم مهم هست، اگر کم باشه ارسال پینگ با حجم زیاد و count-tstmp بالا میتونه پهنای باند رو پر کنه و عملا به شکل یک حمله داس عمل میکنه
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
این برای اسنیف کردن دیتاهای دی ان اس هست، معمولا روی سرور های شبکه بزرگ، نه روی وب... خیلی هم کوچیک و ساده اس:
به هر حال اگر چیزی فکر میکنی به دردت میخوره در خدمتم :)نقل قول:
Why you need it: Let say you need to redirect all the DNS request traffic going from rebecca’s machine to come to you. Lets say you would like to sniff rebecca’s hotmail password.
Step 1: You are the attacker. Set up a fake hotmail website on your computer. Use fake hotmail scripts in social engineering module as an example.
Step 2: Install treewalk and modify the file mentioned in the readme.txt to your ip address. Treewalk will make you the dns server.
Step 3: Modify the file dns-spoofing.bat and replace the IP address to your ip address.
Step 4: Trojanize the dns-spoofing.bat file and send it to her (ex: chess.exe)
Step 5: When rebecca clicks the trojaned file, it will replace her dns-entry in her tcp/ip properties to that of your machine.
Step 6: You will become the dns server for Rebecca and her dns requests will go through you.
Step 7: When she types Sign In à You will resolve to fake hotmail, sniff the password and send her to real hotmail.
ديشب كلا https و ssl و از چيز بد ها تعطيل بود ! خدا رو شكر با سرعت دانلود 160-200 داشتم ، الانم حدودا با 10-20 داره دانلود مي كنه!!!
همه چي آرومه.... :دي
---------- Post added at 03:01 AM ---------- Previous post was at 02:54 AM ----------
در مورد بن كردن گوگل يك تجربه اي داشتم ! گفتم بد نيست بگم ! البته ربطي به dos نداره ولي خب جز روش هاي گوگل براي جلوگيري از ربات هاي ناخواسته هست...
ممكنه بعضي ها مون تا 100 جستجوي پشت سر هم توي گوگل داشته باشيم و مشكلي پيش نياد ولي يكبار داشتم مطالب يك سايت منقضي شده رو از كش گوگل بيرون مي كشيدم، اول به ذهنم نرسيد كلا بزنم site:domain و تك تك لينكهاش عدد آخرش رو زياد مي كردم تا به پست بعدي بره و دقيق يادم نيست بعد 20-25 جستجو آي پي از سمت گوگل بن شد و مي نوشت به نظر ميرسه رباتيد !