پاسخ : سرور مجازی از هلند و آلمان و فرانسه و امریکا و کانادا ** شروع قیمت از ۹۹۰۰ تومان ** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر - ۲۴ ساعت تست را
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
در خواست شما جهت سفارش سرور اختصاصی مزبور انجام شده لطفا پس از پرداخت اعلام کنید تا تحویل گردد ممنون
- - - Updated - - -
سرور اختصاصی شما تحویل شد . امیدوارم رضایت شما جلب کنه
با تشکر از خدمات شما سرور اختصاصی چند روزی تست کردم کیفیت پورت بسیار عالی دار از کشفلای با سرعت ثابت ۹۹ مگ دانلود می کنه
ایشون کاملا تایید میشن
پاسخ : سرور مجازی از هلند و آلمان و فرانسه و امریکا و کانادا ** شروع قیمت از ۹۹۰۰ تومان ** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر - ۲۴ ساعت تست را
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irserversinc
با تشکر از خدمات شما سرور اختصاصی چند روزی تست کردم کیفیت پورت بسیار عالی دار از کشفلای با سرعت ثابت ۹۹ مگ دانلود می کنه
ایشون کاملا تایید میشن
ارای خدمات در شعن مشتری جز خدمات ماست - در صورت هرگونه موردی با ما در تماس باشید
به زودی افر جدید ارایه خواهد شد منتظر باشید ...
من قبلا یک سرور تست هلند ازتون گرفته بودم خیلی خوب بود البته اون ویندوز بود خالا نیاز به سیستم عامل کالی نسخه ۲ داره ایا امکان ارایه دارید ؟ چون تو لیست سیستم عامل هاتون ندیدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ragodarzi82
من قبلا یک سرور تست هلند ازتون گرفته بودم خیلی خوب بود البته اون ویندوز بود خالا نیاز به سیستم عامل کالی نسخه ۲ داره ایا امکان ارایه دارید ؟ چون تو لیست سیستم عامل هاتون ندیدم .
بله در سرور هلند مشکلی بابت ابیوز نیست و براتون هر سیستم عاملی که درخواست داشته باشید نصب می کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sib mizban
سلام
وقت بخیر
یک سوال داشتم؛ آیا امکانش هست که این سرور ها مستقیما به آدرس وصل بشن و به عنوان هاست دانلود ازشون استفاده بشه؟
بله امکانش کاملا هست و در حال حاظر چند مشتری این مدل داریم - براشون کانفیگ http به همراه ftp - sftp کردیم که فایا از طریق sftp قرار میدن رو سرور و لینک به صورت http دانلودی مستقیم میدن مشتری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
بله در سرور هلند مشکلی بابت ابیوز نیست و براتون هر سیستم عاملی که درخواست داشته باشید نصب می کنیم
با سلام
یک سرور بار رم دو و سیستم عامل کالی از هلند سفارش داده شد ممنون میشم رسیدگی شود با تشکر از خدمات خوب شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ragodarzi82
با سلام
یک سرور بار رم دو و سیستم عامل کالی از هلند سفارش داده شد ممنون میشم رسیدگی شود با تشکر از خدمات خوب شما
با سلام
سرور شما به صورت انتوماتیک فوری تحویل شده بود سپس ما براتون شخصا سیستم عامل کالی ۲ نصب کردیم - موفق باشید
- - - Updated - - -
صفحه اول تاپیک کاملا به روز شد
سرور تست از هلند لطفا بدین
mohseniali509@gmail.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen509
با سلام سرور تست شما ارسال شد
در صورت تمايل بعد اتمام تست تظر خودتون بيان كنيد
سلام یه سرور از هلند تسستی بدین برای تورنت می خوام ببینم کیفتش چه طوره از شما بگیرم