پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان *** مخصوص کسانی که از کیفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
به صورت سه ماه با نیم ماه تخفیف قابل ارائه هست
پلن شما مثلا , پلان 1536 هست که ماهیانه 17500 می باشد
در صورت خرید سه ماهه براتون در می اد 52500 تومان که با تخفیف براتون 43000 تومان برای سه ما در می اد
لطـفا به این سوالام جواب بدید...
کانفینگ انجام نمیدید شما؟
بعد من یه سری نرم افزار ضروری هم میخوام که روی سرور نصب بشـه انجـام میدید؟(MP3tag و دانلود منیجر)
پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان *** مخصوص کسانی که از کیفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidrez4
لطـفا به این سوالام جواب بدید...
کانفینگ انجام نمیدید شما؟
بعد من یه سری نرم افزار ضروری هم میخوام که روی سرور نصب بشـه انجـام میدید؟(MP3tag و دانلود منیجر)
با سلام ببخشید که جواب ندادم توی ریپلی قبلی
کانفیگ مد نظر شما رو باید بدونیم - هر کانفیگی که از دست ما بر بیاد و بلد باشیم به رایگان انجام می شه مثل کانفیگ سی پنل - دایرکت ادمین - IBSng و ...
برای همین بهتر هست نوع کانفیگتون رو از طریق تیکت و یا پیام خصوصی به من بفرمایید تا دقیق تر بتونم جوابتون رو بدم
بله اون نرم افزار هایی که می فرمایید , نرم افزار های خاصی نیستند خودتون هم می تونید نصب بکنید - اگر بخوایید ما هم نصب می کنیم مشکلی نیست
یک عدد سرور رم 1.5 سفارش داده شد...سریع تحویل دادن...سرعت سرورم تایــید میشـه
اخلاق خوب و پاسخگویی به موقع...
سلام و وقت بخیر؛
در خصوص یک سرور با رم 4 گیگابایت، سیستم عامل ویندوز 2012 r2 و هارد دیسک حداقل 40 گیگابایت + 2 آدرس ip برای میزبانی حدود 10 دومین، لطفا اعلام هزینه و شرایط بفرمایید.
متشکرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidrez4
یک عدد سرور رم 1.5 سفارش داده شد...سریع تحویل دادن...سرعت سرورم تایــید میشـه
اخلاق خوب و پاسخگویی به موقع...
خواهش می کنم
اونچیزی که انجام دادیم وظیفه بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-r-r
سلام و وقت بخیر؛
در خصوص یک سرور با رم 4 گیگابایت، سیستم عامل ویندوز 2012 r2 و هارد دیسک حداقل 40 گیگابایت + 2 آدرس ip برای میزبانی حدود 10 دومین، لطفا اعلام هزینه و شرایط بفرمایید.
متشکرم.
ببخشید کمی طول کشید
خدمتتون تقدیم شد
سلام
دوست عزیز تایید میشوند و بسیار صادقانه و سریع و حرفه ای پاسخگو بودند
از زحمات ایشان ممنونم
من سرور روم 4 گیگ هلند خریداری کردم با کانفیگ
سرور تست تهیه شد، شرایط مختلف تست شد و جوابگوی نیاز ما بودند. طی روز جاری یا نهایتا فردا سرور مجازی بصورت تجاری سفارش داده خواهد شد.
پاسخگویی و سرعت عملشون واقعا خوب بود، برخورد خوبی داشتن. انشا الله همیشه پر مشتری پر پول و پر انرژی باشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lord.anathema
سلام
دوست عزیز تایید میشوند و بسیار صادقانه و سریع و حرفه ای پاسخگو بودند
از زحمات ایشان ممنونم
من سرور روم 4 گیگ هلند خریداری کردم با کانفیگ
با تشکر از شما
اونچه که انجام دادم وظیفه بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-r-r
سرور تست تهیه شد، شرایط مختلف تست شد و جوابگوی نیاز ما بودند. طی روز جاری یا نهایتا فردا سرور مجازی بصورت تجاری سفارش داده خواهد شد.
پاسخگویی و سرعت عملشون واقعا خوب بود، برخورد خوبی داشتن. انشا الله همیشه پر مشتری پر پول و پر انرژی باشن.
با تشکر از شما
من در خدمتتون هستم
سلام یه سرور تست بده مهندس خسته شدم بخدا از سرویس بیکیفت
توی سایت ثبت نام بکنید تیکت بدید تا براتون اوکی بکنم