پاسخ : سوال در رابطه با ثبت دامنه های com net org info
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1Mizban
وقتی مسقیم پنل میگرید دیگه کسی نمی شه از طریق همکار شارژ کرد ، اون برای وقته که ساب ریساری دارید .
بده به یکی که ویزا داره برات پرداخت کنه ، هر دلاری رو فکر کنم 1150 - 1200 بگیرند.
با تشکر فراوان از پیگیریتون .
ببخشید چی رو بدم برام شارژ کنن ؟!؟! ( یوزرنیم و پسوورد اکانت رو بدم طرف وارد بشه شارژ کنه یا طوره دیگه ای میشه شارژ کرد ؟ )
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
خوب اینجوری فکر کنم دامین برام گرون تموم بشه !
اگر کسی 1200 بده ، 10200=12000*8.5
یعنی دامین برام 10200 در میاد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
با تشکر فراوان از پیگیریتون .
ببخشید چی رو بدم برام شارژ کنن ؟!؟! ( یوزرنیم و پسوورد اکانت رو بدم طرف وارد بشه شارژ کنه یا طوره دیگه ای میشه شارژ کرد ؟ )
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
بله
خوب اینجوری فکر کنم دامین برام گرون تموم بشه !
اگر کسی 1200 بده ، 10200=12000*8.5
یعنی دامین برام 10200 در میاد !
با پی پال هم می تونید ، ولی گفتم که یه دفعه گیر میدند که مدرک بدید که پی پال برای خودتونه ...
سطح بالاتر که برسید ارزونتر میشه .
الان من برای شارژ اکانتم باید یوزرنیم و پسورد رو به یکی از دوستان که ویزا کارت داره بدم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
الان من برای شارژ اکانتم باید یوزرنیم و پسورد رو به یکی از دوستان که ویزا کارت داره بدم ؟
بله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
ممنون ، پس میشه بدون پی پال و ویزا کارت شارژ کنم ، یعنی از طریق یکی از همکاران اکانتم را شارژ کنم .
کارمزد فقط یک بار گرفته میشه یا هر بار کارمزد گرفته میشه ؟ ( الان کسی بخواد برای من شارژ کنه ( 1 دامنه ) چقدر کارمزد میگیره و چند دلار باید بگیرم ؟ )
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
یک سواله دیگه :
چند روزه دنبال ویزا کارت هستم ، قیمت های تو وب خیلی بالاست ! اکثر وب ها فقط40 هزار تومان هزینه صدور ویزا کارت میگیرند !
به نظر شما از کجا ویزا کارت بگیرم که :
1. مطمئن باشه
2. ارزون باشه
3.شارژ کم رو هم قبول کنه
کارمزد به ازای هر بار پرداخت گرفته میشه که بسته به خرید شما است.کارمزد برای ثبت دومین 5000 تومان است.
در مورد ویزا کارت باید ببینید چه نوع ویزا کارتی میخواید. قابل شارژ یا غیر قابل شارژ. که در صورت نیاز میتونم هر کدوم رو بر حسب نیازتون براتون صادر کنم.
برای اطلاعات بیشتر هم میتونید با من تماس بگیرید.