اکانت هایی که هويز اشتباه داده بودن و دامين فروش v p n داشتند بدون ارفاق ساسپند و لاک شدند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
نمایش نسخه قابل چاپ
اکانت هایی که هويز اشتباه داده بودن و دامين فروش v p n داشتند بدون ارفاق ساسپند و لاک شدند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
ساير دامين های بين المللی که در رابطه با محتوای v p n بودند و اطلاعات whois اونها اشتباه بوده suspend شدن (توسط ما)
چون متاسفانه از سايت ايران هويز داشت سوء استفاده ميشد توسط بعضی دوستان متاسفانه.
ايران هويز و مجموعه سامان سيستم، آماده ارائه خدمات به دوستانی هستش که دوست ندارن فعاليت غير قانونی بکنند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
این کار بسیار بد و خلاف مقررات است. موسسه ای که خدمات ثبت دامنه میدهد به هیچوجه نباید کاری به محتوای سایت داشته باشه. این کار بیشتر از کار اونها غیر قانونی است . در ثانی شما مقام قضایی نیستید که خودتان تشخیص دهید چه کسی از دامنه اش استفاده غیر قانونی میکند و بخواهید برخورد کنید. در همه زمینه های مرتبط با دامنه های بین المللی فقط و فقط مقررات icann معتبر است . و در آن مقررات به شما اجازه چنین کاری داده نشده
ما اصلا کاری به محتوا نداريم :دی
ما کار به اطلاعات هويز داريم. اطلاعات درست بديد دامين ها رو تحويل بگيريد.
مقررات ican هم همين هستش. دامينی که اطلاعاتش غلط باشه رو report ميدن و suspend ميشه.
الان هم اگر کسی دامينش suspend شده و فکر ميکنه کار ما غير قانونی هستش ميتونه به directi ايميل بزنه ببينه با اين هويز غلط ميتونه دامين رو پس بگيره يا نه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
هر کسی از دوستان هم فکر ميکنه ما داريم زياده روی ميکنيم اطلاعات تماس و آدرس خودش رو بده ما بزنيم تو اين هويز دامين ها (به جای اين اطلاعات غلط فعلی) تا فردا هر مشکلی شد گردن خودش باشه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
اینکه جواب نشد. شما نوشته بودین که کار به محتوا دارین و بخاطر فلان محتوا دامنه را ساسپند کردین. اطلاعات هویز مسئله دیگه ای است.
این کار شما خلاف مقررات است. من اگر دامنه ای پیش شما داشتم همین الان آنها را منتقل میکردم و نجات میدادم
:101: آقا شما که الان پيش ما دامين نداريد ولی بازم اگر فکر ميکنيد کار ما نادرست هستش اطلاعات (شامل اسم، آدرس و شماره تلفن) خودتون رو بديد من اطلاعات اين دامين ها که همش غلط هستش رو به نام شما تغيير بدم :دی همشم unsuspend کنم. شما خودتون مسئوليت همش رو بر عهده بگيريد.
اگر حاضريد اين کار رو بکنيد من در خدمتتون هستم. اگر نيستيد فکر نميکنم نيازی باشه اين موضوع رو شما کش بديد.
ضمنا اين رو هم در نظر بگيريد دامين هایی که ساسپند شده زير 25 صدم درصد کل دامين های ثبتی در ايران هوييز هستش. و فعاليت ايران هويز مثل سابق ادامه داره.
باز من در خدمتتون هستم.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
ما که هر چی میگیم این آقای امیری چیز دیگه میگه. آقا من کاری به اطلاعات هویز و بقیه ماجراهاش ندارم. عرضم این بود که شما حق ندارید بخاطر محتوا دامنه ای را ساسپند کنید. حالا باز بگویید اطلاعات هویز فلان و فلان . بهتره بجای این جواب بی ربط بروید دامنه هایی را که بخاطر محتوا ساسپند کرده اید را باز کنید و از صاحبانش عذرخواهی کنید و حرف خودتان را اصلاح کنید