نيكي هاست 4-5 ماهي است كه خودش سرور اختصاصي داره . نياز به سرويس هاي شما نيست.
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا قضیه پهنای باند نامحدود چیه ؟؟؟
مثلاً من اگه بخوام بگیرم و بدونم پهنای باند نامحدوده، یه اسکریپت رپید لیچ میندازم روش (حداقلش) تا هم ملت استفاده کنن و مهمتر اینکه بتونم از کنارش درآمدی داشته باشم. یا حتی دانلود سنتر.
الان بعضی از شرکتها هستند پهنای باند رو میگن نامحدوده، ولی تا میای ازش کار بکشی، هاستت رو ساسپند میکنن.
ممنون میشم توضیحات بیشتری بدین.
دوست گرامی اون شرکتهایی که شما میفرمایید بخاطر مصرف پهنای باند زیاد شما رو ساسپنت نمیکنند.بلکه بخاطر استفاده بیش از حد تعیین شده منابع سرور شما رو ساسپنت میکنند.
مثلا شرکت پرشین هوز که اعلام کرده است پهنایباند نامحدود ارائه میکند انها در سایت خودشان به اطلاع همگان رسانده اند که در هر روز استفاده بیش از 10درصد منابع سرور توسط یه شخص استفاده بشود ساسپنت میشود.برای مثال انها از سی پی یو Core 2 Quad9300 استفاده میکنند و این سی پی یو 2500مگاهرتزی می باشد ولی شما در هر روز حق استفاده بیشتر از 250مگاهرتز را ندارید یا اینکه انها رمشان 8گیگ میباشد حتی اگر شما رم 1گیگ هم برای VPS داشته باشید شما در روز حق استفاده بیشتر از 819مگابایت را ندارید.اما اگر 820مگابایت استفاده نمایید شما را ساسپنت میکنند من تجربه استفاده از این شرکت را داشتم ومنو ساسپنت کردند این دلیل ساسپنت است نه اینکه منظور شما این باشد که چون پهنای زیادی استفاده میکنید شما را ساسپنت میکنند.
باسلام خدمت دوست گرامی.من اشاره کردم دوست عزیز من سابقه این مشکل رو داشتم.و درسته که رم بنده گارانتی شده بود اما یک روز در حال اپدیت اپاچی بودم که یه هو یه ثانیه فقط دیدم ررم به 894رسیده بود که فرداش به گمانم مونیتور کردند وسرویس منو ساسپنت کردند.با این حال هیچ ضمینی به کارهای ارائه کنندگان نیست.مثلا من اگه از شما سرویس بگیرم vps فکر کنید قیمتشم ماهی 30تومن هست.جسارت نباشه ها فقط یک رح واقعیت هست.بعد از 2ماه کل سرویس رو حذف کنید.من چه دسترسی به شما دارم اخه.دوست عزیز چه تضمینی چه ضمانتی.توی ایران ما هیچ مرجع رسیدگی درست و حسابی در این موارد نداریم
آدم باید طرف حسابشم بشناسه.وقتی از جایی بگیری که اعتبار نداره این مشکلات پیش میاد.
بنده از خودم تعریف نمیکنم. ولی من کارم فقط بابت هاستینگ نیست.اگه زمانی خواستید از من و کارم به طور 100 درصد اطمینان پیدا کنید میتونم یه کنفرانس چت بذارم و تمام مشتریهامو اینوایت کنم تا نظر اونارو راجب من بشنوی.