پاسخ : بهترین هاست ایرانی !
light-blue
دوست عزیز ورود شما را تبریک میگویم.
بهترین حالت این هست که از کاربران اون شرکت تحقیق کنید و ببینید رازی هستند یا نه.
هیچ ماست بندی نمیگه ماست من تورشه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
light-blue
با سلام خدمت دوستان
من خواستم یه سؤالی مطرح کنم، ولی نخواستم تاپیکی باز کنم، چون به این Thread نزدیکه.
ولی اول میخواستم یه جواب بدم به این Thread، میخواستم بگم سؤالاتی از این دست که "بهترین سایت ایرانی چیه؟"جواب درستی نخواهد داشت، چرا؟ چون که اونایی که جواب میدن خودشون وابسته به یه شرکتی هستن و میان میگن که:
" از اینجایی که ما میگیم بخر، 100% مطمئن، بیسته بیست، شک نکن،"
من نمیگم که دروغ میگن، ولی اینطوری نمیشه بهترین آپشن رو فهمید، چون فقط اطلاعات قیمت و خصوصیاتی که ادعا میکنن داره رو میگن و شما نمیدونین پشت پرده چیه.
مثلا من خودم آخرین جایی که سرویس گرفتم ازش ادعا کرده بود که تمامی امکانات دست یوزره، در صورتی که بعد از عقد قرارداد، وقتی میگفتم چرا فلان امکان رو ندادی و بقیه جاها میدن، میگفت که ما برای اطمینان و security بیشتر اون رو به شما نمیدیم . پولی رو هم که میگن بدون هیچ سؤالی پس میدیم رو انقدر بامبول در میارن که آدم از خیرش میگزره.
سؤالم هم اینه:
واقعا اگه بخوایم بهترین آپشن رو برای داشتن یه هاست ریسلر یا هاست اشتراکی یا مجازی و ... داشت، چطور بتونیم بفهمیم که کدوم شرکت داره سرویس خوبی میده؟
توی این فروم چطوری میشه این به این جواب رسید؟
این فروم واقعا عالیه، ولی بجز مواردی چند که بچه ها گفتن فلان شرکت ادعاهاش دروغه و ....، چیزه دیگه ای من نتونستم برای دانستن راست و دروغ این ادعا ها و یافتن هاست های خوب و مطمئن پیدا کنم،
الان دیگه فقط تبلیغات مختلف رو دارم توی این فروم میبینم. فکر کنم اینجا داره به یک محیط برای تبلیغ نزدیکتر میشه.
من نمیدونم چطور میشه از تجربه افراد بپرسیم توی این فروم ، که کدوم سرویس از کدوم شرکت خوبه و ...
منطقی بود. بیشتر افراد فعال اینجا فروشنده هستن. هیچ کس نمیاد بگه جنسی که داره میفروشه بده.
برای سفارش بهترین هاست های خارجی به سایت www.joomir.com مراجعه نمایید
دوست عزیز خیلی دیر اومدییییییییییییییی
میخوای تعداد پست ها ببری بالا باید بخش اموزشی پست بدی :دی
موفق و پیروز باشید
یکی از دوستان سایت خودش رو برده بود روی هاست ایرانی . واقعا سرعت لود سایت بالا بود. واسه من این سرعت عجیب بود :دی
اما خوب به این دلیل که ترسید گیر بدن ( سایت موزیک بود ) رفت روی هاست خارجی
نمودونم از کجا گرفته بود . اما به نظر من ( در یک نگاه خیلی خوب بود :دی )
چرا راه دور میرید همین رادکام خورمون سرویس میده 1 گیگ 80000 هزار سرعتش هم خیلی خوبه
چون رو هر سرور نمیره 400 تا سایت میزبانی کنه و به حقوق مشتریاش احترام میزاره برای نمونه سایت خودم الان خیلی ازش رازیم و تا حالا خیلی برام نظر اومده که قالب رو چطور طراحی کردی که به این سرعت لود میشه در حالی که من هر قالبی گذاشتم لودش همینجوری بوده اینم
سایتم :: صبحدم
سلام به همه نمایندگی مستقل میخوام بگیرم از کجا بگیرم
هانوفر آی تی خوبه - از نظر پشتیبانی و سرعت بد نیست ولی اجازه استفاده از GZIP را نمیده
Best of Joomla - Joomla Hosting - All Hosts
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freeclup.com
عزیز تاپیک فسیل بودا