پاسخ : با 120 تومن چیکار کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
من به کلوکیشن فکر کردم ولی با چند شرکت وارد که صحبت کردم گفتن سود درستی نداره و حتی اگه نتونی مشتری خوب پیدا کنی ضرر هم بدی
بله درستی توی هاستینگ سود زیادی نیست
بنظرم یه سایت پر بازدید بخرید درامدش ماهانه میلیونیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
10 یا 20 ت بده رهن یه مغازه خوب و جنس بیار و بفروش
میبینی که بعد از 6 ماه سرمایت حداقل 2 برابر شده(بشرطی که خودت تمایل داشته باشی)
کاری به حروم بودن سود بانک نداریم ولی اینا مردم و .... فرض کردن
پدرسوخته ها خودشون ماهی حداقل بالای 40 درصد سود میکنن و فقط 2 درصد به مردم میدن
مردم ما هم ساده - فکر میکنن زرنگی کردن و بانک ها دارن بهشون خدمت میکنن
چندسال پیشن نمای بانک ها چطور بود ؟! امروز چطوره ؟(آسمون و زمین فرق داره)
اینا همش با پول مردم ه
سربازی هم نرو - هرچند که به شما گفتن زکات عمرتونه :دی
به نظر بنده نه سربازی برو و نه بخرش
هیچ اقدامی انجام نده - هیچ کسی به شما کاری نداره-خیالتون راحت باشه
هرچند کمی طولانی شد ولی اینم بگم
دیشب بحث حقوق سربازی زمان خدابیامرز بود که برای گروهبان 1800 بود و اوون موقع دلار 7 ت بوده
یعنی با دلار امروز میشه تقریبا ماهی 800 هزار تومان
امروز برای لیسانس 49500 ت هست !
تنها مشکلی که با مغازه دارم اجاره بالاشه ، هر ماه حداقل باید 2 الی 3 میلیون اجاره بدم
خرید چنید سرور + کلو یک ساله ، مجازی سازی و اجاره سرور مجازی در ایران.
البته شریک فنی برای این کار بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
شما تا حالا از پای سیستم بلند شدی بری دنبال کارای اونور ؟! یا فقط میشینی اینجا تو نت سرچ می کنی و حرف میزنی ؟!
"کشورهایی هم که اسم بردین مشخصه که چی هستن :دی" چی هستن ؟! از اینجا بدتر هستن ؟! اول به جیب خودت نگاه کن بعد بگرد دنبال کشور خوب.
من به شما گفتم به هر کشور بزرگی بخوای میتونی سفر کنی کافیه پول داشته باشی با وکیل بری سفارت ببین 1 ماهه بهت ویزا میدن یا نه
طرف نه پول داره ! نه زبان بلده ! نه .... بعد تو رویا دنبال بهترین کشورها هست !! بهونه خوبی هم داره ! پاسپورت ایران معتبر نیست میترسه بره اونجا بگن برگرد !! :))
شما اراده داشته باش ، پشت کار داشته باش ، پول داشته باش ببین میتونی بری آمریکا یا نه سخت هست اما بخوای میشه.
ایرانی ها همه چیز و با بدبختی بدست میارن اما در آخر بدست میارن میفهمی که چی میگم ؟!
خرید فروش ماشین دونستن نمیخواد . سرمایتو چند برابر میکنه و ریسکش کمتره نسبت به ساخت ساز و کار های اینترنتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Mohammad 99
خرید فروش ماشین دونستن نمیخواد . سرمایتو چند برابر میکنه و ریسکش کمتره نسبت به ساخت ساز و کار های اینترنتی
منظورتون خرید و فروش ماشین دست دوم هست یا خرید ماشین صفر ؟ کدوم ماشین ؟ خریدم کجا بفروشم ؟
البته اگه جا دارین چند تا ماشین (پراید پژو) ثبت نام کنید هم سود مشارکت میگیرید هم بعد از تحویل میتونید یا چند میلیون سود بفروشید تنها با یک آگهی در همشهری یا در اینترنت.
فقط باید جا داشته باشید که ماشین رو بخوابونید همین.
پیشنهاد میکنم یه فروشگاه اینترنتی بزنید که همکاری در فروش هم داشته باشه
مثل سایتهای دایان شاپ یا مسبی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
البته اگه جا دارین چند تا ماشین (پراید پژو) ثبت نام کنید هم سود مشارکت میگیرید هم بعد از تحویل میتونید یا چند میلیون سود بفروشید تنها با یک آگهی در همشهری یا در اینترنت.
فقط باید جا داشته باشید که ماشین رو بخوابونید همین.
ولی همین الان که ایران خودرو فروش نقدی تحویل یک ماهه داره .در ضمن به جز l90 که قیمت بازار رو کارخونه 5 میلیون فرق داره بقیه حداکثر 1 تومن تفاوت قیمت داره و اینکه بعدش که ماشین رو خریدم چطور و کجا بفروشم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rouzfun
پیشنهاد میکنم یه فروشگاه اینترنتی بزنید که همکاری در فروش هم داشته باشه
مثل سایتهای دایان شاپ یا مسبی
فروشگاه اینترنتی داشتم شاید بالای 20.000.000 فروش در کل داشتم ولی آخرش چیزی نموند ، هزینه تبلیغات و برگشتی برام دردسر شده بود