پاسخ : درخواست وی پی اس بدون لیمیت!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina.click
سلام مجدد
دوست عزیز شما دنبال خرید سرور هستید یا ایراد گرفتن از این و اون ؟
بله تصویر لوگوی اکانت بنده در این انجمن شبیه سیبا وب است ، حالا شبیه باشه یا نباشه فک نمیکنم تاثیری توی خرید شما داشته باشه !
با احترام
شما هم لطف کنید قبل از ارائه آفر تاپیک کامل بخونید
من از شرکت ثبت شده و دارای نماد سرویس خواستم
شما شرکت ثبت شده هستید؟؟
شماره ثبت؟
شماره تماس شرکت؟
اگه شرکت ثبت شده نیستین در این تاپیک شرکت نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
شما هم لطف کنید قبل از ارائه آفر تاپیک کامل بخونید
من از شرکت ثبت شده و دارای نماد سرویس خواستم
شما شرکت ثبت شده هستید؟؟
شماره ثبت؟
شماره تماس شرکت؟
اگه شرکت ثبت شده نیستین در این تاپیک شرکت نکنید
شرکت ثبت شده که خدا نیست دوست عزیز یعنی شما فکر میکنید شرکت بودن جادویی چیزی هست؟!
شما ابتدا هدف خودتون رو مشخص کنید ببینید برای چه کاری نیاز دارید هر سروری دارای سخت افزار خاصی هست شاید سروری که قبلا تهیه کردید با کار شما سازگاری نداشته است .
با این تفاسیر شما همه دوستان فروشنده رو متهم کردید ! اینجا بخش فروش هست و قوانین خودشو داره دوستان طبق قوانین آفر دادند حالا شرکت باشند یا نباشند شما از شرکت ها خرید کن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
خیر تا 40 هزار میتونم پرداخت کنم
به همین اندازه سرویس میخوام
کاربر نباید به خاطر سود بیشترشما عذاب بکشه و شما روی یک سرور 50 تا وی پی اس بفروشید
سرور با این مشخصات سخت افزاری قابل ارائه هست
رم 1 + 2 هسته سی پی یو با مجموع فرکانس 1000 + 50 گیگ هارد ماهیانه 34 تومان
http://nikserver.com/vps.html
هزینه ماهیانه در ماه آینده به زیر 30 تومان نیز کاهش پیدا می کند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
شرکت ثبت شده که خدا نیست دوست عزیز یعنی شما فکر میکنید شرکت بودن جادویی چیزی هست؟!
شما ابتدا هدف خودتون رو مشخص کنید ببینید برای چه کاری نیاز دارید هر سروری دارای سخت افزار خاصی هست شاید سروری که قبلا تهیه کردید با کار شما سازگاری نداشته است .
با این تفاسیر شما همه دوستان فروشنده رو متهم کردید ! اینجا بخش فروش هست و قوانین خودشو داره دوستان طبق قوانین آفر دادند حالا شرکت باشند یا نباشند شما از شرکت ها خرید کن.
خیر چین فکری ندارم
ولی شرکت ثبت شده برای سود بیشتر نمیاد لیمیت کنه و اعتبار خودش زیر سوال ببره اگه لیمیتی باشه خیلی کمه
اول پست با سایز بزرگ و تیتر bold نوشتم اول بخونید بعد آفر بدین
بنده بیکار نیستم بشینم آفرهای 13 15 تومنی چک کنم
25 30 تومن هزینه میکنیم لیمیت میکنن وای به حال اون 13 17 تومنی
یا وقتی برای کار خودشون ارزشی قائل نیستن از لوگوی دیگران استفاده میکنن به نظرتون قابل اعتماد هستن!!!!
بنده حاظرم بیشتر هزینه کنم ولی اعصابم راحت باشه
نگران از دست دادن دیتا و عدم پاسخگویی هاستینگ نباشم( مشکلی که الان با یکی از هاستینگها دارم و میگن نزدیک به 1500 مشتری دارن 8 ساعت منتظرم سیستم عامل تعویض بشه جالب اینجاست فقط یکنفر جواب این تیکتهارو میده )
شما هم اگه جای من بودی دنبال شرکت ثبت شده بودی تا خیالت راحت باشه
با سلام
بدون لیمیت کردن سی پی یو
پورت یک گیگ
ماه اول ده تومان رم یک گیگ
ماه بعدی 20 تومان
از تاپیک فروش ما دیدن نمایید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=142970
برای خرید از طریق سایت اقدام نمیایید
http://berbidvps.ir/support/cart.php
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پی یو: 2Core x 1200 Mhz
رم: 2 گیگ
هارد: 100 گیگ
پورت: 1 GBps نا محدود
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 69 تومان
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
با سلام
سرور درخواستی شما از 8 کشور قابل ارائه می باشد.
منتهای مراتب اینکه شرکت ثبت شده نیستیم ولی سایر نیازهای درخواست های شما موجود است.
سرور پیشنهادی به شما از کانادا با 4 هسته و 4000 مگاهرتز قابل ارائه است. البته نوع مصرف را بیان نمایید.
جسارت به همکاران نباشه ولی در مورد شماره ثبت خیلی از سایتها هستند که شماره ثبت دارن ولی تعداد سرورهای مجازیشون خیلی بیشتر از حالت استاندارد است. این چیزها روی کاغذ قابل استناد است.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
اول بخونید بعد آفر بدین
از ارسال پ خ خودداری کنید
دنبال هاستینگی هستم که ازشون سرور مجازی بگیرم بدون لیمیت
با چهارتا از هاستینگها تا به امروز کار کردم که همشون لیمیت میکردن فقط ادعا!! وقتی میگفتم لیمیت میکنید با کمال پرویی میگفتن نه! یا یکی از همین هاستینگهای قارچی که چند ماه پیش دیتا مارو نابود کرد جالب اینجاست وقتی اعتراض کردم گفتن سرور باید ریست میشد
یا در بعضی از هاستینگها که چند روز سرویس خوبه و بعد از کذشت چند روز سی پی یو میشه 100 درصد!
من مشتری نباید تاوان زیاد خواهی (سود بیشتر) هاستینگ بدم
محل سرور مهم نیست
هارد مهم نیست
رم یک میخوام
حداکثر بودجه 40 هزار
ویندوز سرور
تعداد هسته و چند گیگاهرتز حتما در آفر درج بشه البته به صورت واقعی نگید پنچ کور بعد رو دو کور لیمیت باشه/:)/:)
شرکت ثبت شده + دارای نماد اعتماد (به این موضوع قبلا توجه ای نمیکردم ولی حالا برام مهمه)
تعدادی از دوستان گفتن مورد مصرف چیه
با این وی پی اس قرار نیست وب سایتی ران بشه
یا از آن به عنوان هاست دانلود استفاده کرد
هدف از دریافت این وی پی اس جمع آوری ایمیل از سطح وب سایتها هست ( هیچ ارسالی انجام نمیشه)
دنبال جایی هستم که به صورت دائمی باهاشون همکاری کنم قطعا مشتری دائمی بهتر از مشتری هست که یک ماه سرویس بگیره و دیگه تمدید نکنه
اگه دو روز تست قبل از خرید بدین خیلی عالیه
البته این سفارش پس از اتمام مدت زمان خرید قبلی انجام خواهد شد
با سلام
با منابع 100% اختصاصی همراه با هارد پر سرعت SSD از لوکیشن آمریکا پیشنهاد می شود.
CPU: Quad Core Xeon E3-1220
RAM : 1Gig DDR3
Hard : 50 GB OR 10GB SSD
Port : 100Mbps
Bandwidth : Unlimited
Datacenter: USA
Uptime: 99.9%
34,000 ماهانه
ماه اول امکان تخفیف 15 درصدی هم وجود دارد 29 هزار تومان
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
خیر چین فکری ندارم
ولی شرکت ثبت شده برای سود بیشتر نمیاد لیمیت کنه و اعتبار خودش زیر سوال ببره اگه لیمیتی باشه خیلی کمه
اول پست با سایز بزرگ و تیتر bold نوشتم اول بخونید بعد آفر بدین
بنده بیکار نیستم بشینم آفرهای 13 15 تومنی چک کنم
25 30 تومن هزینه میکنیم لیمیت میکنن وای به حال اون 13 17 تومنی
یا وقتی برای کار خودشون ارزشی قائل نیستن از لوگوی دیگران استفاده میکنن به نظرتون قابل اعتماد هستن!!!!
بنده حاظرم بیشتر هزینه کنم ولی اعصابم راحت باشه
نگران از دست دادن دیتا و عدم پاسخگویی هاستینگ نباشم( مشکلی که الان با یکی از هاستینگها دارم و میگن نزدیک به 1500 مشتری دارن 8 ساعت منتظرم سیستم عامل تعویض بشه جالب اینجاست فقط یکنفر جواب این تیکتهارو میده )
شما هم اگه جای من بودی دنبال شرکت ثبت شده بودی تا خیالت راحت باشه
ممنون از پاسخ شما
بنده شما رو درک میکنم تعداد فروشنده ها زیاد شده است و انتخاب هم سخت هست . ولی بهتره به یکی از همین دوستان با اعتبار اعتماد کنید و سرویس با تضمین ازشون بگیرید .
البته خودمم در خدمت شما هستم میتونید 48 ساعت هم از من سرویس تست بگیرید ما تا شما راضی نباشید ازتون هزینه دریافت نمیکنیم تا 48 ساعت زمان تست شما خواهد بود
لطفا با من در تماس باشید تا سرویس تست رو بهتون بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
اول بخونید بعد آفر بدین
از ارسال پ خ خودداری کنید
دنبال هاستینگی هستم که ازشون سرور مجازی بگیرم بدون لیمیت
با چهارتا از هاستینگها تا به امروز کار کردم که همشون لیمیت میکردن فقط ادعا!! وقتی میگفتم لیمیت میکنید با کمال پرویی میگفتن نه! یا یکی از همین هاستینگهای قارچی که چند ماه پیش دیتا مارو نابود کرد جالب اینجاست وقتی اعتراض کردم گفتن سرور باید ریست میشد
یا در بعضی از هاستینگها که چند روز سرویس خوبه و بعد از کذشت چند روز سی پی یو میشه 100 درصد!
من مشتری نباید تاوان زیاد خواهی (سود بیشتر) هاستینگ بدم
محل سرور مهم نیست
هارد مهم نیست
رم یک میخوام
حداکثر بودجه 40 هزار
ویندوز سرور
تعداد هسته و چند گیگاهرتز حتما در آفر درج بشه البته به صورت واقعی نگید پنچ کور بعد رو دو کور لیمیت باشه/:)/:)
شرکت ثبت شده + دارای نماد اعتماد (به این موضوع قبلا توجه ای نمیکردم ولی حالا برام مهمه)
تعدادی از دوستان گفتن مورد مصرف چیه
با این وی پی اس قرار نیست وب سایتی ران بشه
یا از آن به عنوان هاست دانلود استفاده کرد
هدف از دریافت این وی پی اس جمع آوری ایمیل از سطح وب سایتها هست ( هیچ ارسالی انجام نمیشه)
دنبال جایی هستم که به صورت دائمی باهاشون همکاری کنم قطعا مشتری دائمی بهتر از مشتری هست که یک ماه سرویس بگیره و دیگه تمدید نکنه
اگه دو روز تست قبل از خرید بدین خیلی عالیه
البته این سفارش پس از اتمام مدت زمان خرید قبلی انجام خواهد شد
تمام شرایط وجود دارد.
Pars-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 60 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.8 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 49 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)