پاسخ : انتقال دامنه های com.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
تخصص جنابعالی بردن تاپیک ها به جاده خاکیه ...
تمامی سوال های شما رو
ICANN جواب میده .
شما چرا ناراحت ميشيد يكي از كابران اينجا در مورد جوكردات كام سوال كردند شما گفتيد از 2009 مجوز دارند پس خوبه بعد من گفتم اين طور نيست خيلي قديمي تر هستند بعد گفتيد آپديت مجوز دارند پس خوبه در حالي كه اين مجوز براي همه ي دامين رجيستري ها هست و اصلا بدون اين مورد از لحاظ فني امكان ثبت دامين نيست! اين اسپم يا بردن به جاده خاكي نيست من سعي كردم يه اشتباه رو اصلاح كنم!
يه مورد ديگر هم اينجا در مورد سايت ريسلري توكاز كه از منصرف شدم بگم opensrs.com نه hover.com چون متهم به اسپم و جاده خاكي ميشيم
در پايان هم شما اينجا خيلي وقت ميزاريد كمك ميكنيد و زحمت ميكشيد و انصافا خيلي مواقع هم راهگشا هستيد ولي درست نيست براي يه مسئله جزيي كه بين دونفر ديگه هست و شخصي بياييد تو صفحه پروفايل من با اون لحن صحبت كنيد كه خوشبختانه در شان من نيست جوابتون رو بدم :)
پاسخ : انتقال دامنه های com.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
يه مورد ديگر هم اينجا در مورد سايت ريسلري توكاز كه از منصرف شدم بگم opensrs.com نه hover.com چون متهم به اسپم و جاده خاكي ميشيم
اینجا کسی حرفی از ریسلری tucows زد ؟؟
عامل ثبت دامنه ای که در سایت tucows معرفی شده Hover.com هست .
در ضمن زمینه کاری و سرویس های OpenSRS فراتر از نیازهای یک مشتری معمولی هست و خود tucows در این زمینه hover رو راه اندازی کرده .
Hover.com
for consumers and small business owners
OpenSRS.com
Wholesale reseller services for web hosting companies and Internet service providers. Through our resellers we provide web and email addresses for millions of people worldwide.
نقل قول:
خوشبختانه در شان من نيست جوابتون رو بدم
منظور از شان ، شان فنی هست ؟