پاسخ : میخوای بازدید واقعیت چندبرابر بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperor3508
دوست عزیز خب از اول یک نمونه قرار میدادین تا رفع ابهام بشه ...
بخدا من از خدامه نمونه قرار بدم
ولی همین الانشم خداشاهده مشتریام تو یاهو انلاینن هی میگن اقاسایت مارو نمونه ندید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
بخدا من از خدامه نمونه قرار بدم
ولی همین الانشم خداشاهده مشتریام تو یاهو انلاینن هی میگن اقاسایت مارو نمونه ندید
خب عزیز ، خودتون یک سایت بسازید و کد رو هم داخلش قرار بدید تا نوع عملکرد کد رو ببینیم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
کارهم کاملا قانونیه و تضمینی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
و بدلیل اینک هیچگونه تقلبی در کار نیست از نظر گوگل.یاهو.بینگ.الکسا و.....کاملا قانونیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
فعلا که من هرروز دارم اینارو گول میزنم درطی 3سال فعالیتمم یبارم نشدم سایت مشتریام از جانب گوگل و...جریمه شه
:^O
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperor3508
خب عزیز ، خودتون یک سایت بسازید و کد رو هم داخلش قرار بدید تا نوع عملکرد کد رو ببینیم !
ولی بهتر نیست شما هم مثل بقیه بیاید یاهو نمونه ببینید؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
:^O
مودب باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
مودب باشید
راستگو باشید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
راستگو باشید!
ما راستگوییم اعتبارمون اینو نشون میده
شما ضعف خودتون و بقیه سئوکارا وطراحای ایرانی رو بپای ما نذارید
اگ شما مثل ما صبح تاشب درست وقت بذارید روشهای خیلی موثر تر هم پیدا میکنید
من واقعا برای شما وبقیه متاسفم که اینقد ضعیفید که حتی تو تخیلاتتون هم نمیگنجه یه جستوجوگر مثل گوگل رو دور بزنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
شما ضعف خودتون و بقیه سئو وکارا وطراحای ایرانی رو بپای ما نذارید
اگ شما مثل ما صبح تشب درست وقت بذارید روشهای خیلی موثر تر هم پیدا میکنید
من واقعا برای شما وبقیه متاسفم که اینقد ضعیفید که حتی تو تخیلاتتون هم نمیگنجه یه جستوجوگر مثل گوگل رو دور بزنید
دوست خوبم ، شما هم مثل یه پسر خوب اطلاعات کاملی از روش کارتون رو داخل تاپیک بزنید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperor3508
دوست خوبم ، شما هم مثل یه پسر خوب اطلاعات کاملی از روش کارتون رو داخل تاپیک بزنید !
نه شرمندم انصاف نیست که من روز تا شب زحمت بکشم عمرمو بذارم چندسال یکبار یکی دوتا روش بزنم بعد بذارم اینجا برای یه سری ادم بلانسبتتون بی سواد بی تعصب که هیچی از سئو .....نمیدونم حتی هیچی از گوگل و...نمیدونن ولی ادعاشون میشه هرکسی شک داره مشکلی نداره بنده میام حضورن قرارداد رسمی و محضری میبندم باهاش که تو کمتر از دوماه تو هرکلمه ای ک بخواد بیارمش پیج یک ولینک یک و پایداری6ماهه الی دوساله بدم بدون استفاده از اسپمر وبک لینک و..... دیگ حرفتون چیه؟شما دنبال سفارشو .....نیستید فقط دنبال سوژه اید البته دوستم خوبم منظورم به شما نیست به درگفتم دیوار بشنوه - - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
شما ضعف خودتون و بقیه سئوکارا وطراحای ایرانی رو بپای ما نذارید
اگ شما مثل ما صبح تاشب درست وقت بذارید روشهای خیلی موثر تر هم پیدا میکنید
جسارتا، کدوم اعتبار؟!
حوزه وب جولانگاه افراد با تخیل بالا نیست. با این تخیلاتتون ممکنه زحمت چند مدته یک/چند نفر رو به باد بدید!
تاسفتون رو برای خودتون نگه دارید، بعدها برای ارائه به مشتریهای خیالی به دردتون میخوره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
اصولا از اون دسته ای هستم ک هفته ای چندتا روش جدید میزنم میتونی تاپیکام تو انجمن های مختلف تو موضوعات مختلف دنبال منی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
نه شرمندم انصاف نیست که من روز تا شب زحمت بکشم عمرمو بذارم چندسال یکبار یکی دوتا روش بزنم
ما بالاخره متوجه نشدیم شما هفتهای چند روش جدید به قول خودتون میزنید، یا چند سالی یکی دو تا!؟
این تاپیک مشحون از تناقص در گفتارِ خودِ شماست و با این روند مثل حالِ حاضر، هیچ مشتریای نخواهید داشت! (البته به جز مشتریهای شرکتی که مایل نیستند اسمی ازشون برده بشه!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
بدلیل اینکه نمونه کاراشرکتیه و این شرکت ها شدیدا مخالف اینن که سایتون معرفی کنم نمیتونم تو عمومی بگم کسی نیاز داشت به ایدی یاهو بنده پیام بده
bolorhost
خب وقتی این شرکتها با معرفیشون اعلام مخالفت کردند، چه به صورت خصوصی و چه به صورت عمومی بردنِ اسمشون کار درستی نیست! البته اگر شرکتی در کار باشه!
موفق باشید.
کوره با سواد نکنه فقط تو باسوادی بروووووو کوره انیشتن