پاسخ : Ssl رایگان بگیرید!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
ssl رایگان ssl پولی یا هر چی / ربطش رو به بقیه نمیفهمم . فردی اومده این آپشن رو برای کاربرانش در نظر گرفته الباقی اومدن در مورد پولی بودن یا رایگان بودن ssl صحبت میکنن ؟
آقا اصلا اس اس ال رایگان هست . به شما چه مربوطه ؟ میتونید همین رو ارائه بدید به کاربرانتون
انجمن شده مهد کودک تا یکی یه تاپیک میزنه الباقی میریزن سرش میگن آخ فلان کلمت غلط املایی داشت آخ سرویست این رو کم داره آخ نمیدونم چی . مگه مهد کودکه میخواید همو خراب کنید که خودتون آدم خوبه بشید؟
باشه جایزه ی کشف بزرگترین اختلاس ایران برای شما
عجیبا
انجمن دلسوزی حقیقی شمارو واقعا نیاز داره.
ممنونم از توجه و لطف زیادتان به انجمن و تاپیک های ان.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
واقعا خیلی ها بیکار هستند که همیشه تاپیک مردم رو خراب میکنند.
مطمین هستید تاپیک ایشون رو خراب کردیم؟
وقتی با احترام سوال میکنیم/میکنند و پاسخ میدهند با شما ارتباطی نداره، توهین و ... این میشود نتیجه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secureconfig
انجمن دلسوزی حقیقی شمارو واقعا نیاز داره.
ممنونم از توجه و لطف زیادتان به انجمن و تاپیک های ان.
- - - Updated - - -
مطمین هستید تاپیک ایشون رو خراب کردیم؟
وقتی با احترام سوال میکنیم/میکنند و پاسخ میدهند با شما ارتباطی نداره، توهین و ... این میشود نتیجه !
ایشون اصلا می خواند اس اس ال رایگان رو به یوزرهاش ارایه بده به هیچ فردی ربط نداره کار ایشون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
ایشون اصلا می خواند اس اس ال رایگان رو به یوزرهاش ارایه بده به هیچ فردی ربط نداره کار ایشون.
بنده و دوستان مشکلی با ssl رایگان نداریم ! خدا خیرش بده هرکی ssl رایگان برای مردم درست کنه !
مشکل ما با طرز صحبت و توهین های این فرد هست.
همچنین پیشنهاد میکنم تاپیک را از اول تا اخر کلمه به کلمه بخونید تا متوجه ماجرا بشید.
شب بخیر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
un3.ir
سلام
در این سایت اس اس ال رایگان 1 ماهه هست نه 1 ساله
خیر قربان. سایتی که دادم رو بررسی بفرمایید، متوجه خواهید شد که به صورت یکساله گواهی رایگان داده میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hashtgerdiha
این دوستان فقط قصد تخریب دارند.
نمیدانند که برای یک سال اون باید مبلغ پرداخت کرد.
جاهل بی سواد شاید ، روزی بتواند حقیقت را درک بکند ، ولی جاهل با سواد هرگز نمی تواند حقیقت را بفهمد
جسارتا، چرا فکر کردید در حد و اندازهای هستید که من بخوام تخریبتون کنم؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
ssl رایگان ssl پولی یا هر چی / ربطش رو به بقیه نمیفهمم . فردی اومده این آپشن رو برای کاربرانش در نظر گرفته الباقی اومدن در مورد پولی بودن یا رایگان بودن ssl صحبت میکنن ؟
آقا اصلا اس اس ال رایگان هست . به شما چه مربوطه ؟ میتونید همین رو ارائه بدید به کاربرانتون
انجمن شده مهد کودک تا یکی یه تاپیک میزنه الباقی میریزن سرش میگن آخ فلان کلمت غلط املایی داشت آخ سرویست این رو کم داره آخ نمیدونم چی . مگه مهد کودکه میخواید همو خراب کنید که خودتون آدم خوبه بشید؟
باشه جایزه ی کشف بزرگترین اختلاس ایران برای شما
عجیبا
فکر میکنم مشکل اینجاست که شما هنوز مفهوم انجمن رو درست درک نکردید.
حتما این صفحه رو مطالعه بفرمایید:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%...AC%D9%85%D9%86
شاید اگر شما ببینید تو خیابون دارن هوا رو به مردم میفروشن چیزی نگید، اما حتما انسانهای با وجدان به این امر اعتراض خواهند کرد! سکوت در بسیاری از موارد جایز هست، اما در بعضی موارد سکوت به معنای همدست بودن خواهد بود...! من اگه چنین تاپیکی رو ببینم و بیتفاوت تب رو ببندم و سعی در جلوگیری از فروش یک محصول تستی و رایگان نکنم، به نظرتون کار درستی کردم؟! معنای وجدان رو هم پیشنهاد میکنم بررسی بفرمایید!
با تشکر از تمام دوستانی که ما رو حمایت کردند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
'گرامی ایشون ب رایگان ssl نمیدن! 15 تومان هزینه ssl هست... بر اساس گفته های ایشون در پست اول!
اگر هاست از ایشون باشه رایگان هست!
هنوز توضیحات کاملی داده نشده! همچنین به پرسش یکی از کاربران پاسخی داده نشده////
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hashtgerdiha
با تشکر از تمام دوستانی که ما رو حمایت کردند
چقدر جالب و خوب بود حداقل یاد گرفتیم که جنس رایگان به ما غالب نکنند.
کسی که تاپیک رو شروع کرد با قصد بدی شروع کرد و از همون اول آنقدر بد سوتی داد که هر پست متناقض با پست بعدیش بود!
با اینکه یه روزه در انجمن عضو شدم دم آقای hamid.soltani92 گرم که همیشه به موقع میان و نکات رو گوشزد میکنن.
نتیجه اخلاقی تاپیک: اگه چشات خوب ببینه کسی نمیتونه چوب بچینه!
صبر کنید تا برم تخمه بخرم بحث جذاب شده :| استاد دانشگاه.....
چرا تاپیک دیگران اینطور نمیشه چون توضیحات کامله و جای هیچ سوالی رو نمیزاره.
اینم برای اون کسانی که میگن به ما ربطی نداره : عزیز انجمن یک فضای عمومی هست و هر چیزی که رخ بده داخلش به همه مربوط هست بهتره لینکی جناب سلطانی داده بخونید.
مثلا نون بشه ۱۰۰ هزار تومان بعد مردم چیزی بگن بعد رییس جمهور بگه به شما چه :|
- - - Updated - - -
من حال میکنم برای تاپیک های شما تو یک سه الی چهار ساعت ۵۰ تا پاسخ داره ببینید که نقطه ضعفتون چیه...
پاسخ در یاهو:
نقل قول:
ssl رایگان است و ۱۵ هزار تومان هزینه ی نصب میباشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
پاسخ در یاهو:
چرا این مورد در پست اول مطرح نشد!؟ چرا همینجا پاسخگو نیستن/!