پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان دیتا سنتر هتزنر شروع قیمت افر های 7500 تومان ماهانه
سلام یه سرور رد استیشن با رم 2 سفارش داده شد . منتظره تحویل شما هستم
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان دیتا سنتر هتزنر شروع قیمت افر های 7500 تومان ماهانه
سلام ممنون
برای عید مبعث و اعیاد شعبانیه تخفیف ندارین؟
کانفینگ ک ر ی و را بلدید انجام بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ya zahra
سلام ممنون
برای عید مبعث و اعیاد شعبانیه تخفیف ندارین؟
با سلام تخفیف ها که اعمال شده هستش ولی برای هر سفارشی که از دیتا سنتر رد استیشن ثبت بشه 1 گیگ رم رایگان 1 کور سی پیو و 20 گیگ هارد رایگان برای مبعث عیدی دریافت خواهید کرد.موفق باشید
سلام سفارش داده شد افر ویژه رد استیشن - vps_uk_4096
سلام
حداکثر تعداد ایمیل در ساعت چقدر هست?
از هر دو دیتاسنتر ?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadali3517
سلام
حداکثر تعداد ایمیل در ساعت چقدر هست?
از هر دو دیتاسنتر ?
با سلام دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ارسال ایمیل در تماس باشید
سلام
دوستان من همین دیشب ظرف کمتر از نیم ساعت سرور ویندوزمو پلان uk تحویل گرفتم از دوستمون سرعت فوق العاده در مقابل قیمت ناچیز. بسیار عالیه. ایشالله که همیشه اینطور باشن.
با سلام.
پلان دو انگلیس خریداری شد.پینگ خوبی داره.
منتظر تحویل سرور هستم.به شرط اوکی بودن حتما تمدید ماهانه خواهم داشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goomboole
با سلام.
پلان دو انگلیس خریداری شد.پینگ خوبی داره.
منتظر تحویل سرور هستم.به شرط اوکی بودن حتما تمدید ماهانه خواهم داشت.
با سلام از حسن انتخاب شما سرویس شما تحویل داده شد.
سرویس های المان به اتمام رسید و فقط افر رد استیش موجود هستش.
سوالی بود در خدمتیم