باز هم میگم قیمت آی پی همینه به چرت و پرت های سایتش دقت نکنید اگه لازمه ایمیل های دیتا سنتر رو واستون بفرستم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر نکنم نیازی باشه, اینا هرطور راحتن میتونن فکر کنن حتما از طرف شرکت فردا با اون اقا که گفت " دلار هکی خرید میکنید " تماس میگیریم که دلیلشون از این حرف بگن + اثبات این حرفشون !! چون ما نمیزاریم به همین راحتی برخی افراد سودجو به این راحتی ما رو تخریب کنن
لطفا این موضوع دوست داشتید در تاپیک دیگه ادامه بدید. تاپیک فروش صمیمانه خواهشمندم خراب نکنید. مرسی
سلام
من سرور مجازی 10.000 تومانی می خوام برای فروش چیز پی ان
شرایط رو واسم ارسال کل
کل هزینه رو
شرمنده اما وقتی شما به این ابهامات جواب ندید مشخصا همه شک میکنند بهتون..
شما واقعا شرکت هستید؟ من از شرکتها معمولا سرویس میگیرم برای همین . تو سایتتون هم هیچ کجا نه لینک ثبتشو گذاشتید و نه اصلا هیچ کجاش شماره ثبت نزدید!! اگر امکان داره شماره ثبت و لینکشو بزارید تا بقیه دیگر نتونن ایرادی ازتون بگیرن..
یک چیز دیگر:
شما واقعا همچین رتبه ای رو دارید؟ 5 جهان! یعنی از iweb و leasweb و... بالاتر هستید؟؟؟نقل قول:
چرا شهر سرور ؟
آیا میدانید کارشناسان امنیتی و فنی این مرکز دارای مدال طلای کشوری و رتبه 5 جهان در رشته پشتیبانی شبکه میباشد ؟
اما کسی سوال کرد که ما جواب ندیم ! وقتی دیتاسنتر این قیمت میده یعنی ما از دلار هکی استفاده میکنیم ؟ میتونید ایمیل بزنید سوال کنید...
میتونید تشریف بیارید دفتر ادرس تو سایت هست - دیروز چند نفر که در همین فروم هم فعال هستند تشریف اوردن اگر دوست داشتید میتونید از اونها سوال کنید.
رتبه 5 جهان هاستینگ زدیم که از iweb بالاتر باشیم ؟ با دقت بخونید میتونید برای کسب اطلاعات بیشتر و اینکه مطمئن شوید با اقای وحید مدیر فروم تماس بگیرید و سوال کنید. اگر نیاز بشه مدرک هم قابل ارایه است. در ضمن همکار بنده پارسال در کشور کانادا هم این مقام کسب کردند.
اگر سوالی بود خوشحال میشم پاسخگو باشیم
شما هنوز جواب من رو ندادید میگید سوالی بود خوشحال میشید؟ عزیز من با مدیر و وحید و... .. چیکار داری؟. میگم مگر نمیگی شرکت هستید؟ خوب لینک ثبت و شماره ثبت رو بدید. مگر هر کسی دفتر داره یعنی شرکت داره؟ ما هم دفتر داریم و اتفاقا هم تیم نرم افزاری هستیم و هم تیم برنامه نویسی. اما شرکت نیستیم!نقل قول:
اگر سوالی بود خوشحال میشم پاسخگو باشیم
مدرک میخوام چیکار؟ نیومدم مچگیری کنم که عزیز.دارم سوال میپرسم رفع ابهام بشه هم برای خودم هم دوستان. یک توضیح بده دوستان روشن بشوند این رتبه 5 جهان برای چی هست و از کجا آمده؟نقل قول:
رتبه 5 جهان هاستینگ زدیم که از iweb بالاتر باشیم ؟ با دقت بخونید میتونید برای کسب اطلاعات بیشتر و اینکه مطمئن شوید
البته ساير دوستاني که الان در شک هستند دقت داشته باشن که اگه کسي بخواد از نو شروع کنه و با قيمت هاي خوب نسبت به رقبا پيش بره ، قطعا افرادي هم پيدا ميشن که اين وسط دوست ندارن اون شخص ازشون پيشي بگيره !
من خودم ديروز ازشون يک سرور رو تهيه کردم که واقعا از هيچ لحاظي مشکل نداشته !
حتي از لحاظ پشتيباني هم که عالي عمل کردن در اين مورد .
و در مورد آي پي هم دقيقا درست مي گن و دقيق هرچي اينجا ذکر کردن رو ارائه ميدن !
دیگران رو تخریب نکنید هر کی خواست بخره خودش میتونه سوال کنه احتیاج به وکیل که نداره
تورنت و لیچ مجازه؟
کپی رایت؟