کل بانک با تخفیف بفرمائید
- - - Updated - - -
قیمت کل بانک با تخفیف؟
قیمت سورس سامانه بدون بانک ؟
قیمت کل بانک با سامانه با تخفیف کامل بفرمائید؟
شماره تماس شما ؟
بفرمایید تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
کل بانک با تخفیف بفرمائید
- - - Updated - - -
قیمت کل بانک با تخفیف؟
قیمت سورس سامانه بدون بانک ؟
قیمت کل بانک با سامانه با تخفیف کامل بفرمائید؟
شماره تماس شما ؟
بفرمایید تشکر
سلام
قیمت کل بانک 390 تومان هست که با تخفیف 330 تومان می شود.البته بانک محله به صورت جدا به قیمت 150 هزارتومان فروخته می شود.
قیمت سورس 500 هزارتومان هست که با تخفیف 15 درصد یعنی 425 هزارتومان به فروش می رسد.بعضی از بانک های شماره به صورت هدیه روی بانک داده می شود و در صورتی که بانک نخواید هزینه ای کم نمی شود.
قیمت سورس 425 هزارتومان هست و قیمت بانک هایی که روی سورس به رایگان داده نمی شود برابر 200 هزارتومان برای کد پستی ایرانسل و 45 هزارتومان برای کد پستی همراه اول و 150 هزارتومان برای بانک محلات می باشد.که بسته به اینکه چند بانک اضافه همراه سورس بخواهید خرید کنید تخفیف داده می شود.
موفق باشید
- - - Updated - - -
شماره تماس 09179064374
سلام خدمت شما تشکر دو تا نکته در پنل شما ارسال وایبر داره اون به کجا وصل میتونیم کنیم روال اون به چه صورت هستش ؟
خوب شما وب سروروایبر انجاممیدید برای ما ؟
من بانک مشاغل و کدپستی همراه اول رو فعلا میخوام قیمت چند میدین با تخفیف؟
برای ایرانسل هم مزاحم میشم فقط قیمت خوب بدین برام
سلام
براتون ارسال شد.
موفق باشید
ممنون ولی کدپستی همراه اول 5 رقمیتون کلا اشتباه هست یعنی خطایی که گفتی 5درصد بیشتر از اونه میشه گفت بالای 80درصد چون رنج 51576 تبریز باید بین 7400-7600 تا شماره داشته باشه که من دارمش ولی ماله شما 1521 تا بیشتر نداره؟
هر کد پستی
فایل رو درست فرستادین نکنه ناقص بوده؟
- - - Updated - - -
دوست من دوتا بانک کد پستی و اصناف رو خریدم ازتون ولی هیچ کدونم اونی نیست که توی سایتتون زدین؟
میشه توضیح بدین؟
سلام
من هم گفتم که بانکی اونی که توی سایت زده فعلا نمی فروشیم و تفاوت داره و در بعضی موارد کمتر و بعضی موارد بیشتر هست.حتی توی پ.خ هم بهتون گفتم برای بانک دقیق باید بانک 10 رقمی بخرید.
حتی موقعی هم که شماره خودتون سرچ زدم بهتون گفتم که شماره شما داخل بانک پنج رقمی نیست و فقط داخل بانک 10 رقمی هستش و بهتون هم گفتم که بانک پنج رقمی خطا داره نه اینکه 5 درصد خطا داره.
موفق باشید