همش بستگی به خودتون داره.
اگر از خونه زیاد بیرون میرید و در اون لحظه به سیستم نیاز دارید خب لپ تاپ بخرید. در غیر اینصورت pc.
چون لذت کار کردن با pc با مانیتور بزرگ واقعا خیلی بیشتر از لپ تاپه. و این روهم در نظر بگیرید که pc جون سخت تره تا لپ تاپ...
نمایش نسخه قابل چاپ
همش بستگی به خودتون داره.
اگر از خونه زیاد بیرون میرید و در اون لحظه به سیستم نیاز دارید خب لپ تاپ بخرید. در غیر اینصورت pc.
چون لذت کار کردن با pc با مانیتور بزرگ واقعا خیلی بیشتر از لپ تاپه. و این روهم در نظر بگیرید که pc جون سخت تره تا لپ تاپ...
دوست عزیز برای کارهای سنگین پی سی توصیه میشه شما با 2.5 تومان میتونید سیستم خوبی رو بگیرید اما اگه لپتاپ خواسته باشید در حمون حد پی سی خریداری کنید کمتر از 4 5 میلیون نمیتونید هزینه کنید.
اگه دوست داشتید می تونم در خرید بهتون کمک کنم هم در زمینه مشخصات و بستن قطعات و هم در زمینه فروشش به شما دوست عزیز با قیمت مناسب.
سلام
pc گزینه بهتری هست ولی خب اگر مدام بیرون هستید و دسترسی نیاز دارید لپ تاپ تهیه کنید
برای کارهای ساده و روزمره هم که فبلت یا تبلت جوابگو هست
اگه نیاز به حمل نداری صد درصد pc
لب تاپ ایسوس
100% pc
همانطوری که دوستان گفتن اگه نیاز به حمل نداری صد درصد pc
من یه زمانی توی کار فروش لب تاب بودم بین سالهای 81-تا 84 بهترین و ارزونترن لبتابها امد دستم مثلا لبتاب یکه اون زمان دلار 1200 تومن بودش و توی بازار حدود 1800-2 میلیون قیمتش بود از اونطرف اب چند ماه کارکردش در حد اک میاوردن برام 850 -900 یعنی در مقایسه با جنس میشد گفت مفت مفت ولی هیچ وقت لب تاب برای خودم نگر نداشتم همیشه پی سی خونگی انتخاب کردم و کیسم هم شبانه روز روشن و در کیسم هم هیچ وقت بسته نبودش همیشه شریجه زده بودم داخلش دستم داخلش بود قطعاتش قطعاش ارتقا میدادم
ولی اگر زیاد جابجا میشی و همراه بودن سیستم برات مهم هست سمت لب تاب برو در غیر اینصورت هیچی پی سی خونگی نمیشه برای کار
بله قصد تهیه پی سی دارم لب تاپ بدرد کار ما نخواهد شد.
- - - Updated - - -
در رابطه با سر هم کردن و جمع کردن کیس سیستم اول رو خودم خرید و جمع کردم در حال حاضر مثل هلو کار میکنه.
الان 2 سالی هست سر به ببازار پی سی نزدم. و فردا یک سر برای جویا شدن از قیمت ها باید برم. با تشکر از شما دوست عزیز
با درود
خصوصی ارسال نکردم تا دوستان هم نظری بدن...
POWER Green: GP700A-HP
meinbord: Asus Z87- PLUS
cpu: Intel Core i5-4440
Ram : Kingston Hyperx Blue 1600 8GBhdd OS: SSD Samsung 850 EVO 128GB MZ-7TE128BW
hdd: Western Digital Green Edition 1TB
gpu:Graphic Card ASUS R7260X-OC-2GD5
DVD -RW : Pioneer 24x
Case : Green
سلام
لپ تاپ خوب میخوای تا 2.5 به نظرم lenovo z510 عالی هست کانفیگش (مرگ نداره) الان دارم استفاده میکنم، ولی بیشتر میخوای هزینه کنی asus n56jn حدود 3 تا 3.400
کیس خوب بخوای جمع کنی هم کانفیگ زیر متوسط به بالاست (به نظرم اینو بگیری از هر لپ تاپی بهتره) مادر بردش تا 32 گیگ رم ساپورت میکنه خواستی رم 16 بنداز حالشو ببر
Intel Core i7 - 4.0GHz - 4790K NEW 1120,000 Toman CPU
GIGABYTE GA-Z97X-GAMING 3 NEW 630,000 Toman MAIN
KINGSTON - 8GB - 2400-(2x4GB) - HyperX 330,000 Toman RAM
GIGABYTE - GeForce GTX 750 - 2GB - Ti 620,000 Toman VGA
Seagate Desktop SSHD Hybrid 1TB 320,000 Toman HDD
GREEN - GP750A-ZS 278,000 Toman POWER
+ 500 تومن هزینه کیس و کولر و فن پدر مادر دار