پاسخ : گوشی تا 800 تومن پیشنهاد بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
2 مدل گوشی جدید asus هست سری zenfone من که ثانیه شماری میکنم دی جی موجودش کنه سریع سفارش بزنم البته بعضی فروشگاهها حدوداً 1 هفته میشه تهران میفروشنش به نظر من بهترین گوشی اندروید موجود بازار خواهند بود !
ASUS ZenFone Zoom ZX550
ASUS ZenFone 2 ZE551ML
http://www.digikala.com/Compare/DKP-56776/DKP-48479
سلام
یه گوشی معرفی میکنم که گوشی آینده خودمه :) فک کنم حدود 700 تا 800 باشه.
بلک بری Z10
آندروید هم ساپورت میکنه . نسل 4 اینترنت رو راحت ساپورت میکنه / گوشی خاصیه و کیفیت ساخت و طراحی بالایی داره .
اصلا هم هنگ تو کارش نیست / مشخصات بیشترش رو در این لینک میتونین مشاهده کنین
http://www.mobile.ir/phones/specific...berry-z10.aspx
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad-h
در جواب دوست خوبمون که لومیا 820 را پیشنهاد دادند من اصلا با این گوشی موافق نیستم چوون بسیار قدیمی هست و دیگه نوش توی بازار نیست مگر رفرش !!!
اگه به گوشی وین فون تمایل دارید حتما برید سمت سری لومیا 640x گوشی های بسیار با کیفیتی هستند نسبت به قیمتی که دارند
- - - updated - - -
گوشیه huawei honor 6 گوشیه که بسیار ناشناختست , من خودم تا به حال باهاش کار نکردم اما خیلی خیلی تعریف ازش شنیدم پیشنهاد می کنم حتما مورد بررسی قرار بدید
htc desire 816 اگه فبلت مورد پسندتون هست پیشنهاد میشه سخت افزار خووبی داره ولی رمش 1.5 هست
از خانواده ی سامسونگ هم که زیاد گوشی هست توی این رنج که samsung galaxy e7 یکی از اوون هاست
پ. ن : تا به حال با وین فون کار کردید ؟
نظری روی این سیستم عامل دارید آیا ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mshoja
تشکر e7 سری f که 4 جی ساپورته گرفتم ، معرکست گوشی !!!!!
دوربینش که اصلا جای تعریف نداره عکاسیش از ایفون 5 اس هم بهتره !!!!! فیلمبرداریشم محشره
تشکر بابت راهنمائیا
منم e7 گرفتم
حز مشکل اینکه یا سیم یا رم همه چیزش عالیه 2 سیم هم 4g ساپرت میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
تشکر e7 سری f که 4 جی ساپورته گرفتم ، معرکست گوشی !!!!!
دوربینش که اصلا جای تعریف نداره عکاسیش از ایفون 5 اس هم بهتره !!!!! فیلمبرداریشم محشره
تشکر بابت راهنمائیا
من وقتی خریدم اون 4g ندیده بودم و بخاطر اون نگرفتم :(
الفا گرفتم جاش
گوشی با کیفیت و قیمت خوب میخوای huawei C3 بخر
200 تومن هم پس انداز کن ( یا برو البالو خشک بخر با بازی فردا شب بارسا بشین نگاه کن ) B-)
موفق باشی
سامسونگ e5 بگیر 620تومن رم 1.5 سی پی یو نسل جدید 64 بیت 4کور 1.2 -5 اینچ -سوپر امولید - دوربین جلو 5 اون یکی هم 8 هست دو سیم کارت- حافظه 16 گیگ -صدای گوشی فوقولاده هست خودم یک هفتست گرفتم سونی زد داشتم افتاد تاچ السیدیش شکست 230 تومن فروختم رفت