رای داون بودن برو خفت دیتاسنتر و بچسب . رم رو از 12 کردیم 16 هنوز قطع هست . منم مونم .
بقیه رو هم جواب بده !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز من که با شما مشکلی ندارم
شما اگه به 50 نفر سرئیس میدین من به 500 نفر سرویس میدم!
پس به من حق بدین که پیگیر مسئله باشم.
من از 3 شرکت که از این دیتا سنتر سرور گرفتن سرویس می گیرم و دو شرکت دیگه هم این مشکل رو تا ساعت 11 داشتن ولی اونا تونستن با تماس با دیتاسنتر مشکل رو برطرف کنن.
حالا من صمیمانه از شما خواهش می کنم که با دیتاسنتر تماس بگیرین و سعی کنید که این مشکل رو حل کنید.
(در ضمن من کی گفتم دیروز جوا ندادین ؟ حرف من سر امروزه)
سایتت باز نمیشه.
سرویس من چی شد قرار بود hddرا عوض کنی گفتی شب تحویل میدم...
چی شد؟؟
لطفا پشتیبانی را بهتر و سریع تر کنید....
شاید متوجه نشدید که چی نوشتید ، اما همه از خواندن اینها متوجه می شوند که من اصلا جواب هیچ تلفنی ، هیچ تیکتی ، هیچ ایمیلی رو نمی دم !!!نقل قول:
خیلی دان میشه
پشتیبانی در حد 0
هرچی زنگ می زنیم جواب هم نمی دن!
کمی در نوشتن دقت کنید ،،
امروز هم خبر مرگم ، یک سر پای تلفن بودم ، یک سر دمه مغازه برای خریدن کارت تلفن بین المللی برای زنگ زدن به دیتاسنتر !!!
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
دایرکت ادمین شما نصب شده ، فقط این وسط دارم با ریموت سعی می کنم برم داخل سرور و vps ها رو روشن کنم . مثل اینکه سرور رو روشن کردند .
کار شما تمام شده است !
پس انشا اللللللللله
در چند ساعت اینده تحویل میدهید.
سایت خودتم درست کن اینجا که جای ارتباط با شما نیست.
آقای حشمتی مشکلات دیتا سنتر به کاربرای شما ارتباطی نداره چون مشتریای شما از شما سرویس گرفتن . . .
الان هم سرور من داونه من به خاطره همین داون شدن ها یوزر هام از 25 به 6 نفر کاهش پیدا کرده
ولی اینو که می گن پشتیبانی شما ضعیفه رو قبول ندارم . . .
فقط لطف بفرمائید مشکلات رو پیگیری کنید از دیتا سنتر تا حل بشه
منتظریم . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مشکلات حل شده ، و تمام vps ها رو دارم روشن می کنم .
درسته طرف حساب شما من هستم و باید من جواب بدم ! البته خدا رو شاکرم که کم و یا کاستی از طرف شخص بنده وجود نداشته ، هرچند دردسر های دیتاسنتر در هر حالی گردن من هست .
چند دقیقه صبر کنید تمام vps ها بالا میاد !
از لطف همه عزیزان و لطافتی که به خرج دادن و از همه محبت های شما که تنها علت افزایش مشتریان ما میشه ممنونم ،،، !!! هلاک شدم از این همه لطف
بله مثل این که سرور های کل اروپا دان شده فقط سرور های شمانیست سرور های آلمان - ovh -leaseweb و ...... همگی دان هستند
http://www.webhostingtalk.ir/f41/lea...84/#post140444
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service]
با سلام
دوستان چرا بحث بی مورد میکنید
مگر دیگر تاپیک ها را مطالعه نکردید ؟؟
این مشکل تنها برای vpspersia عزیز که به وجود نیامده برای همه ما بوده
تمام دوستانی که از دیتاسنترهای اروپایی سرویس می گرفتند امروز چنین مشکلی داشتند و سرورهاشون down شده
به نظر من خوب نیست به خاطر مشکلی که از ارائه شخصی خارج هست و راه حلش دست ایشون هم نیست کسی را مقصر کنیم
موفق باشید