پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان به همراه تمام امکانات دات کام 8500 تومان [●]
فعلا 8500 ارایه میدیم.
ممکن هست فردا یا هفته دیگر تغییر کند.
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان به همراه تمام امکانات دات کام 8500 تومان [●]
ببخشید این سوال رو از شما میپرسم:
من اگه خودم بخام نمایندگی از resellerclub بگیرم چه کار باید بکنم ؟ الان ثبت نام کردم میگه باید 199 دلار شارژ کنی. نگاه کردم اگه این پول رو بدم میشم base slab حالا سوالم اینه که این slab ها تجمعی حساب میشن یعنی اگر الان 199 دلار بدم و 1 ماه بعد هم 300 دلار میرم به slab1 یا نه ؟ یعنی مجموع پرداختی ها مهمه یا پرداخت یک دفعه ای ؟
مهم پیش پرداخت شما هست
البته اگر به مرور شارژ کنید میتوانید به slab بعدی بروید
دامنه های idn هم میشه ثبت کرد اگه پاسخ مثبته قیمتشون چند تموم میشه؟
من چند هفته پیش از nimafire سرویس گرفتم ، ( نبودم ، و الا زود تر پست میزدم )
سرویس هاشون خوبه ، مخصوصا پشتیبانیشون ، من تا به حال کلی از طریق تیکت مزاحمشون شدم ، و ازشون سوال پرسیدم ، حتی سوالاتی رو هم که اصلا به اونها ربطی نداشت و اصلا وظیفشون نبود ، پاسخ میدادند و مشکل رو رفع می کردند ( راجع به تنظیمات Record های دامنه در Cpanel )
فقط یک پیشنهاد : ای کاش خوده جناب nimafire یک تاپیک ایجاد کنند،در رابطه با آموزش تصویری ( عکس ) کار با پنل ریسلری ، اینطوری عالی میشه . یا یک بخش ایجاد کنید در رابطه با سوال و جواب در رابطه با پنل .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
من چند هفته پیش از nimafire سرویس گرفتم ، ( نبودم ، و الا زود تر پست میزدم )
سرویس هاشون خوبه ، مخصوصا پشتیبانیشون ، من تا به حال کلی از طریق تیکت مزاحمشون شدم ، و ازشون سوال پرسیدم ، حتی سوالاتی رو هم که اصلا به اونها ربطی نداشت و اصلا وظیفشون نبود ، پاسخ میدادند و مشکل رو رفع می کردند ( راجع به تنظیمات Record های دامنه در Cpanel )
فقط یک پیشنهاد : ای کاش خوده جناب nimafire یک تاپیک ایجاد کنند،در رابطه با آموزش تصویری ( عکس ) کار با پنل ریسلری ، اینطوری عالی میشه . یا یک بخش ایجاد کنید در رابطه با سوال و جواب در رابطه با پنل .
سلام
با تشکر از شما
بزودی چنین بخشی را برای کاربران ایجاد میکینیم.
البته اگر به بخش اموزش ها مراجعه کنید عمومی ترین سوالات و مسایل پاسخ داده شده است
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
البته اگر به بخش اموزش ها مراجعه کنید عمومی ترین سوالات و مسایل پاسخ داده شده است
در بخش آموزشی به همه مباحث پرداخته نشده ، فقط مباحث عمومی و رایج موجود است :)
سلام و ممنون بابت چنین تاپیک مفیدی ، آیا همچنان پنل با قیمت مذکور ارائه داده می شود ؟
سلام
بله
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
در بخش آموزشی به همه مباحث پرداخته نشده ، فقط مباحث عمومی و رایج موجود است :)
با سلام
در چه زمینه ای دچار مشکل شده اید ؟
آیا امکان شارژ حساب بصورت Custom وجود دارد ؟ چون قیمت شارژ هایی که زدید زیاد با قیمت ثبت دامنه (8500) نمی خونه مثلاً ما از شما پنل یک که شارژ 20 هزار تومانی هست رو شارژ کنیم تنها می توانیم دو دامنه ثبت کنیم با 3 هزار تومان مانده حساب که در نوع خود جالب نیست .