نوشته اصلی توسط
mchteh
تمامی حرفای این دوستمون درسته بجز دومورد :بااجازت دوست عزیز:
۱-طراحی ربطی به سئوندارد ودارد:طراحی وقتی به سئوربط داره ک یک سایت درحال ساخته شدن باشه یعنی طراح خط به خط کدها رو سئوشده بزنه*طراحی ربطی ب سئونداره:وقتی الان شماسایتتون میدید ب من م سئو کنم کارمن ربطی به طراحی نداره.چون من نمیام کل طراحی سایتتون رو ببرم زیر اصلاح.بلک فقط جاهایی ک ایراد داره ومانع پیشرفت سایت هست رو تصحیح میکنم
درنتیجه جمله دوستمون باید ازاین جمله دنبال کسی باشید که جز سئو درطراحی هم استاد باشه باید بگید دنبال کسی باشید که جز سئو تا حدودی به مبانی اچ تی ام ال.پی اچ پی و....مسلط باشه چون گاهی نیاز استفاده بشه
درمرد بحث دوم۲-عزیزم اینک کسی مبانی سئورویادبگیره وسایتشو درست کنه درسته همه شمابهتره ک سئو رو خودتون یاد بگیرید وبزودی شخص بنده بعنوان یک سئوکارموفق دریک سایتی میخوام خیلی از رازهای مخفی سئو ک توایران اکثرا بلد نیسن یا ازش استفاده ابزاری میکنند یادتون بدم تاخودتون سریع سایتاتون پیشرفت بدید اما باید بگم اگ قرار باشه جایی دست ب کدها بزنید اچ تی ام ال به تنهایی کافی نیست و مواردی مثل پی اچ پی و....هم لازمه
ساده ترین روش برای بالا اومدن:
سرعت لود مناسب سایت
قرارگرفتن صحیح متاتگ ها
تولید محتوای سئو شده(یعنی مطلبی ک ازعنوان.محتوا.و برچسب های مناسب استفاده کرده باشه)
ایناساده ترین کارا برای اول بودنه و بعدش.........