پاسخ : کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان
پاسخ : کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdizade
فقط سيباپال:x
جناب مهدیزاده عزیز از لطف شما متشکریم
لینک در انجمن وی بی ایران
http://www.vbiran.ir/thread100703.html
یک درگاه بسیار عالی از هر نظر میباشد و تا به حال مشکلی نداشتند و انشاا... هم نخواهند داشت
کارمزد نیز 0 شده است که به بی نظیر بودن سیباپال اضافه میکند
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشند
سلیمی
سیبا پال به شدت تایید میشه !
پشتیبانی بسیار عالی دارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
یک درگاه بسیار عالی از هر نظر میباشد و تا به حال مشکلی نداشتند و انشاا... هم نخواهند داشت
کارمزد نیز 0 شده است که به بی نظیر بودن سیباپال اضافه میکند
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشند
سلیمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperor3508
سیبا پال به شدت تایید میشه !
پشتیبانی بسیار عالی دارند
خوشحال می باشیم که در مدت زمان ۱ ساله فعالیت توانسته ایم رضایت اکثریت کاربران را بدست آوریم.
منتتظر تغییرات جدید در وب سایت باشید.
دیگر کاربران گرامی می توانند درخواست درگاه اختصاصی خود را به صورت رایگان با تسویه حساب آنی و کارمزد ۰ ٪ ثبت نمایند
با سلام بنده درخواست دادم و منتظر فعال سازی از سوی شما هستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cpanelit
با سلام بنده درخواست دادم و منتظر فعال سازی از سوی شما هستم.
درخواست شما به psp ارجاع داده می شود و طی چند روز آینده تقدیمتان می گردد
- - - Updated - - -
از ساعت ۲۴ امشب به صورت آزمایشی وب سرویس پرداخت وجه درخواست های پایا ملی , سامان و شهر در کنار بانک ملت فعال می شود
کاربران می توانند مبالغ پایا را تا سقف ۴۰۰ تومان بدون کارمزد شتاب به صورت آنی در حساب بانکی خود دریافت نمایند :)
سلام
بسیار ممنون از سیباپال بخاطر پشتیبانی و خدماتشون .
بنده یکسال میشه کاربرشون هستم و تا الان که تاخیری نداشته در امر پاسخگویی و دیگر مسائل .
تیکت زدم در کمترین زمان ممکن کارمزد 0 شد . :x
فقط این خبر رو در قسمت اخبار اصلی سایت هم بزنید بسیار عالی میشه !
به این سوال خیلی دوست دارم بدونم که شرکت های واسط با این همه کاربر چطور درخاست های واریز را میزند ایا تک تک به حساب یا کارت ان ها میریزد ؟ یا برنامه ی بانکی دارند یجایی دسته ای میریزنند چجوریه ؟ با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
سلام
بسیار ممنون از سیباپال بخاطر پشتیبانی و خدماتشون .
بنده یکسال میشه کاربرشون هستم و تا الان که تاخیری نداشته در امر پاسخگویی و دیگر مسائل .
تیکت زدم در کمترین زمان ممکن کارمزد 0 شد . :x
فقط این خبر رو در قسمت اخبار اصلی سایت هم بزنید بسیار عالی میشه !
تشکر جناب جنت مکان عزیز
باعث افتخار است که در زمانی که سایت کارمزد داشته است ما را نیز انتخاب کرده اید :)
از تمامی کاربران سیباپال بابت اعتماد به مجموعه نهایت تشکر را داریم