کیفیت و پشتیبانی عالی و بی نظیری دارن به خصوص پشتیبانی (من 3 ماه یکی از سایتام روش بود)فقط به خاطر قیمتشون انتقال دادم
اما تنها ایرادی که میشه از این سایت گرفت قیمت بالای سرویس ها به خصوص ترافیک هاست هست
خیلی خیلی گرون میدن
نمایش نسخه قابل چاپ
کیفیت و پشتیبانی عالی و بی نظیری دارن به خصوص پشتیبانی (من 3 ماه یکی از سایتام روش بود)فقط به خاطر قیمتشون انتقال دادم
اما تنها ایرادی که میشه از این سایت گرفت قیمت بالای سرویس ها به خصوص ترافیک هاست هست
خیلی خیلی گرون میدن
از مدیریت تقاضا دارم این تاپیک قفل بشه..کلا هر بار میام wht اسم این پارس پک رو باید بشنویم!
کلا" من خودم نزدیک به 7 ماه هست سرویس دارم چند تا مشکل بزرگ داره :
1- قیمت پهنای باند اضافه خیلی زیاده در حالی که شرکت host dl از دیتا سنتر آسیا تک پهنای باند رو ارزون میده.
یک قانونی دارن به اسم 1/4 که وقتی شما دانلود وی پی اس ات از 350 گیگ بگذره باید 900 گیگ پهنا بخری تا سرور باز شه من 200 هزار تومان پوله پهنا دادم به خاطر اتک های زیادی که خوردم در حالی که آی پی اینترانت بود و گفتن به ما ربطی نداره.
بزرگ ترین مشکل پارس پک قیمت پهنای باند است.
ولی خدایشش پشتیبانی عالی دارن و سریع جواب میدن اگه به خاطر قیمت پهنای باند نبود سرویس امو تمدید میکردم.
سلام
خوب هستش ، استفاده هم کردم قبلا نسبت به هزینه ای که دریافت میشه سرویس دهی هم میدن.
پشتیبانی خوبی هم دارن.
با سلام
دوست عزیز سر \شتیبانی خیلی اذیت می کنن
یکی از آشناها ازشون سرور داشت خیلی خیلی اذیت شد
پارسپک خوبه
سایت هایی مثل زومیت روشن
اقا همه چیزشون خوبه . من قدیما ازش هاست داشتم . جدیدا هم برای سایت بازی ازشون سرور گرفته بودم .
دوستان هاستوشون برای سایت های پر بازدید چطوره؟
مثلا برای سایتی یا سیستم وردپرس و روزی 25هزار بازدید که استفاده زیادی هم از منابع داره
گیر نمیدن؟ suspend نمیکنن؟