پاسخ : سرور مجازی آپلود و دانلود فیلم
با سلام
دوستان من هم یک درخواست مشابه دارم ولی مشخصات خیلی پایین تری میخوام و البته قیمت پایین تر از پیشنهادهایی که تا الان شده
من فقط یک سایت را میخواهم میزبانی کنم و البته هیچ دینابیس وکانفیگ ایمیل ندارم و فقط میخوام فایل ها رو بزارم برای دانلود یا html ساده
حداقل 50 گیگ هارد با پهنای باند حداکثر 500 گیگ در ماه - که فعلا کافیه
ولی میخواهم حتما ویندوز باشه که بتونم با ریموت دسکتاپ کانکت بشم و با نرم افزارهای ویندوز کار کنم
رم حداقل 4 و سی پی یو مناسب که برای کار با ویندوز هم کافی باشه و همزمان هر دو منظور سایت و ویندوز کند نشود
در ضمن یک نکته خیلی مهم پشتیبانی رایگان هست که بتونم هر وقت مشکلی پیش اومد یا نیاز به کانفیگ مجدد بود یا اینکه اصلا نصب مجدد لازم داشت استفاده کنم بدون دردسر و مشکلی و البته در دسترس بودن شخص پشتیبان و داشتن وقت کافی
شماره برای وایبر 09121776933
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
App
با سلام و تبریک عید نوروز ; خدمت عزیزان و ارائه دهندگان عزیز سرور های مجازی و اختصاصی
جهت راه اندازی سایت فیلم ، نیازمند سرور بهینه شده لینوکس + دایرکت ادمین برای آپلود و دانلود هستم .
لطفا آفرها و پیشنهادات خودتون رو ارائه و اعلام فرمایید .
با تشکر
به سایت نوین میزبان ویوگیگ مراجعه کنید قیمت ها وکیفیت بسیارعالی
من ازشون راضیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
App
با سلام و تبریک عید نوروز ; خدمت عزیزان و ارائه دهندگان عزیز سرور های مجازی و اختصاصی
جهت راه اندازی سایت فیلم ، نیازمند سرور بهینه شده لینوکس + دایرکت ادمین برای آپلود و دانلود هستم .
لطفا آفرها و پیشنهادات خودتون رو ارائه و اعلام فرمایید .
با تشکر
Hetz-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 2 Core 4000 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 100 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
به سایت نوین میزبان ویوگیگ مراجعه کنید قیمت ها وکیفیت بسیارعالی
من ازشون راضیم
سلام
لطفا لینک بدید
و آیا شما هم برای سایت فیلم استفاده داشتید ؟
با سلام .
از ايران و فرانسه در خدمت هستيم .
بسته به نوع استفاده شما ميتونيم از ايران (زيرساخت) و فرانسه (OVH) سرور ارئه بديم .
لازم به ذکر است که سرور مجازي ايران با ترافيک نامحدود قابل ارائه ميباشد .
براي مشاهده پلن هاي سرور مجازي ايران کليک کنيد .
براي مشاهده پلن هاي سرور مجازي فرانسه کليک کنيد .