پاسخ : درخواست سرور 30 ترابایت
باسلام
با توجه به خدماتی که میدهیم و تجربه خودم و سایت های بزرگی که میزبانی میکنیم
اگر هزینه مد نظر هست + ترافیک
اووی اچ را پینهاد میکنم
اگر کیفیت پرت و هارد مد نظر هست و ترافیک و ....
رداستیشن
اگر فقط هزینه مهم هست هتزنر
با تشکر
سلام
وقتی شما سرور را فقط برای دانلود از تورنت می خواهید اصلا جای نگرانی وجود ندارد
بنده با قاطعیت خدمت همه دوستان عرض می کنم که تاکنون با تعداد زیادی سرور و چند هزار آی پی و وی پی اس که خود ما و کاربران ما داشته اند هیچ ابیوزی در رابطه با تورنت برای ما ارسال نشده است.
به زبان ساده تر اگر سیـــد نداشته باشید مشکلی نخواهید داشت.
نقل قول:
اون چیزی که شما منظورتون هستش پورت اسکن و اتک و ... هستش که خوب بله حق با شما ولی ربطی به وارز بودن یا نبودن یک دیتاسنتر نداره این موضوع
منم منظورم اسکن و... هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
ضمن تشکر از همه عزیزانی که بحث کردند، متاسفانه آخر سر من متوجه نشدم از کجا باید بگیرم و یا چطور باید بگیرم
شرح کار رو کاملا واضح توضیح دادم
دانلود فایل های آرشیو شده از سرورهای تورنت > استخراج اونا از حالت فشرده > نگهداری بر روی سرور
این نیاز شما با توجه به جمعبندی حرف های دوستان، تقریبا در هر دیتاسنتری قابل برآورده شدن است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
منم منظورم اسکن و... هست
این چیزایی که میفرماید ربطی به بحث وارز نداره دوست من
Reza G عزیز
میتونید از همون سرور OVH استفاده کنید از همه لحاظ برای کارتون تایید میشه ولی سعی کنید به هیچ عنوان Seed نداشته باشید
با سلام
عزیز ما از او وی اچ کانادا و فرانسه داشتیم برا هیچ کدوم ابیوز تورنت نمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت فروشندگان محترم
به منظور دانلود ارشیو خاصی از فایل های تورنت و نگهداری آنها به یک سرور با فضای 30 ترابایت نیازمندیم.
آیا امکان سفارش Dedicated server FS-30T از دیتاسنتر OVH برای شما مقدور است؟
http://www.ovh.com/us/dedicated-servers/storage/2014-FS-30T.xml
در صورتی که جواب مثبت است خواهشممند است هزینه سرور و راه اندازی اولیه آن را برای یک سرور ویندوزی بفرمایید.
در غیر این صورت، پیشنهاد شما استفاده از کدام پلان و کدام دیتاسنتر است؟ لطفا هزینه تقریبی را بفرمایید.
- لازم به ذکر است که سرعت دانلود بالا از تورنت در درجه اول اهمیت قرار داراد
- قرار نیست فایلهای تورنت روی سرور نگهداری بشن. عملا تورنت سرور نخواهد بود. صرفا برای دانلود از تورنت هست.
- همچنین در نظر داشته باشید که احتمالا نیاز باشد بر روی این سرور MySQL نصب شود تا دیتابیس فایل ها (حجم حدود 20 گیگ) به داخل آن ایمپورت شود.
بله مشکلی نیست و کلیه نیازهای شما انجام خواهد شد.
شرایط مورد تایید است.