من هم پلان چهار رو دیشب خرید کردم که تیکت رو هم پاسخ ندادن تا یک ساعت پیش
البته بی انصافی نباشه دیشب قبل از خرید تمامی سوالات من رو پاسخ دادن با حوصله و بعد خرید هم سرویس هاست بلافاصله تحویل شد
امیدوارم سرور هم تحویل بشه و رضایت بخش باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
من هم پلان چهار رو دیشب خرید کردم که تیکت رو هم پاسخ ندادن تا یک ساعت پیش
البته بی انصافی نباشه دیشب قبل از خرید تمامی سوالات من رو پاسخ دادن با حوصله و بعد خرید هم سرویس هاست بلافاصله تحویل شد
امیدوارم سرور هم تحویل بشه و رضایت بخش باشه
با سلام
ببخشید شما نصب و کانفیگ iis برای استفاده به عنوان هاست دانلود رو هم انجام می دهید؟
رایگان یا با پرداخت مبلغ جداگانه؟
یه سوال دیگه هم این که امنیت فایل ها به چه صورته؟(پاک شده فایل ها و یا سوختن هارد)
با تشکر
با سلام
بله نصب iis و کانفیگ برای هاست دانلود کاملا رایگان انجام خواهد شد.
با توجه به اینکه ما بر روی هارد سرور هامون بسیار حساس هستیم،امکان سوختن هارد تقریبا 1 درصد هست
به این خاطر که هیچ فشاری بر روی هارد ها وجود نداره،بنابر این هم کیفیت بالا تجربه خواهید کرد و هم اطمینان خاطر از امنیت اطلاعات.
سوال دیگه ای هست بفرمایید در خدمتیم.
موفق باشید
از دیروز ساعت دوازده ظهر لایسنس دایرکت ادمین سرویس هاستی که خریدیم ازشون هم اکسپایر شده و به طور کلی هیچ تماسی پاسخ داده نمیشه از طرف ایشون
سلام
لطفا تیکت 431310 رو پاسخ بدید 1 هفتس سرور خریداری شده اما کاری از پیش نرفته !!
5 روزه شما گفتید شب شب چرا نمی دید
متاسفانه هنوزم خبری نیست
با سلام و احترام
امیدوارم این موضوع مانند یکی از فروشنده هال آقای م. گ نباشه که آخرش با شکایت و فتا ختم شد.
دوست عزیز شما رسما تخلف کردید در واقع شما به جای فروش پیش فروش کروید یعنی شما از میزان ظرفیت و موجودی کالا خودتون خبر ندارید؟
لطفا با توجه به بدقولی هاتون سفارش هارو لغو کنید تا از جای دیگه تهیه بشه
پس پولمو بدین نمی خوایم ۵ روزه سرکار شدم به نام پایکاری ali68124@gmail.com تیکیت دادم
کلی ضرر کردم دیگه اختیاجی ندارم