پاسخ : درگاه پرداخت مستقیم بدون کارمز و 100% رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
تسویه حساب توی سیستم شاپرک دقیقا مصداق حرف شماست اما ایران کیش مطابق سیاسی که داره پرداخت ها رو سریعتر انجام میده و این فقط یک سیاسته مثل خیلی از سیاست ها مجموعه شما :)
من متوجه منظور شما نميشم.
ولی تا جائی که متوجه ميشم به اين تاپيک مربوط نيست.
اگر موردی بود تيکت بزنيد يا تاپيک مجزا باز کنيد ;)
اگر هم با اين شرکت ارتباطی داريد در مورد اين شرکت پاسخ بديد تا بتونيم اطلاعات صحيح رو داشته باشيم.
جواب های بی معنی و مفهوم سودی برای ما و شما و کليه کاربران نداره ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
من متوجه منظور شما نميشم.
ولی تا جائی که متوجه ميشم به اين تاپيک مربوط نيست.
اگر موردی بود تيکت بزنيد يا تاپيک مجزا باز کنيد ;)
اگر هم با اين شرکت ارتباطی داريد در مورد اين شرکت پاسخ بديد تا بتونيم اطلاعات صحيح رو داشته باشيم.
جواب های بی معنی و مفهوم سودی برای ما و شما و کليه کاربران نداره ;)
تا اونجایی که سوال پرسیدین بنده جواب دادم قبول کردن یا نکردنش به عهده خودتون هست (خودتون هم میدونید هدف پرسیدن سوال های بی ربط از طرف ... چی هست )
اگه شما سوال دیگه ای دارین بنده در خدمتم !
درگاه پرداخت مستقیم بدون کارمز و 100% رایگان
تسويه حساب شركت ايران كيش ساعت ٨ صبح روز بعد هستش لطفا اطلاعات اشتباه نديد . بنده خودم از درگاه صادرات ايران كيش استفاده ميكنم .
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
تسويه حساب شركت ايران كيش ساعت ٨ صبح روز بعد هستش لطفا اطلاعات اشتباه نديد . بنده خودم از درگاه صادرات ايران كيش استفاده ميكنم .
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمیدونم پس این بنده خدا چطور داشت میگفت آنی هست !!
لینک درگاهتون رو میدین ؟
سلام
من هم چک کردم 1 بار در روز تسویه کردند.
چون اینترنت بانک ندارم دقیق ندیدم چه ساعتی بود.
ولی تراکنش ها رو روز بعد تسویه کرده بودند
سلام
استارتر عزیز
لطفا مشخصات کامل خودتون رو به همراه مدرک معتبر بگذارید
به خصوص آدرس و تلفن ثابت و مدرکی که ثابت کنه شما در ایران کیش فعالیت دارید
بنده مثل بقیه بیراهه نمیرم و حرف رو ادامه دار نمی کنم
اگر درخواستهای بنده رو کامل بدین
من از هر دو درگاه که فرمودین به همرا پز و حساب بانکی معتبر جهت فعالیت با شما می خوام
پیغام خصوصی ندید و لطفا در همین جا ارائه کنید تا من و همکاران با خیال راحت فعالیت داشته باشیم
با تشکر
جوادعزتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
استارتر عزیز
لطفا مشخصات کامل خودتون رو به همراه مدرک معتبر بگذارید
به خصوص آدرس و تلفن ثابت و مدرکی که ثابت کنه شما در ایران کیش فعالیت دارید
بنده مثل بقیه بیراهه نمیرم و حرف رو ادامه دار نمی کنم
اگر درخواستهای بنده رو کامل بدین
من از هر دو درگاه که فرمودین به همرا پز و حساب بانکی معتبر جهت فعالیت با شما می خوام
پیغام خصوصی ندید و لطفا در همین جا ارائه کنید تا من و همکاران با خیال راحت فعالیت داشته باشیم
با تشکر
جوادعزتی
همانطور که عرض کردم ، بنده خدا واقعا مطمئن نبوده که برای چه چیزی توضیح داده ، اون تسویه دو ساعته که گفتند برای پوز صادرات بوده و نه درگاه اینترنتی
- - - Updated - - -
استارتر عزیز ممنون میشم پاسخ بدید به سئوالات مطرح شده ، شما امروز ساعت 5 عصر آخرین زمان آنلاین بودنتون بوده توی انجمن این تاپیک رو هم 100% مشاهده کردید دیشب بر اساس آمار انجمن
پس ممنون میشم به سئوالات پاسخ قانع کننده بدید
بنده هنوز نمیدونم شما واقعا نماینده رسمی ایران کیش هستید یا میخواهید نام این شرکت رو خراب کنید
با عرض درود و احترام
قرار بود که معرفی نامه تون رو برای ما ارسال کنید ... ما همچنان منتظر دریافت معرفی نامه شما هستیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با عرض درود و احترام
قرار بود که معرفی نامه تون رو برای ما ارسال کنید ... ما همچنان منتظر دریافت معرفی نامه شما هستیم .
بنده 11 ساعت پیش درخواست یک لینک کردم ازشون اما هنوز جوابی ندادند
به نظر میاد سر کار بودیم
البته خلاف حرفاشون ثابت شد و واسه همینه که دیگه جوابی ندادند !
1 فایل پیوست
فایل پیوست 29169
اول ببخشید که تاپیک قدیمی را بالا آوردم ، من از درگاه ایران کیش استفاده میکنم و سرعت کاربریش فعلا خوب هست و رازی کننده، دوستانی که در ایران کیش پیگیر کار بنده بودند هر روز پیگیری های لازم را انجام می دادند تا درگاه زود تر راه اندازی بشه
از همه بهتر اینکه ماژول های بیشتر سیستم های فروشگاهی را خودشون آماده داشتند و نه نیازی به خرید و نه برنامه نویسی نداشت.
من با خوده شرکت مستقیم شروع کردم باز اگر دوستان کسی تمایل به دریافت درگاه داشت مشخصات و اطلاعات تماس خود را برای من ایمیل بزند تا برای شرکت ایران کیش ارسال کنم و پیگیری ها سریع تر انجام شود
سایت : www.Networkeshop.com