بریم فایل های قدیمی رو برداریم :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
بریم فایل های قدیمی رو برداریم :دی
رپیدشیر مدت ها پیش امکان فایل شرینگ رو از روی اجبار از لیست سرویس هاش حذف کرد و همین عامل باعث افت شدید درآمدش شد. در زمینه فایل هاستینگ هم چون نام های بزرگی مثل گوگل و دراپ باکس و ... فعال هستن، رقابت خیلی سخت هست. حتی برای رپیدشیر.
آخی رپید شیر
با چه سرعتهای درب و داغونی دانلود کردم ازش به دلم موند یه دونه PDF مجله ازش بگیرم . بعد 4 ساعت دانلود یه دفعه قطع می شد و از اول ! دلت میخواست رپیدشو با شیرش یکی کنی!
بعد از جریان مگا آپلود همه شون زرد کردن یکی از سرویس دهنده های معروف که همون روز نوشت هرکی فقط فایلی که خودش آپلود کرده رو دانلود کنه! اصلا معنای Share رو بردن زیر سوال!
مگا آپلود خدا نیامرز هم تازه اکانت مادام العمرش رو گرفته بودم که اون کیم خپل بر بادمون داد! من نمیدونم چرا فکر میکردم منظور از مادام العمر عمر منه! کلا از این کلمه دیگه بدم اومد. اسم مادام العمر اومد در رین...
همونطور که دوستان گفتن سایت های راپید شیر و مدیافایر خودشون و سلیقشون رو ملاک کپی رایت قرار میدن و همینم باعث میشه کاربرا از سرویساشون فرار کنن ، امیدوارم مدیا فایر هم اینو قبل از اینکه که سرنوشتش به راپید شیر دچار بشه متوجه بشه
رپیدشیر حیف شد به خدا واقعا یکی از سرویس دهنده های خوب بود !
یادمه برای دانلود یک فایل چه مکافاتی که نمی کشیدیم !