پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی دیتاسنتر HetZneR - با هارد بالا - و قیمت تقریبا باورنکردنی ..!
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی دیتاسنتر HetZneR - با هارد بالا - و قیمت تقریبا باورنکردنی ..!
من از یه سرور دیگه از همون دیتا سنتر دانلود شخصیم رو 1.5 مگ هست اما از این لینک روی 700 مشکل از سمت شما نیست چون با سرور انگلیس رو 10 -11 مگ سرعت می داد می دونم مشکل از سمت خودمه دنباله سروریم که بشه دانلود شخصیم رو 1.5 باشه ای پی اون سروری که این سرعت رو بهم میده 78.46.231.119 هست میتونید بهم همچین سروری بدین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vantopc
چند تا سوال دارم ازتون ممنون میشم راهنمایی کنید ...من از هاست اشتراکی استفاده می کنم ...
میخوام بدونم به همون سادگی که میتونم در هاست اشتراکی مدیریت محتوا نصب کنم میتونم رو سرور مجازی هم انجام بدم ... آخه خیلی از فروشنده ها هزینه ای بابت افزودنی مثلا cpanel یا غیره میگیرن ! آیا سرویس های شما به همین شکل هست یا نه از قبل آماده ست .
آیا پشتیبانی تون قوی هست که پاسخ فوری بدید یا نه جواب یک تیکت بعد 10 ساعت داده میشه !
موردی بعدی . اگر من مثال 2 گیگ رم و 1 کر سی پی یو بخوام امکانش هست . یا نه حتما باید از سرویس های موجود انتخاب بکنم .
مرسی
سلام
میتوانید از وب سایت پنل استفاده که رایگان هست یا نسخه لینوکسی وب کلوکسو
متاسفانه فقط پلن های موجود رو داریم
ما براتون نصب رو انجام میدیم و باقی موارد با شما هست
پشتیبانی ما میانگین پاسخ دهی 2ساعت هست و از سال 94 این تایم رو زیر 1ساعت میاریم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toojih
من از یه سرور دیگه از همون دیتا سنتر دانلود شخصیم رو 1.5 مگ هست اما از این لینک روی 700 مشکل از سمت شما نیست چون با سرور انگلیس رو 10 -11 مگ سرعت می داد می دونم مشکل از سمت خودمه دنباله سروریم که بشه دانلود شخصیم رو 1.5 باشه ای پی اون سروری که این سرعت رو بهم میده 78.46.231.119 هست میتونید بهم همچین سروری بدین ؟
سلام
متاسفانه چیزی که میخواهید دست من نیست که بتونم تضمین کنم و سرویس با این شرط خدمت شما ارایه بدم دوست عزیز.
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
میتوانید از وب سایت پنل استفاده که رایگان هست یا نسخه لینوکسی وب کلوکسو
متاسفانه فقط پلن های موجود رو داریم
ما براتون نصب رو انجام میدیم و باقی موارد با شما هست
پشتیبانی ما میانگین پاسخ دهی 2ساعت هست و از سال 94 این تایم رو زیر 1ساعت میاریم
- - - Updated - - -
سلام
متاسفانه چیزی که میخواهید دست من نیست که بتونم تضمین کنم و سرویس با این شرط خدمت شما ارایه بدم دوست عزیز.
با احترام
بسیار عالی . به صورت امتحان ما یک سرور خریداری میکنیم . انشالله که هم کیفیت و هم قیمت و ... خوب باشه تا بتونیم بیشتر همکاری داشته باشیم.
- - - Updated - - -
سلام خسته نباشید.
چه مقدار سرعت هارد رو تضمین میکنید؟ اگر امکانپذیر بود یک تصویر از سرعت هارد وی پی اس قرار بدین.
ایا دسترسی کلاینت وی ام وار رو هم ارائه میدین؟
در مورد پشتیبانی ایا برای تعویض ایزو(iso) هزینه دریافت میکنید؟
پلنها با تخفیف درج شدن یا بدون تخفیف؟ هزینه تمدید پلن سوم از ماه دوم رو لطف کنید.
تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام خسته نباشید.
چه مقدار سرعت هارد رو تضمین میکنید؟ اگر امکانپذیر بود یک تصویر از سرعت هارد وی پی اس قرار بدین.
ایا دسترسی کلاینت وی ام وار رو هم ارائه میدین؟
در مورد پشتیبانی ایا برای تعویض ایزو(iso) هزینه دریافت میکنید؟
پلنها با تخفیف درج شدن یا بدون تخفیف؟ هزینه تمدید پلن سوم از ماه دوم رو لطف کنید.
تشکر.
سلام
انتقال تستی که روی سرور موقع خام بودن کردیم تا 120 مگ رو رایت و رید داشت
بله ارایه میدیم
خیر بابت ایزو هزینه دریافت نمیکنیم
بدون تخفیف هست دوست عزیز
و تخفیف وقتی اعمال میشه که کد تخفیف رو وارد کنید.
با احترام
سلام
بعد از خرید دو سرور مجازی جا داره یه تقدیر و تشکر ویژه از جناب آقای نظرتواسونی داشته باشم.
یهترین کیفیت و بالاترین سطح خدمات و همچنین اخلاق و پاسخگویی ایشون و شرکت دوریس وب واقعا مثال زدنی و در سطح فوق العاده ای است.
امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت های هر چه بیشتر ایشون و شرکت دوریس وب باشیم.
با تقدیم احترام
من از ایشونم سرور دارم بیش از یک سال میشه - ایشونم تایید میشن - کیفیت پشتیبانی و خدمات بسیار عالی
والا ۲روز هست قراره بهمون تحویل بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alifa
والا ۲روز هست قراره بهمون تحویل بدید
سلام
تا شنبه تاخیر داریم
بزودی براتون ارسال میکنیم
با احترام