دوستان من خودم دارم سه عدد بر می دارم دوستان دیگه هم تلاش کنند فردا قالب رو تحویل بگیرند .
مشکلی فکر نکنم داشته باشد دو یا سه عدد خرید کرد !!! چون مطمئن باشید لازمتون می شد .
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من خودم دارم سه عدد بر می دارم دوستان دیگه هم تلاش کنند فردا قالب رو تحویل بگیرند .
مشکلی فکر نکنم داشته باشد دو یا سه عدد خرید کرد !!! چون مطمئن باشید لازمتون می شد .
با تشکر
من الان دایرکت ادمین ندارم !
2 سوال !
سوال اول ) اگر هم پول بدهم به من هم پنل می دهید که بتوانم ایپی عوش کنم ( در اینده )
سوال دوم ) لیسانسش همیشگی هست ؟
من بعدا می خواهم دایرکت ادمین بزنم الان نیاز نیست اگر موارد بالا ok باشه من هم می خواهم برای اینده ...
چند تا شدیم ؟ اگه 10 تا شدیم شماره کارت را همینجا اعلام کنید تا مبلغ را واریز کنیم
چطوری میشه قالب را نصب کرد کسی بلده این کار را بکنه
سلام قدیم هاست ( نوین هاست خودمون )
1 . شما مبلغ 18000 تومان بدید و یک وی پی اس یا ... به من بدید من براتون با قالب و لایسنس دایرکت ادمین نصب می کنم ! اگر هم که خواستید می تونم 11500 بگیریم و هر وقت که خواستید استفاده کنید.
2. لایسنس همیشگی هست .
؟ خوب لازم دارید ؟
با تشکر
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
سلام . فردا اقدام به خرید می کنیم .
فردا حتمی هست دوست عزیز مبلغ را سایر دوستان نیز آماده کنند .
با تشکر از همگی ...
خیر الان قصد راه اندازی دایرکت ادمین ندارم ...
در اینده می خواهم بزنم حدود یک یا دو ماه دیگه برای کارهای شخصی ....
اگر کنترل پنل داره که من بتوانم وقتی خواستم سرویسم را راه بندازم بتوانم ایپی skin را عوض کنم می خواهم !
منظورم اینکه که پنل داشته باشه نه فقط یک ایپی لیسانس کنه تمام ! قابل انتقال باشه ... شاید بخواهم روی سرور هلند بزنم شاید المان ... بتوانم ایپی بدهم ....
خلاصه تر میشه : روی هر ایپی خواستم بتوانم فعالش کنم !
اگر اینگونه هست من هم می خواهم ...
من آخرشم متوجه نشدم ، الان یعنی همه این لایسنس ها میره توی یک پنل ؟ پنل هم دست شما خواهد بود ؟
و آیا بعدا نیاز به تغییر آی پی باشه باید به شما اطلاع بدیم ؟ !
قاعدتا باید مستقل باشه.
این طوری دردسرش کمتر هست وگرنه واسه هر تغییر باید تیکت زده بشه و ...