پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب OVH - میزبانی بر روی سرور های 32 هسته ای +SSD +HW Raid - رم 1گیگابایت فقط 14000 تومان
دقیقا که نمیدونم چقدر مصرف میشه..من وی پی اسی نیاز داشتم که هر اندازه از پورت استفاده بشه به هیچ عنوان لیمیت نشه..
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب OVH - میزبانی بر روی سرور های 32 هسته ای +SSD +HW Raid - رم 1گیگابایت فقط 14000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOHAMADI_A
دقیقا که نمیدونم چقدر مصرف میشه..من وی پی اسی نیاز داشتم که هر اندازه از پورت استفاده بشه به هیچ عنوان لیمیت نشه..
مشکلی نداره سفارش بدید بدون محدودیت به شما ارایه میدم
و در صورتی که لینکتون (مقصد ) قوی باشه تا 500 مگابیت میتوانید مصرف کنید
میتونید از سررویسای نامحدودتون تست بدین که من از سرور استفاده کنم بعد شما ببینید مقدار مصرف پورت رو که اگر از طرف شما مشکلی نبود بد خرید کنم؟
الان یک سرویس هم دارم ازتون استفاده میکنم...میخواستم از سرویسای نامحدودتون که اگه واقعا نامحدود باشه و لیمیت نشه هم خرید و استفاده کنم..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOHAMADI_A
میتونید از سررویسای نامحدودتون تست بدین که من از سرور استفاده کنم بعد شما ببینید مقدار مصرف پورت رو که اگر از طرف شما مشکلی نبود بد خرید کنم؟
الان یک سرویس هم دارم ازتون استفاده میکنم...میخواستم از سرویسای نامحدودتون که اگه واقعا نامحدود باشه و لیمیت نشه هم خرید و استفاده کنم..
پورت سرور ما 1گیگاببیت هست
و ما تا 500 مگابیت به شما تضمین میدیم
متاسفانه تست ندارم
و مشکلی هم در مورد مصرف بالا نداریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
پورت سرور ما 1گیگاببیت هست
و ما تا 500 مگابیت به شما تضمین میدیم
متاسفانه تست ندارم
و مشکلی هم در مورد مصرف بالا نداریم
روی سرور هاتون امکان ارئه 1 ترابات هارد هم وجود داره ؟! ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
روی سرور هاتون امکان ارئه 1 ترابات هارد هم وجود داره ؟! ممنون
سلام
بله ممکن هست و با هزینه مناسبی میتونیم تقدیم کنیم
ببخشد یه موردی سایتتون داشت !
من اومدم سفارش بدم اما تنظیمات پیکر بندی نداشت و نتونستم میزارن هارد رو به 1 ترابایت ارتقاء بدم !! لطفا برسی کنید ... و نتیجه رو بهم اعلام کنید ...
با تشکر..
سلام
وضعیت uptime سرورهای فرانسه به چه صورتی است ؟
و پردازنده برای رم 4 بر روی چه فرکانسی لیمیت شده یا در صورت استفاده غیر مجاز لیمیت می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morteza1200
سلام
و پردازنده برای رم 4 بر روی چه فرکانسی لیمیت شده یا در صورت استفاده غیر مجاز لیمیت می شود
سلام
عکس اپتایمی که براتون گذاشتیم در پست اول مربوط به همین فرانسه هست
روی 1.5 گیگاهرتز لیمیت شده دوست عزیز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
ببخشد یه موردی سایتتون داشت !
من اومدم سفارش بدم اما تنظیمات پیکر بندی نداشت و نتونستم میزارن هارد رو به 1 ترابایت ارتقاء بدم !! لطفا برسی کنید ... و نتیجه رو بهم اعلام کنید ...
با تشکر..
سلام
لطفا به صورت تیکت درخواست بدید براتون فاکتور میکنم
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morteza1200
سلام
اگه بنده رو قبول داشته باشید من یک سرور فرانسه از ایشون حدودا 1 ماهی میشه گرفتم تا امروز هیچ مشکلی نبوده بیشتر برای دانلود و اپلود استفاده میکنمش ... سرعت دانلودم بیت 13 تا 20 مگ میده اپلود هم بین 1 تا 3 مگ ... در مقابل سرور رو روی iis کانفینگ کردم مقداری هم دانلود میشه از سرورم اما مشکلی پیش نیومده هم پینگ خوب بوده هم کیفیت ...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
لطفا به صورت تیکت درخواست بدید براتون فاکتور میکنم
با احترام
ممنون از شما ...
پس از تیکت پیگیری میکنم ...