پاسخ : طنین فریاد «من عاشق محمدم» در شبکههای اجتماعی + تصاویر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimosavi
یس آزادی بیان برای فقط مخالفین اسلام خوبه .
منم اعتقاد دارم حذف کنند این تاپیک رو بهتره . عیسی به دین خود . موسی هم بدین خود .
ولی بحث حق داشتن و توهین کردن فرق داره عزیزم . شما هرجا توی به کسی توهین کنی باید انتظار جوابشو هم داشته باشی . ربطی به دینتم نداره ... ( قضیه اینه . توهین به جمعیت کثیری به نام آزادی بیان )
نکنه منظور از آزادی عقیده و آزادی بیان همون آزادی صدمه زدن به دیگرانه که تو غرب وحشی باب بود ..
شما و خیلی ها هم هنوز درک درست از آزادی ندارید . آزادی به شرط عدم صدمه به دیگران هست وگرنه این آزادی یک نوع دیکتاتوری (حالا چه اقلیت و چه اکثریت) هست .
مدیران تاپیک رو لطفا حذف کنند .
بحثی که نتیجه ای نداشته باشه مناسب نیست . هر روش که دوست دارید زندگی کنید و چندسالی خوش باشید ....
دوست عزیز اولا جواب مشت با مشت نیست ! :)
این رو فکر کنم دنیا درک کرده!
درضمن شما میتونید یه سر بیاید ایلام و منطقه شیعه نشین ببینید چقدر در تکیه کلام ها به عمر عثمان و... توهین میشه و حتی دیگه مردم هم حتی به این موارد فکر نکردن چون متاسفانه در فرهنگمون نهادینش کردن ! اما درسته سنی ها هم شروع به پرخاشگری کنند؟ خب طبیعتا نه و بهتره منطقی حل بشه.
اما خب بگذریم از این مسائل بعید میدونم کسی به حرف خودش بگه چرند یا... و برای حرف خودش احترام قائل نشه و بنده هم میگم برای هم دیگه احترام قائل بشیم اما بجای اینکارها حرف درست و منطقی رو رواج بدیم نه جواب مشت و توهین رو با مشت و توهین بدیم :)
-----------------------
اما حرف بنده این نیست
حرف بنده اینه با این تاپیکها خودتون دارین حق ادیان دیگه که در این انجمن حضور دارن رو ضایع میکنید چون باید اونها هم حق داشته باشن مدام تاپیک دینی بالا بیارن و محیط انجمن رو به فضای غیرطبیعی تبدیل کنند!
خب شما وقتی پایه ای ترین قوانین و اصول رو زیرپا میزارید چطور حرف از حق و ... میزنید.
موفق باشید.
بنده هم 100% با حذف این دسته از تاپیک موافق هستم و بارها به مدیرها پیام ارسال کردم اما انگار نه انگار ....
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
بنده به کسی زور نگفتم و کسی رو اجبار نکردم همون طور که روز میلاد حضرت مسیح یکی از عزیزان تاپیک باز کرد و تبریک گفت این قضیه که تفاوت داره
برای من توهین به بزرگترین شخصیت دین اسلام و از نظر مسلمانان بزرگترین فرد جهان خیلی دردناکه ولی از نظر شما چیز خاصی نیست نمیدونم چی بگم
برای یک مسیحی هم این توهین دردناکه و برای هر آئین دیگری چون همه آنها پیامبر داشتند و همگی به خداوند یکتا دعوت کردند و همه آنها یک هدف داشتند که آخرین آنها حضرت محمد (ص) است.
خداوند ما رو خلق نکرد جز برای عبادت، ما برای دنیا زندگی نمیکنیم دوست عزیز
عبادت این نیست که صبح تا شب نماز بخونیم تمام چیزهایی که برای خدا انجام میشه عبادته و بنده هم به نوبه خودم قصد دارم مردم رو آگاه کنم که راه اینه و بس.
عزیز دلم من از کسی دفاع نمیکنم و نمیگم کی درست و اشتباه کرد و اینکه میگید خدا ما رو واسه عبادت درست کرده این منطق و ایده شماست و حق ندارین مدام تحمیلش کنید. آخه اینا چه ربطی به این انجمن داره؟ خودتون که دارین بازخورد این تاپیک ها رو میبنید؟
آخه چرا اینقدر دارین جبهه گیری میکنید ؟
اگر نمیخواید قبول کنید به خودتون مرتبط هست نه با این انجمن .... پس طبیعتا این تاپیکها هم به این انجمن مرتبط نیست.!