پاسخ : Caro.net down ?!! ...
به سلامتی دوباره اومد بالا ...
لطفا به دوستتون بگویید با من تماس بگیرند تا بتوانم بررسی کنم .
از جناب نیکان برای پیگیری مشکل و رفع اون تشکر میکنم.
ان شاء الله که هیچ دان تایمی برای هیچ کس پیش نیاد، چون واقعا مشکل ساز میشه.
دوستانی که از کارو سرویس دارند و هنوز مشکل دارند، آی پی سرور رو برای ایشون بفرستند، ان شاء الله اگه کسی هنوز مشکل داره زودتر حل بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen
از جناب نیکان برای پیگیری مشکل و رفع اون تشکر میکنم.
ان شاء الله که هیچ دان تایمی برای هیچ کس پیش نیاد، چون واقعا مشکل ساز میشه.
دوستانی که از کارو سرویس دارند و هنوز مشکل دارند، آی پی سرور رو برای ایشون بفرستند، ان شاء الله اگه کسی هنوز مشکل داره زودتر حل بشه.
مشکل و حادثه برای همه دیتاسنتر ها و سرورها پیش میاد ! منتها این پیگیری و ساپورت اونها هست که به ناراحتی کاربران تسکین میده که در مورد پیگیری های آقای میرزاخانی (نیکان هاست) و ساپورت کارو من شخصا نمره 20 بهشون میدم.
در یکی دو ماه گذشته دیتا سنتر برجسته theplanet و ovh دوون تایم داشتند و البته خیلی دیتاسنتر های دیگه، امیدوارم کارونت دیگه دوون تایم نداشته باشه
من نیز از اقای میرزاخانی تشکر می کنم چون هنوز 2 دقیقه نشده بود که کارو دوون شد و من اطلاع دادم ایشون به رویی گشاده با بنده برخورد داشتند و موضوع رو پیگیری می کردند
یا علی
هر ۲ بار مشکل از power بود.
من که مشتریم همین الان زنگ زد کنسل کرد.
دیشب مثه اینکه بازم مشکل پیدا کرده بوده.
تا ساعت 2 که بیدار بودم مشکلی نداشت. الان پاشدم چک کردم دیدم کل VPSـا خاموش شدن! مثه اینکه بازم Powerـشون مشکل پیدا کرده.
تیکت زدم بینم این دفعه چه New Story دارن !!! ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
دیشب مثه اینکه بازم مشکل پیدا کرده بوده.
تا ساعت 2 که بیدار بودم مشکلی نداشت. الان پاشدم چک کردم دیدم کل VPSـا خاموش شدن! مثه اینکه بازم Powerـشون مشکل پیدا کرده.
تیکت زدم بینم این دفعه چه New Story دارن !!! ...
خیر جناب فخرایی، من تصور می کنم حدس شما اشتباه باشد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
خیر جناب فخرایی، من تصور می کنم حدس شما اشتباه باشد!
کل vpsها خاموش شده بودن! مثه این میمونه که سرورو ریسیت بدی ... !!! | هنوز پاسخی ندادن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
کل vpsها خاموش شده بودن! مثه این میمونه که سرورو ریسیت بدی ... !!! | هنوز پاسخی ندادن!
با سلام
دوستان چند روزی هست بعضی موقع ها سرور ها up هست ولی از شبکه خارج میشن
خرجش فقط یه تیکت هست سری درست میکنن اگر دسترسی هم ندارید به آقای خردمند بگید سری ردیف میکنه براتون