پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه
آقا سلامیه اکانت تست یک روزه نیاز داریم ازتونهزینه اش هم هرچقد باشه پرداخت میکنیمفقط من باید اول تست کنم که مطمین شم برای کاری که میخام بکنم ج میده بعد ممنون
پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faridcboy
آقا سلامیه اکانت تست یک روزه نیاز داریم ازتونهزینه اش هم هرچقد باشه پرداخت میکنیمفقط من باید اول تست کنم که مطمین شم برای کاری که میخام بکنم ج میده بعد ممنون
پیام خصوصی ارسال کنید
با سلام
دوست عزیز بر روی سرور هاتون ای پی اینترانت هم میتونید بذارید ؟
تمامی سفارشات تحویل داده شد .
نمونه آیپی از افرانت لطفا
تمامی سفارشات تحویل داده شدند همچنین اختلالی در پینگ بود که سراسری بود و حل گردید .
با سلام و عرض خسته نباشید
یک سرور برای کاهش پینگ میخواستم بگیرم ازتون آیا از این سرویس برای اینکار میشه استفاده کرد ؟
لطفا پیشنهادات و توضیحات تکمیلی خود را برام پ.خ کنید . با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezahacker
با سلام و عرض خسته نباشید
یک سرور برای کاهش پینگ میخواستم بگیرم ازتون آیا از این سرویس برای اینکار میشه استفاده کرد ؟
لطفا پیشنهادات و توضیحات تکمیلی خود را برام پ.خ کنید . با تشکر
باسلام برای کاهش پینگ هم ارائه میگردد
با سلام
وقت بخیر
احتراما پیرو تاپیک زیر مزاحم شدم ، فرموده بودید سرور با مدیریت ارائه قابل ارائه است ؟
خواهشمند است لطف کنید هزینه را بفرمایید :
http://www.webhostingtalk.ir/f13/134958/#post1272514
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosaie
با سلام هزینه کانفیگ و انتقال 45 هزار تومان هست اولیه
- - - Updated - - -
قروش آغاز شد از دوباره ...
- - - Updated - - -
تمامی سفارشات امروز تحویل داده شدند