مشکل شما اینه که میخواید محصول شرکت خودتون رو بفروشید و این راه نامناسبی برای این امر هستش برادر من
متاسفانه برای جذب مشتری به مردم دروغ میگند تا مشتریشون رو جذب بکنند
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل شما اینه که میخواید محصول شرکت خودتون رو بفروشید و این راه نامناسبی برای این امر هستش برادر من
متاسفانه برای جذب مشتری به مردم دروغ میگند تا مشتریشون رو جذب بکنند
دقیقآ من هم با شما موافقم .
ارائه اطلاعات اشتباه و دروغ و استفاده از روشهای نادرست کثیف ترین حیله ای هستش که برخی شرکتها " چه ایرانی و چه غیر ایرانی " برای فروش محصولاتشون استفاده میکنن .
نمونش : لینک
خیلی نمونه و مثال دیگه هم هست .
مثل این : لینک
- - - Updated - - -
دقیقآ من هم با شما موافقم .
ارائه اطلاعات اشتباه و دروغ و استفاده از روشهای نادرست کثیف ترین حیله ای هستش که برخی شرکتها " چه ایرانی و چه غیر ایرانی " برای فروش محصولاتشون استفاده میکنن .
نمونش : لینک
خیلی نمونه و مثال دیگه هم هست .
مثل این : لینک
- - - Updated - - -
مخاطبتون ؟!
جدا از اینکه مخاطبتون رو مشخص نکردین : من هم با شما کاملآ موافقم .
ارائه اطلاعات غلط و فریب کاربر و خریدار از جمله کثیف ترین کارهاست که برخی فروشنده ها انجام میدن .
- - - Updated - - -
لینکهای ارائه شده مشخص و واضح و ترجمه شده به فارسی هست که همراه با دلایل و شواهد و مستندات معتبر و موثق و پرینت اسکرین ارائه شده و نیاز به توضیحات اضافی نداره .
در ضمن شعار ندین . از این شعارا خیلی ها میدن . عمل مهمه . شما که نمیبینید .
------------------------------------------------------------------
این لینک رو ببینین
توش ی پرینت اسکرینه . میبینین یا نه ؟! میخوام اگه نمیبینین ی معرفی نامه بدم برین چشم پزشک . :78:
این لینک پرینت اسکرینه
حالا شما تا صد سال دیگه بگو نمیبینی . خوب نبین . دیگه آدم وسط روز که نمیشینه برای کسی ثابت کنه اون که وسط آسمونه خورشیده نه ماه .
متاسفانه حرف های شما شعار هست ، اسکرین شاتی که دادید مربوط به سایت خودتون هست و هیچ سندیتی نداره !
جناب کارشناس خبره اگر منبع خارجی برای اثبات حرف هاتون دارید لینک بدید در غیر اینصورت مطالب سایت شما اصلا معتبر نیست.
سلام دوست
موردی که توی ایران ما نمیدونیم چه جوری باهاش برخورد کنیم مسئله انتخاب آنتی ویروس هست
که در ایران اون چیزی که مهمه مسئله ی مالی هست ( ارزانترین بهترین )
به طور کلی بگم خدمتتون ...
انتخاب انتی ویروس تنها به نظر دوستان نیست !
پارامترهای مختلفی برای انتخاب آنتی ویروس هست که نظر شما رو به مقاله ی زیر جلب می کنم
مقایسه آنتی ویروس ها
اما در کل من بیتدیفندر رو می پسندم
مقایسه آنتی ویروس ها,مقایسه ی آنتی ویروس ها با یکدیگر , مقایسه کردن آنتی ویروس ها با یکدیگر , مقایسه ی آنتی ویروس ها با یکدیگر
اسکرین شات مربوط به سایت افتانا ( شریک تجاری ، خبری و تبلیغاتی شرکت شیاد و کلاهبردار کسپرسکی ) هستش .
یعنی اینقدر مشکلتون جدیه که پرینت اسکرین رو نمیبینین ؟!!! ببخشید ولی کاری از دست ما بر نمیاد .
در ضمن خبر واضح و مشخص است و نیازی نیست چیزی به شما اثبات شود . همینه که هست .:-b
- - - Updated - - -
تاکنون صدها مورد خبر و گزارش و اطلاعات کذب و نادرست و اشتباه به قصد فریب کاربران در رسانه های ایرانی منتشر شده است .
دهها مورد از صدها خبر و گزارش کذب منتشر شده در وب سایتها و نشریات توسط وب سایت دیسنا به طور دقیق تحلیل و بررسی و جهت اطلاع رسانی به کاربران منتشر شده است .
یک نمونه : لینک
متاسفانه چندین شرکت خارجی به همراه شرکای تجاری ، خبری و تبلیغاتشان در ایران و برخی اعضای سازمان نظام صنفی رایانه ای " استان تهران " مخصوصآ کمیسیون افتا در انتشار اطلاعات و اخبار کذب و نادرست دست دارند و این مسئله باعث شده تا فرآیند فریب کاربران پیچیده تر و کلاهبرداری از کاربران ساده تر شود .
تا صحبت از آنتی ویروس میشه دوستان، دوست دارن فقط با همدیگه بحث کنن!
لطفا شروع کننده تاپیک را یاری کنید برای اتتخاب آنتی ویروس... !