پاسخ : یک سایت خوب برای Reseller
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
is24.ir
شما سرویس دهنده خارجی هستید ؟! :eek: :stuart:
نخير شركت ايراني هستيم.با خدمات مناسب:yes:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pavnic
نخير شركت ايراني هستيم.با خدمات مناسب:yes:
خب همکار عزیز اینجا بحث از سرویس دهندگان خارجی هست نه ایرانی ، لطفا قبلا از دادن پست ، به عنوانین تالارها دقت نمایید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
is24.ir
در هاستینگ فقط فضا و پهنای باند نیست که محدود باشه یا نامحدود !!!
منابع سرور از همه مهم تره !!!
خواهشا اینقدر ساده فکر نکنید !!!
شما یه رسیلر بگیر از اونجا و سایتی مثل مجید آنلاین رو روش هاست کن ، در عرض دو سه روز ساسپند میشی و هم پولتو رو پس نمیدند و هم دیگه بهت اکانت رسیلری نمیدند و ....
متاسفانه همه از روی کم اطلاعی دنبال فضا و پهنای نامحدود هستند که این یکی از دروغ های بزرگ قرن بیست و یکم هست که اخیرا در هاستینگ های خارجی و بعضی هاستینگ های ایرانی مد شده و سر مردم شیره میمالند !!! :gun_bandana:
من سوال کردم گفت تا 25 درصد استفاده از cpu اشکالی نداره. به نظر شما خوب نیست؟
یعنی میشه روی استفاده از ریسلر این شرکت حساب کرد؟( البته نه برای میزبانی سایت هایی با لود بالا)
اسم وآدرسش رو لااقل بگید تا ما و یا هر یک از دوستان در موردش چیزی میدونند و یا هر کسی تجربه کار با این شرکتی که میگید رو داره نظرش رو بگه ؟!
hostnine.com
یه سوال درباره امکانات رسلر
رسلر هم بخشی به نام client area داره؟ (در صورت استفاده از سی پنل)
مثل لینک زیر:
http://support.persianwhois.com/cart.php
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi24
این شرکت رو نمیشناسم !
ولی بهتون پیشنهاد می کنم اگه میخواهید رسیلری از خارج بگیری از آمریکا نگیرید ، چون با کوچکترین بهانه ای اکانت ایرانی ها رو میبندن و دست تون هم به هیچ جایی بند نیست ! :death:
در مورد client area هم اون اسکریپت whmcs هست که لایسنسش 250 دلار برای همیشه هست و سالانه هم سی دلار برای ساپورت و آپگریت میگیریند البته از سال دوم !
www.whmcs.com
موفق باشید
اسکریپت whmcs نال شده نیست؟ حتما باید خریده بشه؟
whmcs نال شده کیفیت خوبی نداره و هزار ویک مشکل داره که به مرور خودشون رو نمایش میدن و احتما باگ داشتن شون هم زیاد هست !