Google Translate
دوست خوبمون هم جواب دادن
لینک گوگل هم براتون گذاشتم
اگر حوصله نداشتید ببینید
به معنای اهدا کردن هدیه کردن کمک بدون چشم داشت جهت زحمات مدیر سایت یا مسائل مشابه هست
نمایش نسخه قابل چاپ
Google Translate
دوست خوبمون هم جواب دادن
لینک گوگل هم براتون گذاشتم
اگر حوصله نداشتید ببینید
به معنای اهدا کردن هدیه کردن کمک بدون چشم داشت جهت زحمات مدیر سایت یا مسائل مشابه هست
دوستان به نظر من که بهترین درگاه پرداخت انلاین همین ملت هست با تمام مشکلاتی که دوستان گفتند ولی من این در گاه رو به همه بانکها ترجیح میدم .
برای کسی که روزی 2 تا تراکنش داره خوبه.
برای کسی که 100 تا داره به هيچ عنوان قابل قبول نيست. کلا يکجور دودره بازی هستش.
وهقعا متاسفم این بنده خدا این همه مدت علاف شد.عزیز من شما باید این کار رو بکنید:
چنانچه دارنده يکي از حسابهاي الکترونيک ملت (نظير جام ، قرض الحسنه پس انداز الکترونيک و کوتاه مدت الکترونيک) هستيد ولي تاکنون خدمات ويژه اينترنتي خود را فعال ننموده ايد مي توانيد با مراجعه به شعبه افتتاح کننده حساب نسبت به فعال سازي اين خدمات اقدام نموده و شناسه مشتري و کلمه عبور خود را دريافت نماييد. يک ساعت پس از فعال سازي خدمات ويژه در شعب مي توانيد به مدت 10 روز با مراجعه به اين سايت (https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/)نسبت به تغيير کلمه عبور خود اقدام نماييد . پس از تغيير کلمه عبور و ورود مجدد به سامانه ، ساير خدمات مورد نظر فعال خواهد شد . پس از ورود به سايت , شما مي توانيد شناسه مشتري خود را به شناسه دلخواه تغيير دهيد .:61::113: