به لطف و یاری عزیزان به جایی راهنمایی و کمک
شروع به ایجاد حاشیه و بچه بازی و توهین کردند
صحبتی نمیماند جز اینکه خواهشا کسی دیگر ارسال نکند
تاپیکم را جهت حذف گزارش کردم !
فقط متاسفم همین
نمایش نسخه قابل چاپ
به لطف و یاری عزیزان به جایی راهنمایی و کمک
شروع به ایجاد حاشیه و بچه بازی و توهین کردند
صحبتی نمیماند جز اینکه خواهشا کسی دیگر ارسال نکند
تاپیکم را جهت حذف گزارش کردم !
فقط متاسفم همین
حالا بقیه دوستان نباید جواب بدن وقتی بحث تمام شده اما بنظر شما که از مراتب بالای فهم و شعور بهره می برید الان من در اینجا که بهم حالا نمیگم توهین میگم حرفی زده شد نباید جواب بدم؟ اوکی جواب نمیدم چون واقعا بحثی هم نیست و فقط نظراتم رو راجب الکسا و اینکه شما باید چیکار کنید گفتم (خودتان پرسیدید چکار کنم !!)
بنده هم گزارش دادم بابت اتهامی که به بنده و دوستان وارد می کنید!!
ببخشید صاحب انجمن شمایید؟ بنده و بقیه دوستان میخوایم در تاپیک شرکت کنیم و از تجربیات هم استفاده کنیم! سایت مال شما نیست که این چنین برخورد می کنید!
شما هم تکلیف خودتون رو مشخص کنید! بالاخره نظر بدیم یا نه! اول میگید نظر بدید بعد میگید به حاشیه کشیدید نظر ندید! نظرات ما که حتما نباید باب میل شما باشه!!
و نهایتا بنده هم واسه شما متاسفم که اندکی صبر و تحمل ندارید و وقتی متوجه میشید مشکل از شماست حتی خودتون رو هم نمیشناسید … هیچ اطلاعی درباره الکسا ندارید ادعاتونم میشه
بنده قصد جسارت به شمارو ندارم امیدوارم ناراحت نشده باشید … در صورت تمایل میتونید پ.خ بدید راهنماییتون کنم
موفق باشید دوست عزیز …
----------------------------------------------------
پ ن:
دوست عزیز فقط نظر دادن و نظرشون هرچی باشه کاملا محترمه! ( گرچه حق هم با ایشون بود و پاک کردن فایل و … نداریم تو الکسا )
همچنین ایشون عذرخواهی هم کردن ولی شما …
بهتره پستای تاپیک رو مجدد مطالعه کنید ببینید کی توهین کرده، کی عذر خواهی کرده، حق با کی بوده و …
موفق باشید دوست عزیز
راجب این موضوع قبلا من هم تاپیک زده بودم... میتونید یک نگاهی بهش بندازید...
http://www.webhostingtalk.ir/f41/126173/
درود ، متوجه منظورتون از فایل الکسا نمیشم ، الان که دیگ اصلا تحریم شده ایران و شما نمیتونید سایتتون رو ثبت کنید و سایت خود بنده هم بصورت اتوماتیک رنک بهش داده میشه !
پیج رنک هم کلا منقرض شد و گوگل دیگ آپدیت نمیکنه !
شما به جای تبلیغ الکسا در فروش تبلیغاتتون بفرمایید مثل " فروش جایگاه تبلیغاتی فلان سایت بازدید روزانه 1000 آیپی واقعی" ! اگر مشتری نیست فقط نمیتونه دلیلش این باشه که الکساتون پایینه ! شاید موضوع سایتتون مناسب نیست یا هزینه تبلیغات بالاست و ...
هرچند حق میدم یک سایتی میاد با پاپ آپ میاد 1000 ایران کلی تبلیغات میفروشه و بعد 1 ماه میاد رو 20000 !
اگر الکسای شما پایین هست قطعا سایتتون یک مشکلی داره یا بازدیدش کمه یا به هرحال یک مشکلی داره ، تبلیغات کنید ، جنب و جوش راه بندازید در سایتتون و یا شما هم راه بقیه رو برید !
درود بر همگی ،
به نظر من یک کاربر حرفه ای کاری به الکسا نباید داشته باشه با google analytics سایت رو بررسی میکنه ، ورودی ها و .... همه چیز به صورت دقیق .
حق با شماست قطعا دوست عزیز ولی کسانی که تبلیغات میگیرند ( توهین نیست و زیر سوال بردن هم نیست ) تازه کار هستند و اولین چیزی که میشناسند الکسا هست و حتی خیلی ها هنوز نمیدونند پیج رنک منقرض شده !
ابزار وردپرس
وردپرس
ووکامرس
پوسته وردپرس
قالب وردپرس