پاسخ : VPSانگلستان منابع اختصاصی rapidswitch |پورت ۱گیگابیت|هاردپرسرعت| راید سخت افزاری|پشتیبانی تلفنی|سابقه ۴ ساله|نماد اعتماد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maysam.m
از بین پلن های فرانسه و آلمان و انگلیس بهترین لوکیشن از لحاظ سرعت هارد کدوم کشوره؟
تعداد زیادی فایل روی هارد نوشته میشه و نیاز به یه سرور با هارد خلوت هست.
سلام
ما منابع رو به صورت اختصاصی میدیم
سرعت هارد کاملا بستگی به پلن انتخابی شما داره تمامی سرور های ما به جز المان از راید سخت افزاری بهره میبرند که سرعت و امنیت رو به ارمغان میارن
دوستانی که قصد خرید دارند و برای اطمینان از کیفیت سرویس نیاز به سرویس تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند براشون قرار داده میشه
پاسخ : VPSانگلستان منابع اختصاصی rapidswitch |پورت ۱گیگابیت|هاردپرسرعت| راید سخت افزاری|پشتیبانی تلفنی|سابقه ۴ ساله|نماد اعتماد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
ما منابع رو به صورت اختصاصی میدیم
سرعت هارد کاملا بستگی به پلن انتخابی شما داره تمامی سرور های ما به جز المان از راید سخت افزاری بهره میبرند که سرعت و امنیت رو به ارمغان میارن
دوستانی که قصد خرید دارند و برای اطمینان از کیفیت سرویس نیاز به سرویس تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند براشون قرار داده میشه
قبلا سرویس هلند ازتون گرفتم برای آپلودسنتر عکس که جوابگو نبود. والله چند بار مجدد با توجه به آپتایم خوببی که دارید، خواستم ازتون سرویس بگیرم اما میخوام از لحاظ هارد این بار مطمئن بشم. بخش فروش هم که فکر نکنم در این مورد اطلاع کافی داشته باشه . ممنون میشم از بخش فنی پرس و جو کنید به من پ.خ بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maysam.m
قبلا سرویس هلند ازتون گرفتم برای آپلودسنتر عکس که جوابگو نبود. والله چند بار مجدد با توجه به آپتایم خوببی که دارید، خواستم ازتون سرویس بگیرم اما میخوام از لحاظ هارد این بار مطمئن بشم. بخش فروش هم که فکر نکنم در این مورد اطلاع کافی داشته باشه . ممنون میشم از بخش فنی پرس و جو کنید به من پ.خ بدید.
سلام مجدد
ممنون از توجهتون :53:
سرویس های ما پیوسته در حال ارتقا هستند به طوری که مشترکینی که طی این چند ماه مشترک ما بودند در ۲ فاز جداگانه قدرت پردازشگر آنها رو مجانی افزایش دادیم .
سرویس های ما به صورت اختصاصی برای سایت های فیلم و موسیقی در حال سرویس دهی هستند که ترافیک ماهانه ۵۰ ترابایتی هم میزانی میکنیم برای نمونه یکی از مشترکین بدون هیچ گونه مشکلی در حال سرویس دهی هستیم به گراف زیر توجه بفرمایید:
http://up.vbiran.ir/uploads/45434142...61818%20PM.png
شما هم سرویس مناسب بر نیاز خود انتخاب کنید قطعا مشکلی نخواهید داشت
توصیه میکنم سرویس های انگلستان مارو امتحان کنید ;)
قبل از خرید تست هم داده میشه بهتون.
لطفا قیمت رم 4 گیگ و تعداد کور در رم 4گیگ اگر 4 کور (2 کور / 2 تراد)و محدودیت آن اگر نرمال و 2 گیگا هرتز هست اعلام کنید + لوکیشن های قابل ارائه رم 4 گیگ تا خریداری بشه
تست هم اگر عنایت کنید بهتر منتها ابتدا عرض میکنم کدام لوکیشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joorabeban
لطفا قیمت رم 4 گیگ و تعداد کور در رم 4گیگ اگر 4 کور (2 کور / 2 تراد)و محدودیت آن اگر نرمال و 2 گیگا هرتز هست اعلام کنید + لوکیشن های قابل ارائه رم 4 گیگ تا خریداری بشه
تست هم اگر عنایت کنید بهتر منتها ابتدا عرض میکنم کدام لوکیشن.
سلام
اکانت تست برای شما ارسال شد .
لازم به ذکره به شرط مصرف منصفانه ما در هیچ سرویسی محدودیت پردازشی اعمال نمی کنیم
بفرمایید چه مقدار هارد مورد نیاز هست ؟
هارد رو معمولا 150 -200 گیگ میدهند
اگر در مضیغه هستید 100 گیگ هم کار ما رو راه میندازه.
اکانت تست با rdp اتصال نمی یابد !
- - - Updated - - -
پی نوشت :
109.169.4. is from United Kingdom (UK) in region Western Europe
TraceRoute from Network-Tools.com to 109.169.4
Hop (ms) (ms) (ms) IP Address Host name
1 0 0 0 64.124.196.225 xe-4-2-0.er2.dfw2.us.above.net
2 0 0 1 77.67.71.165 ae2-109.dal33.ip4.gtt.net
3 125 126 125 89.149.180.105 xe-11-0-0.lon25.ip4.gtt.net
4 124 123 123 46.33.94.2 iomart-gw.ip4.gtt.net
5 124 124 124 62.233.127.182 610.net2.north.dc5.as20860.net
6 124 124 124 87.117.211.34 -
7 124 124 130 87.117.210.26 -
8 Timed out Timed out Timed out -
9 Timed out Timed out Timed out -
10 Timed out Timed out Timed out -
11 Timed out Timed out Timed out -
12 Timed out Timed out Timed out -
13 Timed out Timed out Timed out -
14 Timed out Timed out Timed out -
15 Timed out Timed out Timed out -
16 Timed out Timed out Timed out -
17 Timed out Timed out Timed out -
18 Timed out Timed out Timed out -
19 Timed out Timed out Timed out -
20 Timed out Timed out Timed out -
21 Timed out Timed out Timed out -
Trace aborted.
!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joorabeban
هارد رو معمولا 150 -200 گیگ میدهند
اگر در مضیغه هستید 100 گیگ هم کار ما رو راه میندازه.
اکانت تست با rdp اتصال نمی یابد !
!!!!!
سلام
عذر خواهی میکنم ظاهرا متاسفانه یکی از کسانی که قبل از شما تست کرده بودند سرویس رو خراب کرده
مجددا ریلود شد و چک کنید سرویس تست
قیمتی که میتونیم تقدیم کنیم برای شما با ۳۰۰ گیگ هارد و ۴ هسته پردازشگر : ۱۲۰ تومان خواهد بود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali269
برای من تست ارسال نمایید
سلام
متاسفانه اکانت کاربری شما در سایت webhostingtalk مسدود شده
سلام من vps فرانسه را به تازگی از نوین وی پی اس خریداری کردم خواستم نظرم را اینجا اعلام کنم که سرور خیلی خوبی هستش و من خدایی راضی هستم.
دانلود عالی
آپلود عالی
فقط یک مشکل داره که در هنگام rar کردن یکم طول میکشه اما ای باز هم خوبه و خوبی هایی که داره این قسمت را کمی جبران میکنه
پشتیبانی خیلی خوبی داره نقریبا هر موقع که به مشکلی خوردم و چیزی را بلد نبودم هم راهنمایی کردند و هم اصولی رسیدگی کردند و این برای من خیلی ارزشمنده .
با تشکر از سایت نوین وی پی اس
سلام،
یه سرور ویندوزی تست میخوام ۲۴ ساعت. اگه همه چیش اوکی باشه یه ۲ گیگ میخوام