بله حکایت ما شده قصه ای که به سر رسیده اما کلاغی به خونش نرسیده !!!!
وقت خداحافظی با نت رسیده ظاهرا
نمایش نسخه قابل چاپ
این چهار صفحه نظر دوستان رو خوندم
زیاد وقت دوستان رو نمیگیرم ، گفتم منم هم نظری داده باشم:
اول در مورد دوست استارترمون این مطلبی که نوشتین بنده همه اش رو قبول ندارم
فکر کنم میدونم منظور شما کدام سرویس دهنده بوده
سرویسی که سر رسیدش میگذره و تمدید نمیشه سرویس دهنده هیچ حقی در قبال اون نداره غیر از این هم نیست
بی شک 99% از سرویس دهنده ها همین کار رو میکنند ، وقتی مشتری محصولی رو میخواهد سفارش بده توی قسمت خریدش توی اکثر سایت ها یه چیز نوشته قوانین رو مطالعه کردم و قبول دارم !
اگر طرف مشکل داره با قوانین میتونه سرویسش رو از جای دیگه تهیه کنه ، کسی مشتری رو مجبور نکرده ماشاء الله اینقدر سرویس دهنده توی ایران پیدا میشه که از هر کی میخوان میتونن خرید کنند
توی اکثر سرویس دهنده ها مشتری تا قبل از این که سرویسش تمام بشه میتونه درخواست لینک بکآپ کنه و مدیر سرور میتونه اون فایل رو توی هاست خودش براشون آپلود کنه و لینک بده که اگر بخاطر محدود بودن حجم بخوان برای دادن لینک هزینه بگیرن شاید یکم بی انصافی باشه
اما وقتی سرویس مشتری تمام شد سرویس دهنده هیچ مسئولیتی در قبال مشتری نداره ، بحث وجدان رو کشیدید وسط
چند ماه پیش دوستان یکی از مشتری ها اومده بود خواهش و التماس که بیا برامون یه اسکریپت نصب کن روی یک هاست رایگان ، چند روز اول بهشون گفتم هزینه میگیریم ازتون براتون نصب میکنم
هزینه نصب اسکریپت رو به کاربر گفتیم 5 هزار تومان واریز کن تا براتون نصب و کانفیگشو انجام بدیم ، طرف التماس میکرد که والله به خدا من پول ندارم و منو قسم داد به خاطر مادرم بیام این کار رو براش رایگان انجام بدم
میدونید چی بهشون گفتم ؟ گفتم من براتون انجام میدم اما میدونم دو روز دیگه که به قول معروف خرتون از پل گذشت خودتونو واسم بزرگ میکنید و یه سری حرفا رو میزنید پشت سرم چون تجربه اش رو داشتم
گفت نه به خدا شما خیلی گلی بچه های شیراز میگن خیلی مرام دارن و از این حرفا
ما براشون اسکریپت رو کاراشو انجام دادیم روی هاست رایگانشون ، طرف رفت و دیگه پیداش نشد ! فرداش مشتری آمد گفت این دوستم گفته که اصلا طرف بلد نیست اسکریپت نصب کنه و همون چیزی که من واسشون نصب کرده بودم رو گفته بود خودش نصب کرده !
برای بعضی ها دل بسوزونید نامردی زیاد میبینید خیلی واسم اتفاق افتاده خواستم روی وجدان عمل کنم و کار مشتری رو راه بندازم اما وقتی که بعضی مشتری ها روی نامردی جواب میدهند دیگه نباید بدون قوانین با مشتری برخورد کرد
مثلا ما قوانین رو توی سایت خودمون گذاشتیم و مشتری ملزم به رعایت قوانین هست ، اگر قوانین رو رعایت نکنه ما مسئولیتی در قبالش نداریم ، به این میگن احترام متقابل ;)
اون کسی هم که چند روز پیش تاپیک زده بود درباره همین بکآپ ندادن بعد از اتمام سرویسش اومده بود سرویسشو تمدید کرده بود ، بکآپشو برداشته بود و گفته بود حالا چون گفتین 7 روز گارانتی بازگشت وجه داره سرویستون من پولمو میخوام !
آخه کجای دنیا توی تمدید سرویس بازگشت وجه دارند ؟
اگه یکی از مشتری های من میخواست همچین زرنگی رو برای سرویسش در بیاره و به قول معروف سر مارو کلاه بزاره 100% سرویسش رو حذف میکردم و یوزرشو مسدود میکردم که بدونه احترام ، احترام میاره
ببخشید سرتونو درد آوردم
سلام.
وقتی مشتری در زمان ثبت نام قوانین رو میخونه و قبول میکنه و سرویسش رو تهیه میکنه دیگه نباید جای بحثی بمونه.
این کوتاهی از مشتری بوده و باید قبل از سر رسید بک آپ میگرفت.
مثلا دیتاسنتر redstation اگر 1 ساعت هم از زمان پرداختتون گذشته باشه باید 20 % جریمه بدید.
این قوانین همه جا هست و مشتری ها هم قبل از خرید از چنین فروشنده هایی آگاهی کامل از قوانین دارند.
قلعه حیوانات کتاب فوق العاده بود
حکایت زمانه امروز ماست متاسفانه
بی ادب شدن مشتری ها متاسفانه از اونجا شروع شده که یه تعداد هاستینگ بی شخصیت شروع به کار کردند و محیط این فضا رو به هم ریختن
و از همه مهم تر اینکه مشتری فکر کرده ارث باباش دست ماست
ارث باباشو میخواد از ما و برخورد ها متاسفانه بد شده
بحث وجدان یک چیز است و بحت کار مقوله دیگر.
برای مثال اگه شخصی پس از اتمام مدت سرویس بکاب بخواهد اگر سرویس دهنده بکاب داد محبت کرده نه مشتری مداری.(مشتری مداری و وجدان هر کدام تعریف داره)
چطور ما ها دنبال .... نال هستیم و کپی رایت رایت نمکنیم خوب عادت کردیم پس سعی کنیم مشتری ها هم بد عادت نشن. ولی در کنارش سرویس میتوانیم خدمات خاصی را ارائه کنیم که در ان هم اجبار نیست. ولی به شخصه اعتقاد دارم اگر مشتری دیگر نخواست سرویس شو تمدید کنه بطور مثال بکابش بدم ولی همینه سرویس دهندگان هاستینگ بکاب رابرایش نگه داشته خوب این هم حقی است برای سرویس دهنده.
اگر شما هزینه یک دیتا سنتر را به وقتش نپردازید دیتا سنتر فکر میکنید خیلی لوطی؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب شما از قوانین دیتا سنتر تبعیت میکنید و مشتری از هاستینگ. البته نه هاستینگ هایکه هر لحظه قوانین به نفع خودشان تغییر میدهند .
ای کاش واقعا قوانین جامع ای وجود داشت که این مشکلات پیش نمی امدالبته فکر نکنم با قوانینهم به جایی برسیم . همانطور که در دنیای حقیقی تا یک کالایی را نخوای بخری و پولش حساب نکنی نمیرن برات از انبار بیارن دیگه لطف بعضی دوستان توی دنیا مجازی هم اینطوری میشهبیاین حداقال توی دنیای مجازی دشمنی دنیای حقیقی را کنار بزاریم به خدا همین گذشت ها هست که یک سایت معروف میشه برای خودتون هم خوبه
- - - Updated - - -
درجواب به دوستانی که می خواهند از نت خداحافظی کنند باید بگم عرصه خالی نکنید
اگر شما دوستان نباشید سایت فارسی زبانی باقی نخواهد ماند
از تمامی دوستان که در تاپیکم شرکت کردن ممنونم
و از آقای کریم زاده که در پاسخ به دوستان کمک کردن ممنونم :53:
بیشتر بحثی که من کردم راجب به بک آپ بود
ولی بک آپ دادن رو یک مثلا زدم
آیا کسی به حرفی که با رنگ قرمز نوشتم توجه کرد؟!
ما به جایی رسیدم که اشتباه یک بنده خدا رو داریم تو سرش میزنیم به یک جایی رسیدم که اگر کسی در جایی اشتباهی کرد 200 بار اون اشتباه رو تو سرش میزنیم
و ده نفر دور خودمون جمع می کنیم تا بخاطر اون اشتباهش طرف از بین ببریم
ده نفر جمع می کنیم و طرف رو خورد می کنیم
ده نفر پشت همیم تا یک نفر رو خراب کنیم
بله این داره نشون میده ما داریم روز به روز ضعیف و ضعیف و ضعیف تر میشیم
ضعفت هم صفت های کودکانه به وجود میاره البته صد رحمت به صفت های کودکانه
واقعا کسایی در این انجمن هستن 16 سال دارند ولی بیشتر از 16 سال می فهمند نمونش , نه نمونش رو بیخیال میشم که اونم از این انجمن رفت و به من گفت واقعا وب هاستینگ تاک داره به جایی میرسه که خسته کننده میشه
فقط 16 سال سن داره و به این نتیجه رسید
خیلی های دیگه هم بودن دیگه در این انجمن سرویس نمیدن و رفتن سمت wht.com
اینجا برای بعضی ها داره به یک مدرسه تبدیل میشه و از کسایی دارن یک چیز هایی رو یاد می گیرن که خیلی بد هست
از امروز شروع کنیم و فرهنگ سازی درست رو از همین انجمن بزرگ و تحصصی بین بعضی از دوستان شروع کنیم تا در جامعه موفق باشیم
همین نال و زیر پا گذاشتن کپی رایت بی احترامی به حق سازنده به حساب میاد
تا همین الان هم تاپیک به اندازه کافی به سمت منحرف شدن انعطاف پیدا کرده
و باید از چند نفر از دوستان تشکر کنم که در یاهو به من پی ام دادن و هر چی از زبان مبارک در امد گفتن و بعضی ها هم به سرور من حمله کردن که معلومه اون دسته افرادی هستند که از حرف هایی که زدم رنج بردن
مشکل اصلیون نبود انصافه . در غیر این صورت باید صنفی باشه که این شرکت ها رو کنترل کنه که ...
بنده هم از این افراد بی وجدان ضربه زیادی خوردم مخصوصا تو این یک ماه که هاستمو زیاد جابجا کردم بخاطر کمبود منابع حتی شرکت شناخته شده ای تو این انجمن خلاف بر قوانینشون وجه بنده رو برگشت ندادند ! باز ممنونم از بعضی ها شرکت ها ک زیاد شناخته شده نبودن در این انجمن ولی انصاف ب خرج دادن!
باز مساله انصافه که باید در کنار قوانین داشته باشیم ...
دقیقا همین طوره بعضی از همکارا که یکم کارشون گرفته قوانین رو یادشون میره و هزار تا بهونه میارند که پول مشتری ناراضی رو ندن