پاسخ : صحبت های پلیس فتا با کلیه مراکز ارائه خدمات هاستینگ
طی صحبتی که من با پلیس فتا داشتم خارج از بعض هاستینگ بلکه بک سایت دیگر که مطمن هستم هفتهای یک بار سایت مستحجن و ... روی ان ساخته میشه به پلیس فتا رفتم و فرمودند فقط ای پی و گزارش عملکرد های کاربر در 6 ماه اخر ملاک هست
و اگر کاربر ای پیش را تغییر دهد مهم نیست ولی معلوم باشد که کاربر x در تاریخ y با ای پی z روی سایت عملکرد خاصی داشته
گفتن اگر کد ملی یا تاییده موبایل گرفته شود موردی ندارد . بنده در پرسیدم اگر اشتباه دادن چه طور . گفت قسمت دریافت کد ملی باید هم در ناحیت کاربری و هم در ادمین قرار داشته باشد که طرفین ببیند . اگر اشتباه بود مورد خاصی من ندارم و اگر سیمکارت مربوط به فرد دیگری باشد نباید کد را فاش کند البته در اس ام اس باید متن , اگر این شماره به نام نام کاربر نیست هر گونه تایید ما صاحب سیم کتارت را طرف خود می دانیم و در پررونده های قضایی شماده فرد داده می شود ,
البته این را هم بگم که کارم زیاد بی ربط به هاست نیست
حالا پلیس فتا یه چیزی گفته برای شرکت های بزرگ و اینجا واسطه ها دارن برای کاربران آماتور نقشه میکشن ...(البته از همه عذرخواهی میکنم)
میدونید حداقل 2 هفته یکبار ،یه فروشنده جدید به جمعتون اضافه میشه ؟ !
و همچنین تا حالا بررسی کردین به قول دوستمون هر جا 1000 ت ارزون تر داد ماهی چند مشتری از دست میدین ؟
وقتی لازم شه دنبال کسی رو بگیرن کارت ملی و شماره تلفن لازم نیست،از روی آی پی میشه فهمید کی کجاست !
به نظر افرادی که وقت اضافی دارند بهتره با آموزش ها و مطالب مفید و به روز، بار علمی سایت رو بالا ببرند
دوست عزیز چیزی که خودم به چشم دیدم فکر کنم راحت باشه
ولی اگر همه اینا بلدی ایول بابا :113::113:
آقا بنده در حال حاضر به عنوان مشتری به هیچ کسی اعتماد و اطمینان نمی کنم چه طوری باید اسکن کارت ملی رو بدم دست کسی که نمی شناسمش در ضمن بنده بر فرض میخوام یه هاست بگیرم باید اسکن کارت رو بدم بعد دیدم هاستی که گرفتم خوب نیست دوباره میرم از جای دیگه بگیرم دوباره به اونجا هم بدم اینکه اصلاً نمیشه آدم پشیمون میشه الآن من از چند جا سرویس گرفتم باید به همه اسکن کارت ملی بدم؟ اون وقته که مشتریاتون میرن از سرویس دهنده های خارجی تهیه می کنن خیلی راحت
به نظر من اگر اصرار دارید کد ملی بگیرید خیلی بهتره اگرم غلط بود به گفته دوستان چیزی به گردن شما نیست.
امروز هم با تلفنی ناشناس با ما تماس گرفتند گفتند که باید یه فرم پر کنید
شماره رو چک کردم مربوط به پلیس فتا نبود باید زنگ بزنم ببینم این طرف کی بوده همچین جسارتی کرده زنگ زده گفته من از فتا هستم!!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
آقا بنده در حال حاضر به عنوان مشتری به هیچ کسی اعتماد و اطمینان نمی کنم چه طوری باید اسکن کارت ملی رو بدم دست کسی که نمی شناسمش در ضمن بنده بر فرض میخوام یه هاست بگیرم باید اسکن کارت رو بدم بعد دیدم هاستی که گرفتم خوب نیست دوباره میرم از جای دیگه بگیرم دوباره به اونجا هم بدم اینکه اصلاً نمیشه آدم پشیمون میشه الآن من از چند جا سرویس گرفتم باید به همه اسکن کارت ملی بدم؟ اون وقته که مشتریاتون میرن از سرویس دهنده های خارجی تهیه می کنن خیلی راحت
به نظر من اگر اصرار دارید کد ملی بگیرید خیلی بهتره اگرم غلط بود به گفته دوستان چیزی به گردن شما نیست.
طرف اومده ثبت نام کنه هیچکدوم از اطلاعاتش رو درست نداده بود ، فقط فکر کنم یه شماره موبایل درست داده بود !!
گفت میخوام هاست بگیرم ازتون ، منم گفتم اول اطلاعاتتون رو صحیح وارد کنید بعدش ما بهتون هاست میدیم ، بالاخره ما قوانینی داریم
مشتری میگه من اطلاعاتمو ثبت نمیکنم ، جواب کوتاه ، مختصر و مفید : ما هم شرمنده ایم چون نمیتونیم هاست بدیم
حالا مشتری که اسم خودش رو هم مستعار وارد میکنه برای ما چجور باید ازش کد ملی یا چیز های دیگه بگیریم آخه
ما به پلیس فتا مراجعه کردیم و علاوه بر این که تاکید بر دریافت اطلاعات مشتری ها داشتند / تاکید بر دریافت ای پی سرور ها و حتی گزارش ماهانه از سایت هایی که میزبانی میکنیم هم داشتند که ذکر کردند هر ماه ادرس سایت یا شرکت هایی که میزبانی میکنید ارسال کنید .
اینکه امار مشتری ها رو و سایت هاشون رو به فتا بدیم درسته ؟ میتونیم اطلاعات رو ندیم ؟ !
حالا اخر سر هم یک قراری گذاشت برای 2-3 روز دیگه که خودشون حضوری میان پیشم :) ! یه سری بزنن .
حالا میخوام ببینم برای دوستان دیگه هم پلیس فتا حضوری اومد پیششون ؟ :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamra
ما به پلیس فتا مراجعه کردیم و علاوه بر این که تاکید بر دریافت اطلاعات مشتری ها داشتند / تاکید بر دریافت ای پی سرور ها و حتی گزارش ماهانه از سایت هایی که میزبانی میکنیم هم داشتند که ذکر کردند هر ماه ادرس سایت یا شرکت هایی که میزبانی میکنید ارسال کنید .
اینکه امار مشتری ها رو و سایت هاشون رو به فتا بدیم درسته ؟ میتونیم اطلاعات رو ندیم ؟ !
حالا اخر سر هم یک قراری گذاشت برای 2-3 روز دیگه که خودشون حضوری میان پیشم :) ! یه سری بزنن .
حالا میخوام ببینم برای دوستان دیگه هم پلیس فتا حضوری اومد پیششون ؟ :)
هرگونه درخواست اطلاعات مشتری بدون گرفتن حکم قاضی خلاف قانونه و شما با این کارتون در جرم پلیس فتا شریک میشید و مشتری هم میتونه از شما شکایت کنه
به هیچ وجه این اطلاعات رو در اختیار پلیس فتا بدون حکم قاضی قرار ندید مطمئن باشد پلیس فتا هیچ غلطی نمیتونه بکنه و اگر هم بعدا خارج از عرف قانونی هرگونه فعالیتی بر علیه شما کردن راحت میتونید شکایت کنید
سلام
میبینین میان میگن هاست نامحدود هزار تومن
قیمتی که ما میزاریم رو میگن بالایه فلانی میده هزار تومن(انگار گوجه خیار هست)
اون وقت بگیم کپی ملی بدن که میگن ......
باید یه سری قوانین واسه این موارد وضع شه و با متخلف شدیدا برحورد شه تنها راه ممکن
به قول معروف یه دست صدا نداره.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k0tkin
هرگونه درخواست اطلاعات مشتری بدون گرفتن حکم قاضی خلاف قانونه و شما با این کارتون در جرم پلیس فتا شریک میشید و مشتری هم میتونه از شما شکایت کنه
به هیچ وجه این اطلاعات رو در اختیار پلیس فتا بدون حکم قاضی قرار ندید مطمئن باشد پلیس فتا هیچ غلطی نمیتونه بکنه و اگر هم بعدا خارج از عرف قانونی هرگونه فعالیتی بر علیه شما کردن راحت میتونید شکایت کنید
اینکه درسته میشه تا موقعی که حکم قضایی ندارند به هیچ وجه اطلاعاتی ندیم.
منم امروز فتا بودم که بعد از یک ماه که هر روز زنگ میزدن رفتم :)
در کل بهشون گفتم 3-4 تا ایپی داریم :)) خودش فهمید بیشتر از این حرفا داریم که برگشت گفت شیطونی :)
--------
بیشتر هدفشون اینکه بیان مثلا متخلفین رو شناسایی کنند .
-----
منم راحت برگشتم گفتم نمیتونم اطلاعات مشتری رو بدم :)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bolormusic
سلام
والا من خودم حضورا رفتم فتا هاستدهیمو رسما ثبت کردم چند روز پیش ولی درباره کدملی بهم چیزی نگفتند فقط گفتند شماره تماس کاربرات چک کن درست باش که اگه مشکلی پیش اومد شمارشون یا ادرسشون باشه
همچنین ازم خواستن تمام سایتای شرط بندی رو شناسایی کنم واطلاع بدم ب فتا که گفتم چشم ولی تاحالااقدام نکردم چون از ادم فروشی بدم میاد
درضمن من فکرنکنم کاربری حاضر بشه کدملیشو بده
- - - Updated - - -
اهان همچنین بهم گفتن اگه سایتی خلاف قوانین بود علاوه برشماره وادرس کاربر باید ای پی هاستشم بدم
البته من مدام دامنه وهاستایی ک کاربرا ثبت میکنن چک میکنم یعنی قبل اینک فتا بفهمه خودم سایتای مزخرف از سرورم پاک میکنم
بله ای کاش هاستینگ ها هم با هم هماهنگ بودند یا زیر نظر مجموعه ای خاص بودند که دیگه هر کسی براشون قوانین تعیین نکنه ! یا هر روز خودشون قوانین خودشون رو تعییر ندن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
حالا پلیس فتا یه چیزی گفته برای شرکت های بزرگ و اینجا واسطه ها دارن برای کاربران آماتور نقشه میکشن ...(البته از همه عذرخواهی میکنم)
میدونید حداقل 2 هفته یکبار ،یه فروشنده جدید به جمعتون اضافه میشه ؟ !
و همچنین تا حالا بررسی کردین به قول دوستمون هر جا 1000 ت ارزون تر داد ماهی چند مشتری از دست میدین ؟
وقتی لازم شه دنبال کسی رو بگیرن کارت ملی و شماره تلفن لازم نیست،از روی آی پی میشه فهمید کی کجاست !
به نظر افرادی که وقت اضافی دارند بهتره با آموزش ها و مطالب مفید و به روز، بار علمی سایت رو بالا ببرند
با شما کاملا موافقم