پاسخ : بازم برنماه نویس ایرانی بیچاره میشود!
نقل قول:
شما راست میگی پی سی رنک رو نصب نکن رو سایت تت بعد بگو کپی رایت .
شما اصلا حرف نزن دامین *** خودت بهتر میدونی
بعدم پی سی رنک اصل سیستمش خارچیه برادر! به شما هم هیچ ربطی نداشت و البته شما که دامین رو ... بر میداری و حتی به آرم و شعار منم رحم نمیکنی و توی سایتت ازش استفاده میکنی اصلا حرف نزن.
پس دیگه در تاپیک های من .... نزن
در ضمن من اینقدر کپی رایت رو رعایت میکنم که برای انجمنم رفتم و vbulltein publishing suite رو به قیمت 250 دلار و vbseo رو با قیمت 149 دلار خریدم
نقل قول:
لینکش که همین الان توی 2 سایت دیگه هست اون هم مستقیم
2 تا كه چه عرض كنم...متاسفانه به صورت قارچي رشد كرده !
اگه شكايت به نتيجه برسه پولي كه از انتشار دهنده ها بابت جريمه گرفته ميشه فكر كنم بيشتر از درآمدش بشه!
واقعا برای چنین افرادی متاسفم ( پی سی ول ) کارشون با ***ی فرقی نداره . . .
درسته که کار سایت هایی مثل پی سی ول اشتباه است ولی کاش کپی رایت رو همه ایرانی ها رعایت می کردند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tar.gz
خوشبختانه اکثر اسکریپتهای p30v مشکل دار هستن و شل هم به وفور یافت میشه. مشتری اگه عاقل باشه و بخواد تجارتش رو راه بندازه حتما به عقوبت استفاده از اسکریپت ناشناس واقفه. پس زیاد نگران نباشید
کاملا درسته،کسی که با نول (***ی) بیاد کسب و کار کنه معلوم میشه دو روز دیگه الفرار می کنن،وقتی که خود آقای داوری میگن بیاد آقا اقساطی بدم این یعنی بی انصافی و ***ی تو روز روشن:70:
تا جایی که من میدونم محسن داوری یه سیستم اطفاء حریق (:d) توی اسکریپتش کار گذاشته که سایت کسانی که نال استفاده میکنند دیفیس میشه :-s
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
تا جایی که من میدونم محسن داوری یه سیستم اطفاء حریق (:d) توی اسکریپتش کار گذاشته که سایت کسانی که نال استفاده میکنند دیفیس میشه :-s
دقیقا آقا سجاد درست میگه
من سیستم نالش رو دارم ولی جرات نمیکنم استفاده کنم
مستقیما به پنل ادمین دسترسی داره
همینجور که ما انقدر ناراحت میشیم اسکریپت یه ایرانی نال شده خیلی از خارجی های بیچاره هم ناراحت میشن که اسکریپتشون نال میشه :) البته من خودم پیشاپیش بگم 2 تا نرم افزار کرک شده دارم :( اگه منبع در امد بود حتما لیسانس میگرفتم ...
خدا این تخریب گر هارو (cracker) از رو زمین محو کنه :دی
عوضی هستند که انقدر اولش از برنامه نویس ایرانی حمایت می کنند بعدش می یاند می کوبوندش !
آقای داوری باید هرچه سریع تر سیستم رو به ثبت برسونند بعضی ها مال مردم رو نخورند .
شدیدا از برنامه ها و اسکریپت های ایرانی حمایت می کنم .