پاسخ : خریدار لب تاب با مشخصات زیر هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
طاها آخرش چند میدی اونو ؟ :d
به شما نمیدم :)))))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha_2011
به شما نمیدم :)))))
میدی :D
از من می شننوید دست دو نگیر به خصوص لپتاپ!
لپتاپ نو ، قطعا پایین ترین کانفیگ اپل بهتر کارایی می ده تا کانفیگ های رده بالای شرکت های دیگه بازم به خصوص در طولانی مدت
من 3 تا لپتاپ دارم ولی از هیچ کدوم مثل fw سونی که 6 سال پیش خریدم راضی نیستم قطعا هر روز بیش از 6-7 ساعت هم روشن هست
ولی ایسوس با کانفیگ خیلی بالاتر الان نیاز به باتری داره بعد 2 سال، به شدت هم گرم می شه که معلوم هست نهایت 1 سال دیگه زنده بمونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
سلام
وهاب جان یک دل 5010 دارم بیکار افتاده کنار خونه ، کانفیگش همونه که میخوای ولی راستش پدرشو در اوردم میترسم بفروشمش به کسی مشکل دار بشه لعنتمون کنه !
از من میشنوی دل نگیر، شما که کارت کرافیک هست و سنگینه بدردت نمیخوره ، لپتاپ های دل بلا استثنا بعد از مدتی چیپ گرافیکشون مشکل دار میشه و همین دل خودمم با اینکه فشاری بهش نیاوردم شب خاموشش کردم و خوابیدم و صبح روشن کردم دیدم هی صدای یه بوق میده ، بردمش تعمیرگاه گفت چیپ گرافیک هست و مجبور شدم چیپش رو عوض کنم.
چند ماهی هست ایسور n550 دارم فوق العاده راضی هستم.
ضمنا شما که کارت گرافیکه سعی کن صفحه مات نگیری چون رنگ ها رو خیلی بد نشون میده ، برای شما صفحه براق بهتر هست ولی خب توی نور خورشید هم کیفیتش بد هست.
استاد یعنی همه مدل های دل اینطور هستن ؟
این لب تاب خودت تجربه روشن بودن زیاد رو داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid1f
از من می شننوید دست دو نگیر به خصوص لپتاپ!
لپتاپ نو ، قطعا پایین ترین کانفیگ اپل بهتر کارایی می ده تا کانفیگ های رده بالای شرکت های دیگه بازم به خصوص در طولانی مدت
من 3 تا لپتاپ دارم ولی از هیچ کدوم مثل fw سونی که 6 سال پیش خریدم راضی نیستم قطعا هر روز بیش از 6-7 ساعت هم روشن هست
ولی ایسوس با کانفیگ خیلی بالاتر الان نیاز به باتری داره بعد 2 سال، به شدت هم گرم می شه که معلوم هست نهایت 1 سال دیگه زنده بمونه
استاد کلا از از اپل و ایفون خوشم نمیاد و اصلا تو لیستم نیستن
ایسوز هم که فقط پول اسمش رو میگیره
سونی تا حالا نداشتم
اما تجربه ای که با فوجیستو داشتم عالی بود مثل تریلی کار میکرد و آخ نمیگفت
خدایی نگهداری باتریش هم عالی بود حیف ک چیپ جنوبیش مشکل دار شد و تمام پورت یو اس بی ها از کار افتادن
در مورد لنوو هم خیلی عالی هستن
کیفیت تصویر و سرعت و...
اما مدت زیادی دستم نبودن که تست کنم
اما واقعا هر کی داره ازش تعریف میکنه
دوستان نظرتون درباره HP مدل 8560w و 8440p چیه ؟
کسی تجربه ای داشته ؟
راستی این عزیزانی ک پ.خ میدن چرا دیگه جواب نمیدن ؟ :105:
سلام، چطوری وهاب جان؟
از من میشنوی هیچ وقت به برند اعتماد نکن!
من سال ۸۲ یه hp-compaq خریدم، با ۱۹۲مگابایت رم!!!:دی هنوز که هنوزه کاملا سالمه. سال ۸۷ یه hp دیگه خریدم، بعد از ۱ سال راهی تعمیرگاه شد! مشکل از کارت گرافیک بود. ۴-۳ ماه بعد از تعمیر، هاردش مشکل پیدا کرد و عوضش کردم! الان سالمه، اما از ترس خراب شدن دست بهش نمیزنم:))
در مورد دل هم دو سال پیش یه سری N خریدم، بدون استثنا هر روز حداقل ۸-۷ ساعت روشنه و هیچ مشکلی هم پیدا نکرده. اما چندماه پیش برای یکی از دوستان یه دل خریدیم با وجود اینکه خیلی کم استفاده میکنن از لپتاپ، به قول دوستمون چیپ گرافیکش مشکل پیدا کرده و موقع فشار اومدن به چیپ (مثلا اسکرول کردن صفحه وب یا ...)، نویزهایی شنیده میشه!
در کل به هیچ برندی نمیشه اعتماد کرد، باید در مورد مدل خاص تحقیق کنی و نمیشه گفت مثلا دل همیشه بد یا همیشه خوبه!
در مورد لپتاپهای سامسونگ هم تحقیق کن، من تعریفشون رو زیاد شنیدم اما خودم تاحالا کار نکردم با هیچکدوم از مدلهاش.
دست دوم هم سعی کن نگیری، این روزا به جنس نو نمیشه اعتماد کرد، چه برسه به دست دوم...!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام، چطوری وهاب جان؟
از من میشنوی هیچ وقت به برند اعتماد نکن!
من سال ۸۲ یه hp-compaq خریدم، با ۱۹۲مگابایت رم!!!:دی هنوز که هنوزه کاملا سالمه. سال ۸۷ یه hp دیگه خریدم، بعد از ۱ سال راهی تعمیرگاه شد! مشکل از کارت گرافیک بود. ۴-۳ ماه بعد از تعمیر، هاردش مشکل پیدا کرد و عوضش کردم! الان سالمه، اما از ترس خراب شدن دست بهش نمیزنم:))
در مورد دل هم دو سال پیش یه سری N خریدم، بدون استثنا هر روز حداقل ۸-۷ ساعت روشنه و هیچ مشکلی هم پیدا نکرده. اما چندماه پیش برای یکی از دوستان یه دل خریدیم با وجود اینکه خیلی کم استفاده میکنن از لپتاپ، به قول دوستمون چیپ گرافیکش مشکل پیدا کرده و موقع فشار اومدن به چیپ (مثلا اسکرول کردن صفحه وب یا ...)، نویزهایی شنیده میشه!
در کل به هیچ برندی نمیشه اعتماد کرد، باید در مورد مدل خاص تحقیق کنی و نمیشه گفت مثلا دل همیشه بد یا همیشه خوبه!
در مورد لپتاپهای سامسونگ هم تحقیق کن، من تعریفشون رو زیاد شنیدم اما خودم تاحالا کار نکردم با هیچکدوم از مدلهاش.
دست دوم هم سعی کن نگیری، این روزا به جنس نو نمیشه اعتماد کرد، چه برسه به دست دوم...!
حاج حمید شنیدی میگن طرف اگه دریا بخواد بره باید ی آفتابه آب ببره ؟
اینجا رو ببین
جستجو در گروه لپ تاپ
کلا سامسونگ موجود ندارن :دی
سایت قابل اطمینانی میشناسی که سامسونگ هم موجودی داشته باشه ؟
ی نگاهی کنیم ؟
وهاب در صورت آمدن به محل شرکت آنلاین سرور و کار در محیط شرکت به کارمندان لپ تاپ تعلق میگیره
بیا لپ تاپ مهرداد را خریدم لپ تاپ خودمو دادم مهندس سحرخیز
تو بیای من لپ تاپ اپل اون 7.600.000 هه رو میگیرم که 15 رتینا است این لپ تاپ رو میدهم به تو!
کلا آنلاین سرور هم به کارمنداش خدمت میکنه هم به کاربراش :d
====
چیه همتون به جیگر وهاب کلید کردید ؟ هان ؟ هان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
وهاب در صورت آمدن به محل شرکت آنلاین سرور و کار در محیط شرکت به کارمندان لپ تاپ تعلق میگیره
بیا لپ تاپ مهرداد را خریدم لپ تاپ خودمو دادم مهندس سحرخیز
تو بیای من لپ تاپ اپل اون 7.600.000 هه رو میگیرم که 15 رتینا است این لپ تاپ رو میدهم به تو!
کلا آنلاین سرور هم به کارمنداش خدمت میکنه هم به کاربراش :d
====
چیه همتون به جیگر وهاب کلید کردید ؟ هان ؟ هان؟
یعنی دهنت سرویس
میام تهران حالا دارم چند مورد لب تاپ رو مقابسه میکنم
نهایی که شد میام باهم بریم بخریم
ی موتور برق هم میخام که باید باهام بیای :دی
واسه آنلاین سرور میخام موتور برق بخرم برق قطع شد کارش لنگ نمونه :))
فعلا این لب تاپ ها جز انتخاب هام هستن :
hp 6460b
HP EliteBOOK 8440P
تینک پد لنوو 201 و 220
و یک دل که خیلی تعریف شنیدم این بود و میگفتن حتی با روشن بودن زیاد هم داغی نداره اصلا
DELL LATITUTE E6410
فعلا اینا انتخابام هستن میخام بینشون یکی انتخاب کنم شاید باز هم عوض کنم
به قول خودت میخام خرج اضافه کنم
قصد دارم تا 5 تومن ی لب تاپ بخرم
فعلا میگردم و نمیخام هزینه اضافی کنم میخام چیزی بگیرم که لاقل 2-3 سال برام کار کنه
این مدت دهنم سرویس شد هی گرفتم هی یکی گرفت ازم
این 220 که دست خانمم هست خیلی خوبه ولی فعلا طرف موجودی نداره و باید حدود 2 هفته صبر کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
یعنی دهنت سرویس
میام تهران حالا دارم چند مورد لب تاپ رو مقابسه میکنم
نهایی که شد میام باهم بریم بخریم
ی موتور برق هم میخام که باید باهام بیای :دی
واسه آنلاین سرور میخام موتور برق بخرم برق قطع شد کارش لنگ نمونه :))
فعلا این لب تاپ ها جز انتخاب هام هستن :
hp 6460b
HP EliteBOOK 8440P
تینک پد لنوو 201 و 220
و یک دل که خیلی تعریف شنیدم این بود و میگفتن حتی با روشن بودن زیاد هم داغی نداره اصلا
DELL LATITUTE E6410
فعلا اینا انتخابام هستن میخام بینشون یکی انتخاب کنم شاید باز هم عوض کنم
به قول خودت میخام خرج اضافه کنم
قصد دارم تا 5 تومن ی لب تاپ بخرم
فعلا میگردم و نمیخام هزینه اضافی کنم میخام چیزی بگیرم که لاقل 2-3 سال برام کار کنه
این مدت دهنم سرویس شد هی گرفتم هی یکی گرفت ازم
این 220 که دست خانمم هست خیلی خوبه ولی فعلا طرف موجودی نداره و باید حدود 2 هفته صبر کنم
من خودم دو تا لپ تاپ دل دارم صبح تا شب روشته یکی که دست مهندس سحرخیزه صبح تا شب روشنه یکی هم لپ تاپ خودم
میدونی که با پی سی کار نمیکنم کلا و فقط با لپ تاپ کار میکنم مشکلی باهاشون نداشتم تا حالا
تو بیا واست یک لپ تاپ میخریم صبح تا شب روشن باشه
ملاک تو رو من دیدم فقط روشن بودن ملاکته بیا لپتاپ واست میگیرم همش روشن باشه
ببین چقدر روشن بودن برات مهمه داری میری موتور برق بگیری مثلا برق رفت تو هنوز روشن باشی
خدایا توبه . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من خودم دو تا لپ تاپ دل دارم صبح تا شب روشته یکی که دست مهندس سحرخیزه صبح تا شب روشنه یکی هم لپ تاپ خودم
میدونی که با پی سی کار نمیکنم کلا و فقط با لپ تاپ کار میکنم مشکلی باهاشون نداشتم تا حالا
تو بیا واست یک لپ تاپ میخریم صبح تا شب روشن باشه
ملاک تو رو من دیدم فقط روشن بودن ملاکته بیا لپتاپ واست میگیرم همش روشن باشه
ببین چقدر روشن بودن برات مهمه داری میری موتور برق بگیری مثلا برق رفت تو هنوز روشن باشی
خدایا توبه . . .
ن بابا
موتور برق برای بابام میخوام
تابستونا که با زنبورا میره خیلی سختشه تنهایی
برای او میخاهم بگیرم
اما دل مدل های صنعتیش میگن خوبه اما باز من میترسم
بسوزه پدر تجربه
فعلا بزار ی مقایسه ای کنم
ی بار بیام بقول یکی با چشم باز خرید کنیم :))
بعدشم تو هم انقدر شعار نده دستت ببری خون نمیاد
بقول معروف جون به ازراعیل نمیدی :))