پاسخ : درخواست معرفی یا فروش یک سرور مجازی با پشتیبانی واقعا قوی
سلام و تشکر از همه دوستان گرامی
عین چند تا شرکتی که من باهاشون کار کردم همین آفر های شما رو برای بنده روز اول ارسال کردند
کار من به نوعی هست که 24 ساعت شبانه روز سایت من مشتری داره و 10 دقیقه پایین بودن سرور مساوی زیان بنده .
قابل توجه دوستان من توی این 5 سالی که این سایت رو دارم از شرکت هایی سرور گرفتم که اون موقع دو برابر هزینه شرکت های دیگر رو پرداخت کردم
خواهشی که از دوستان دارم اینه که یک شرکتی رو معرفی کنند که به ازای 5 دقیقه پایین بودن سرور مبلغی رو بابت زیان بنده پرداخت کند .
منابع حد اکثر 3 گیگ رم
حد اکثر 10 گیگ فضا
با تشکر
در صورت دان شدن خسارت پرداخت خواهد شد
درود
صندوق پیام های شما پرشده و نتونستم براتون پ خ ارسال کنم ، لطفا یک راه ارتباطی بفرمائید.
دوست من لطفا منطقی بررسی کنید
بعضی اوقات ممکن هست جادثه ای رخ بدهد و ممکن هست غیر قابل پیشگیری باشد
بحثی که هست ما عنوان می کنیم پاسخگو هستیم و سرویس دهی مناسبی داریم
ضرر و زیان هم در صورت بروز مشکل صرفا می تونیم هزینه ای که گرفتیم رو بازگشت بدهیم
هاست یک چیزی نیست که دان شدن داشته باشه و اکثرا آپتایم اگر حرفه ای باشند 100 درصد هست ولی منطقی نیست کسی بگه نه امکان نداره مشکل بخوره
دوست من اگر اینقدر حساس هستید و اینجور می گویید که اپایم بودن براتون اینقدر واجبه پیشنهاد می دهم سرور بگیرید خودتون هاست بالا بیارید اینجور دیگه خودتون منیجر هاست هستید و مشکلات رو بهتر می بینید
شرکتهایی که در ایران دارای پشتیبانی 24 ساعت واقعی دارند بسیار کم هستند.و معمولا هزینه زیادی رو میپردازید بابت این کار
شده با چند جا کار کردیم بابت سرور و نهایت جواب پشتیبانی در تایم غیر اداری این بوده که فردا کارشناس مربوطه رسیدگی خواهد کرد و در نهایت مشکلی از ما حل نشده.
بستگی به اهمیت و هزینه ای که برای سرویس مورد نیاز خود در نظر دارید از یک هاستینگ معتبر خارجی سرور تهیه کنید.
در صورتی که مشکل از کانفیگ شما و یا مناسب نبودن منابع برای سایت شما باشد این کار را به یک شخص کاربلد بسپارید.
در نهایت تاپیکهای فروش سرور انجمن رو به دقت بگردید و فید بک مشتریان یک شرکت رو بخونید.
یک سرور از شخص معتبر تهیه کنید و کار کانفیگ اولیه کنترل پنل و وب سرور رو با هزینه توسط همکاران و یا ادمین سرور انجام بدین.
با سلام
امکان عقد قرارداد sla را داریم. پشتیبانی هم به جز محتوا از طریق سرورهای مدیریت شده ما میسر میباشد.
در صورت تمایل و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e_e2008
سلام و تشکر از همه دوستان گرامی
عین چند تا شرکتی که من باهاشون کار کردم همین آفر های شما رو برای بنده روز اول ارسال کردند
کار من به نوعی هست که 24 ساعت شبانه روز سایت من مشتری داره و 10 دقیقه پایین بودن سرور مساوی زیان بنده .
قابل توجه دوستان من توی این 5 سالی که این سایت رو دارم از شرکت هایی سرور گرفتم که اون موقع دو برابر هزینه شرکت های دیگر رو پرداخت کردم
خواهشی که از دوستان دارم اینه که یک شرکتی رو معرفی کنند که به ازای 5 دقیقه پایین بودن سرور مبلغی رو بابت زیان بنده پرداخت کند .
منابع حد اکثر 3 گیگ رم
حد اکثر 10 گیگ فضا
با تشکر
اگر آپتایم براتون خیلی مهم هست پیشنهاد میکنم از سرویس های ابری سرویس دهنده های خارجی استفاده کنید مثل servermania
اما اگه ایران میخواید به نظر من شرکت های مثل afagh.info و robinaserver خوبن اما آپتایم 100% ندارن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FREETOOLS
اگر آپتایم براتون خیلی مهم هست پیشنهاد میکنم از سرویس های ابری سرویس دهنده های خارجی استفاده کنید مثل servermania
اما اگه ایران میخواید به نظر من شرکت های مثل afagh.info و robinaserver خوبن اما آپتایم 100% ندارن .
عزیز
afagh.info اصلا جز شرکت های معتبر حساب نیاورید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
عزیز
afagh.info اصلا جز شرکت های معتبر حساب نیاورید
ما که با چند تا شرکت کار کردیم ازشون بدی ندیدیم.پشتیبانیشون نسبت به بقیه بسیار انعطاف پذیرتر هست و تا به حال روراست بودن با ما. شما چیز خاصی مشاهده کردید؟
parspack پشتیبانیشون رو تست کنین ... متوجه میشید