نوشته اصلی توسط
bamahost
با درود
دوست عزیز به عنوان کسی که سالهاست دارم در مورد مهاجرت تحقیق میکنم لازم دونستم نکاتی رو به شما بگم تا شاید کمکی بشه
اگر شما میخواید داخل ایران کار کنید بهتره از همینجا مدرک بگیرید و سرمایه یا پارتی هم داشته باشید
ولی اگر قصد دارید خارج از ایران زندگی و کار کنید که فکر کنم این مد نظر شماست بهتره قبل از ورود به دانشگاه مهاجرت کنید و در اونجا ادامه تحصیل بدید تجربه ثابت کرده دوستانی که از اول در دانشگاه های خارج درس خوندن راحت تر تونستن با محیط اونجا وقف پیدا کنن و موفق تر بودن البته همیشه استثنا هم وجود داره
در مورد رشته ، من خودم فناوری اطلاعات یا همون it قبول شدم رشته آی تی تو ایران اون چیزی که شما میخوای نیست اینجا از هر چیزی یکم میخونی و به صورت تخصصی وارد مبحثی نمیشه ، ولی خارج اینطور نیست اونجا گرایش های تخصصی زیاده مثلا رشته بازی سازی که فقط مختص ساخت بازی هست چند سال پیش با کسی آشنا شدم که وقتی دیپلم گرفته بود رفته بود کانادا و رشته بازی سازی خونده بود الان تو یکی از معتبر ترین شرکت های بازی سازی کار میکنه و ماهیانه 15000 دلار در آمد داره
البته من شنیدم تو ایران هم رشته امنیت اطلاعات اومده و 2-3 تا دانشگاه دارن ولی من هرچه گشتم پیدا نکردم
و مهمترین نکته ای که باید بگم اینه که خارج مثل ایران نیست که مدرک رو قبول داشته باشن اونجا دانش و کار شما رو میخوان یعنی شما باید بتونید براشون پول سازی کنید وگرنه با مدرک دکترای آی تی و... هم نمیتونید اونجا کار پیدا کنید در واقع اگر شما مدرکی هم نداشته باشید ولی بصورت تخصصی در یک زمینه بتونید فعالیت کنید کار و درامد خوبی خواهید داشت
من جای شما بودم از همین الان اقدام میکردم برای رفتن چون بعد که سن بره بالا دیر میشه و خیلی سخت میشه از اول شروع کرد.
بیش از این زیاده گویی نمیکنم
امیدوارم موفق بشید:53: