پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
سلام
من واسه دانلود میخوام پهنای باند شما به چه صورتی هست آخه نوشتید نامحدود و ما نامحدود نداریم حداکثر استفاده ما چقدر هست
ایا واسمون راه اندازی میکنید
فایل های قبلیمون روی سرور دیگست جابجا میکنید ؟
سلام
ترافیک کاملا نامحدود هست شما 100 ترابایت هم مصرف کنید ما مشکلی نداریم
مشکلی بابت کانفیگ های هاست دانلود نیست براتون انجام میدیم
اگر دسترسی بدید براتون منتقل میکنم
پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
قیمت هاتون که خیلی مناسبه !!!!!!
سیستم عامل هارو هرچی بخوایم مثل اوبونتو و ... نصب میکنید ؟
سفارش یک سرور به ایشون داده شد در انتظار تحویل هستم با تشکر از ایشون بابت راهنمایی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UnKn19wN
قیمت هاتون که خیلی مناسبه !!!!!!
سیستم عامل هارو هرچی بخوایم مثل اوبونتو و ... نصب میکنید ؟
سلام
خواهش میکنم
بله نصب میکنیم و مشکلی نداره دوست عزیز
سلام
خواستم از کیفیت و پشتیبانی همیشه خوبتون تشکر کنم
بی شک به شما دوستان هم خرید از دوریس رو پیشنهاد میکنم
سلام من یه سرور سفارش داده بودم اما بعد سه روز سرویس رو واسم فعال کردید و برام تو تیکت رمز و ای پی فرستادید اما یوزر و پس اشتباه فرستاده بودید من هم هیچ استفاده ای نکردم از شما در خواست تعویض رمز سرور و کرده بودم اما متاسفانه هیچ خبری از شما نشد و فقط پول الکی پرداخت کردم .تا اینکه تایپیک شما رو تو این سایت دیدم و از شما می خوام بررسی کنید.
شناسه info@security-way.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
super_victory
سلام من یه سرور سفارش داده بودم اما بعد سه روز سرویس رو واسم فعال کردید و برام تو تیکت رمز و ای پی فرستادید اما یوزر و پس اشتباه فرستاده بودید من هم هیچ استفاده ای نکردم از شما در خواست تعویض رمز سرور و کرده بودم اما متاسفانه هیچ خبری از شما نشد و فقط پول الکی پرداخت کردم .تا اینکه تایپیک شما رو تو این سایت دیدم و از شما می خوام بررسی کنید.
شناسه
info@security-way.com
دوست عزیز 70 روزی هست درخواست شمارو پاسخ دادیم
http://up.vbiran.ir/uploads/30067141...امنیت.jpg
دوست عزیر لاگین ها رو چک کنید چند باری هم با شما تماس گرفتم و شما پاسخگو نبودید.به خاطر همین دیگه پیگیرش نشدم .پسورد ارسالی شما اشتباه بود و منم درخواست تغییر دادم اما خبری نشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
super_victory
دوست عزیر لاگین ها رو چک کنید چند باری هم با شما تماس گرفتم و شما پاسخگو نبودید.به خاطر همین دیگه پیگیرش نشدم .پسورد ارسالی شما اشتباه بود و منم درخواست تغییر دادم اما خبری نشد.
از سایت در تماس باشید کمکتون میکنم
نه تیکت پاسخ میدین و نه سرویس هارو فعال می کنید
اشتباه کردم خریدم ؟؟؟؟